Kombinasi terbaik Battle Deck Golem di Clash Royale

Suka kad Golem Clash Royale? Berikut adalah beberapa kombinasi kad Golem terbaik di Clash Royale yang boleh digunakan.

Kad Golem adalah salah satu kad sokongan badan terbaik di Clash Royale. Kad Golem mempunyai beberapa kelebihan, yaitu: darah besar (titik hit), serangan langsung ke bangunan musuh, dan dapat menjadi dua golemit ketika Golem pecah.

Menentukan gabungan Golem yang tepat bukanlah sesuatu yang mudah. Sekiranya anda berminat untuk menggunakan Golem, anda boleh menyalin salah satu kombinasi Golem terbaik di Clash Royale di bawah:

BACA JUGA
  • Kombinasi terbaik Battle Deck Hog Rider di Clash Royale
  • Gabungan PEKKA Battle Deck - Putera Terkuat di Clash Royale
  • Gabungan Dek Pertempuran Khas PEKKA, Clash Royale Terkuat

Gabungan terbaik Battle Deck Golem

Golem adalah salah satu kad Epic Clash Royale yang boleh diperolehi di Arena 6 Builder's Workshop . Kelemahan Golem adalah serangan dan pergerakannya agak perlahan.

Kelebihan Golem adalah kerana ia mempunyai titik darah yang besar, ia boleh menjadi dua Golem ketika Golem pecah dan menyerang langsung ke bangunan milik musuh, baik itu Menara atau kad bangunan lain.

Itulah beberapa kombinasi Battle Deck Golem terkuat yang dapat digunakan ketika bermain Clash Royale. Sekiranya anda mempunyai kombinasi Golem lain, anda boleh berkongsi di ruangan komen. Bagi anda yang belum bermain Clash Royale, muat turun Android Clash Royale terkini di sini. Semoga berjaya!

DOWNLOAD Permainan Strategi Supercell

Artikel Berkaitan