Koleksi wallpaper Android HD yang menarik yang mesti anda muat turun

Kertas dinding pastinya menjadikan telefon pintar kelihatan begitu keren. Di sini Jaka memberi anda koleksi wallpaper HD Android keren yang mesti anda cuba.

Memaparkan paparan kertas dinding dengan kualiti tinggi dan menarik tentunya menggembirakan anda. Sebabnya, setiap hari anda akan selalu melihat telefon pintar anda untuk berbual dan juga media sosial.

Sekiranya terdapat hiasan latar yang menarik di kawasan skrin utama anda, anda pasti akan lebih teruja untuk memainkan telefon pintar Android anda. Oleh itu, melalui artikel ini, Jaka memberi anda koleksi wallpaper HD Android keren yang mesti anda muat turun! Saya tertanya-tanya mana yang kegemaran anda?

BACA JUGA
  • 20 Wallpaper HD dan Minimalis HD Terbaik untuk PC dan Android
  • 60+ Wallpaper HD Clash of Clans (COC) Android Terkini (Bahagian 1)
  • 60+ Wallpaper HD Clash of Clans (COC) Android Terkini (Bahagian 2 - Habis Terjual)

Koleksi wallpaper Android HD keren yang mesti anda muat turun!

1. Muat turun Wallpaper HD HD Android

Sekiranya anda menggunakan kertas dinding landskap Android yang keren ini , pasti telefon pintar anda akan kelihatan lebih segar. Dijamin menjadikan hari anda lebih segar. Adakah anda suka atau tidak?

2. Muat turun Wallpaper Bangunan HD Android

Kertas dinding Android bangunan ini pastinya menjadikan telefon pintar Android anda kelihatan lebih eksklusif. Biar saya lebih kecewa daripada rakan-rakan anda!

3. Muat turun Wallpaper Android Kpop Girl HD

Adakah anda suka gadis Korea atau tidak? Sekiranya ada, anda boleh memuat turun kertas dinding Android Kpop Girl ini untuk dipaparkan di telefon pintar anda. Dijamin membuat injap.

4. Muat turun Wallpaper Android HD Mountains

Sekiranya anda tidak pernah merasakan keindahan mendaki gunung, anda masih dapat memaparkan wallpaper gunung Android yang indah dan indah ini .

5. Muat turun Wallpaper Android Warcraft HD

Wah, watak ini baru-baru ini muncul dalam filem, tahukah anda? Ya, anda boleh memuat turun wallpaper Warcraft Android HD 3D supaya telefon pintar anda lebih sengit!

6. Muat turun Android Wallpaper HD Sexy Girls

Wow, ini mesti menjadi persahabatan anda. Anda boleh memuat turun wallpaper Android gadis seksi supaya anda dapat terus semangat semasa membuka telefon pintar anda. Kelihatan basah!

7. Muat turun Wallpaper HD HD Tengkorak

Adakah anda kanak-kanak metal atau peminat muzik tegar? Mungkin anda juga menyukai perkara yang berbau seram? Oleh itu, anda mesti memuat turun wallpaper Android tengkorak HD 1080p .

8. Muat turun Apple HD Wallpaper Android

Mungkin ada di antara anda yang ingin memiliki telefon pintar Apple. Namun, jika anda belum mencapainya, anda harus menggunakan kertas dinding HD Android Apple terlebih dahulu.

9. Muat turun Wallpaper Pantai HD Android

Siapa yang tidak suka pantai yang indah dan tenang? Oleh itu, agar suasana hati anda tetap tenang walaupun dilanda aktiviti gila, anda mesti memaparkan wallpaper pantai Android yang sejuk ini .

10. Muat turun Android HD Wallpapers Suicide Squad

Semalam anda menonton filem Suicide Squad? Sekiranya demikian, anda mesti memuat turun kertas dinding Android Suicide Squad yang comel yang boleh anda paparkan di telefon pintar anda.

11. Muat turun Android Marshmallow HD Wallpapers

Sistem operasi Android Marshmallow telah dipasang pada pelbagai telefon pintar. Tetapi, tidak semua telefon Android dapat merasakannya. Oleh itu, jika anda mahu, anda boleh memuat turun kertas dinding Android Marshmallow ini .

12. Muat turun Wallpaper Artistik Android HD

Sekiranya anda adalah salah seorang yang suka seni, dan suka menikmati gambar artistik, anda boleh memaparkan wallpaper Android artistik yang indah ini . Dijamin, kertas dinding telefon pintar Android anda akan kelihatan lebih sejuk.

13. Muat turun Android Girls HD Wallpapers untuk Sexy 2

Duh, bagi lelaki macho seperti anda, mempunyai gadis seksi memang menjadi impian. Namun, jika tidak tercapai, anda hanya memuat turun wallpaper gadis seksi yang disediakan Jaka, hehehe.

14. Muat turun Hiasan Latar Belakang Android HD

Sebagai manusia, anda pasti akan merasa bahagia apabila melihat haiwan yang kelihatan unik dan bahkan jarang dilihat. Terutama jika anda menampal objek pada telefon pintar Android. Jadi, wallpaper haiwan Android HD ini sesuai untuk anda.

15. Muat turun Android HD Deadshot Wallpaper

Suka watak Deadshot dalam filem Suicide Squad? Anda boleh memuat turun wallpaper Android HD Deadshot yang hebat . Anda pasti keliru sebagai peminat DC Comics. Hebat!

16. Muat turun Wallpaper Android Joker HD

Penampilan Joker di Suicide Squad memang telah berubah berbanding sebelumnya. Memang banyak kontroversi, tetapi kebanyakan juga menyukainya. Anda memuat turun kertas dinding Android HD Joker untuk paparan.

17. Muat turun Wallpaper Android Wonder Woman Android

Wallpaper Android Hero keren dan unik jika dipaparkan di telefon pintar. Terutama jika anda memasang kertas dinding Android HD 1080p Wonder Woman , ia akan menjadi sesuatu yang luar biasa. Gal Gadot sangat cantik ya?

18. Muat turun Wallpaper Android Joker HD 2

Selepas penerbitan filem Suicide Squad, banyak yang tergila-gila dengan watak Joker. Walaupun terdapat kebaikan dan keburukan watak Joker semasa, ia tidak menutup peluang untuk memuat turun wallpaper HD Android yang hebat dari Joker lain.

19. Muat turun Wallpaper HD Android Harley Quinn

Harley Quinn, watak lucu yang ada di Suicide Squad sememangnya super duper unik dan membuat mata terpana. Oleh itu, pasangkan kertas dinding Android HD 3D Harley Quinn ini yang boleh anda muat turun.

20. Muat turun Android HD Spiderman Wallpapers

Spiderman memang watak yang menarik, baik dalam filem dan juga gambar. Sekiranya anda menyukai watak Spiderman, anda boleh memaparkan wallpaper Android HD Spiderman ini . Sentuhan hitam dan putihnya merosakkan matanya sekali.

21. Muat turun Wallpaper HD HD Angkasawan

Tentunya ketika anda masih kecil, anda mempunyai aspirasi sebagai angkasawan, bukan? Walaupun tidak terwujud, anda masih dapat menggunakan kertas dinding angkasawan Android HD yang keren.

22. Muat turun Android HD Wallpapers Iron Man

Kertas dinding Android HD 1080p yang hebat ini adalah tokoh Iron Man . Iron Man adalah watak dalam Marvel yang sangat hebat! Gila saja, hehehe.

23. Muat turun Android Wallpapers HD Deadpool

Ada yang tahu watak apa ini? betul, ini watak Deadpool . Kertas dinding 3D HD Android ini dapat anda paparkan pada telefon pintar Android anda sehingga kelihatan lebih menarik.

24. Muat turun Wallpaper HD Captain America Android

Tokoh kacak ini adalah watak bernama Captain America. Kertas dinding Android HD HD Captain America ini sesuai atau tidak dipaparkan? Jawapannya sudah tentu ya!

25. Muat turun Android HD Batman Wallpapers

Wow, sosok manusia kelawar yang menakutkan dan baik hati ini adalah Batman. Adakah anda suka kertas dinding Android HD Batman ? Ya, muat turun sahaja.

Itulah koleksi wallpaper HD Android yang hebat yang boleh anda muat turun ke isi hati anda. Kertas dinding HD mana yang paling anda sukai? Mungkin agak sukar untuk dijawab, kerana semuanya baik. Tulis pendapat anda di ruangan komen di bawah.

Baca juga artikel mengenai kertas dinding atau artikel menarik lain dari Jofinno Herian .

Artikel Berkaitan