Bagaimana Mengetahui Sejarah Penyemak Imbas Teman Anda, Bila-bila Masa dan Di Mana Saja

Tertanya-tanya apa tugas teman wanita anda ketika anda tidak berada di sekitar anda? Sekarang dengan aplikasi telefon pintar lalai anda, iaitu Tetapan Google, anda dapat mengetahui sejarah penyemakan imbas teman lelaki anda, bahkan aplikasi apa yang dia buka.

Tertanya-tanya apa tugas teman wanita anda ketika anda tidak berada di sekitar anda? Sekarang dengan aplikasi telefon pintar lalai anda, iaitu Tetapan Google , anda dapat mengetahui sejarah penyemakan imbas teman lelaki anda, bahkan aplikasi apa yang dia buka. Oleh itu, anda boleh mengetahui bahawa teman lelaki anda suka porno atau menipu dengan orang lain. Wah !!

Tidak, Jaka tidak mahu menjadi rutin. Ini hanya untuk membiarkan anda sedikit tidak selamat sehingga hubungan anda akan bertahan lebih lama huehehee .. Bagaimana anda melakukannya? Anda boleh mengikuti langkah-langkah di bawah:

BACA JUGA
 • Inilah cara FBI dan CIA menggunakan untuk mencari data peribadi seseorang
 • Cara Merakam Nama Pengguna dan Kata Laluan Facebook Rakan Anda
 • Cara menghilangkan sejarah di Google Play Store

Bagaimana Mengetahui Sejarah Penyemak Imbas Teman Anda, Bila-bila Masa dan Di Mana Saja

PERSEDIAAN

 1. Pastikan anda mempunyai akaun Gmail yang diselaraskan dengan telefon pintar anda. Sekiranya tidak, log masuk melalui tetapan Tambah Akaun Google atau anda juga boleh membuat akaun baru.
 2. Setelah Gmail diselaraskan dengan telefon pintar anda, langkah seterusnya anda harus meminjam telefon pintar teman lelaki anda, kemudian log masuk akaun gmail anda lebih awal ke telefon pintar teman wanita anda dengan cara yang sama. Pastikan akaun Gmail tidak selari. Oh ya, anda juga perlu log masuk ke akaun Gmail anda ke aplikasi penyemak imbas yang sering digunakan oleh teman lelaki anda (ini adalah bahagian yang paling penting) .
DOWNLOAD Aplikasi Sosial & Pemesejan Google

PEMANTAUAN

 • Anda hanya membuka aplikasi Tetapan Google pada telefon pintar anda, pilih maklumat peribadi dan privasi .
 • Pilih Kawalan Aktiviti .
 • Pilih Aktiviti Web dan Aplikasi .
 • Tadaaaa Di sinilah anda dapat mengemas kini aktiviti web teman wanita anda.
 • Selain itu anda juga dapat melihat Sejarah Carian YouTube dan Sejarah Tontonan YouTube .
 • Anda juga dapat memantau ke mana sahaja teman wanita anda melalui Sejarah Lokasi Google .
 • Jangan lupa untuk mengaktifkan ciri pada telefon pintar teman lelaki anda.

Jangan menyalahgunakan helah ini untuk menjatuhkan seseorang. Kaedah ini sangat disarankan bagi ibu bapa untuk memantau aktiviti bayi sehingga tidak terjerumus dalam perkara negatif akibat kecanggihan teknologi.

Artikel Berkaitan