10 Permainan Android Terburuk Sepanjang Masa

Apa yang berlaku jika ada permainan Android yang membawa perasaan tidak selesa ketika memainkannya? kali ini kami akan memberikan anda semua permainan Android yang dianggap buruk dan tidak sesuai untuk dimainkan.

Permainan , dari semua platform harus mempunyai tujuan untuk menghiburkan setiap pemain permainan yang memainkannya. Dari pelbagai genre dan tema, seperti permainan kasual atau bahkan permainan seram, semua orang akan berharap bahawa ketika mereka bermain, ia dapat merasakan sensasi puas dan dapat menghilangkan keletihan dari aktiviti harian.

Tetapi apa yang akan terjadi jika ada permainan Android yang ternyata menimbulkan perasaan tidak selesa ketika memainkannya. Semuanya kerana pelbagai keadaan, bermula dari permainan yang kurang menarik, grafik yang buruk, atau juga kerana tema plagiarisme dengan permainan popular lain. Oleh itu, kali ini kami akan memberikan anda semua permainan Android yang dianggap buruk dan tidak sesuai untuk dimainkan. Senarai itu disusun secara eksklusif oleh laman web Kaedah Perolehan Pintar dengan beberapa penyesuaian yang diperlukan.

BACA JUGA
  • 10 Permainan Android dengan Perolehan Wang Terbanyak pada Februari 2016
  • Mengujakan! Ini 12 permainan kuno yang boleh dimainkan di telefon Android
  • 10+ GTA Android Games yang Mesti Anda Mainkan

10 Permainan Android Terburuk Sepanjang Masa

1. Penguin Terbang

Sebagai permulaan, ada permainan yang dipanggil Flying Penguin . Permainan yang menaikkan watak penguin sebagai watak utama dianggap menyalin permainan permainan lain, iaitu Dragon Fly . Grafiknya dianggap buruk dan arahan yang membingungkan akan menjadikan kanak-kanak yang memainkannya semakin pening.

2. Potongan Buah

Tidak ada permainan yang lebih buruk daripada menghadirkan permainan yang menyalin permainan lain. Kali ini ada permainan bernama Fruit Slice yang pastinya dapat diramalkan bahawa permainan ini menjiplak permainan popular lain yang disebut Fruit Ninja. Bermula dari buah yang digunakan, permainan, hingga grafik sangat mirip dengan permainan yang asli. Jadi apa yang membuat Fruit Slice berbeza dengan Fruit Ninja ? Tidak ada.

3. Lompat Froggy

Dalam urutan seterusnya terdapat permainan yang disebut Froggy Jump . Permainan ini juga dianggap meniru permainan permainan popular lain iaitu Doodle Jump . Perkara yang menjadi nilai tolak untuk Froggy Jump ialah dia selalu memaparkan iklan, walaupun ketika berada di tengah permainan.

4. Naga, Terbang!

Di tempat ke-4 ialah Dragon, Fly! . Logo itu bagus, tetapi jangan menilai buku di sampulnya. Dari tangkapan skrin yang kami dapat, anda pasti mengerutkan kening kerana permainan ini mempunyai grafik biasa-biasa saja ditambah dengan permainan dasar. Sistem kawalan juga buruk, membuat banyak pemain kecewa dan menyerah.

5. Solitaire

Solitaire , permainan warisan yang sebenarnya masih mempunyai peminat setia. Tetapi permainannya adalah monoton, grafik sederhana, dan harus bersaing dengan permainan moden yang lain memerlukan permainan ini untuk bertahan atas dasar kemasyhuran.

6. Mahjong

Seterusnya adalah sama. Terdapat permainan bernama Mahjong yang telah lama kita kenal melalui platform permainan lain seperti Nintendo hingga Windows . Permainan ini dianggap mengalami penurunan pengguna yang ketara kerana tidak menghadirkan banyak perubahan dengan versi sebelumnya.

7. Fast & Furious 6 - Permainan

Di tempat ke-7 ialah Fast & Furious 6 . Menjejaskan nama filem yang terkenal dengan tajuk yang sama, permainan ini gagal menghadirkan permainan yang menarik. Walaupun grafiknya keren, ia dinilai sebagai permainan Android yang paling pelik, membosankan, dan tamak kerana ia mempunyai sistem bahan bakar yang aneh, dan gimik yang tidak jelas.

8. Garis Musuh

Sama seperti permainan strategi lain di Android, Enemy Lines memang mempunyai bentuk promosi yang menarik dengan grafik yang baik-baik saja. Tetapi permainan ini dianggap tamak untuk kandungan berbayar sehingga pemain sering diminta untuk membelanjakan sejumlah wang untuk membuka atau menggunakan barang-barang tertentu yang seharusnya tidak penting.

9. Pulau All-Stars PlayStation

Sekiranya terdapat papan iklan dan papan kenyataan yang menyamar sebagai permainan, maka predikatnya sesuai untuk disematkan ke Pulau All-Stars PlayStation . Permainan yang dibuat secara langsung oleh pembuat konsol terbesar di dunia mengandungi permainan, tetapi selalu diselingi dengan pelbagai bentuk promosi dan iklan yang bahkan lebih berkesan sebagai alat promosi berbanding permainan itu sendiri.

10. Perompak Akidah Assassin's

Akhirnya ada permainan dengan nama yang sangat hebat. Terutama jika bukan Assassin's Creed Pirates. Tetapi jangan tertipu dengan nama dan grafiknya yang terkenal. Permainan ini dianggap sebagai permainan yang minimum dan aksi tempur yang kurang menarik. Bagi anda yang lebih mementingkan permainan daripada grafik, permainan ini kurang sesuai untuk anda. Alat Pembangun Aplikasi xmodgames MUAT TURUN

Artikel Berkaitan