Adakah anda mempunyai Battle Fire dan Gun Rush ?! 5 Permainan Copycat Overwatch Android ini

Overwatch secara keseluruhan sangat baik, bermula dari permainan, hingga watak-watak yang keren.

Siapa yang tidak tahu permainan Overwatch? Sesiapa yang gemar bermain permainan terutamanya permainan FPS pasti mengetahui permainan meletup ini. Overwatch secara keseluruhan sangat baik, bermula dari permainan, hingga watak-watak yang keren.

Permainan overwatch bukanlah permainan percuma , jadi anda perlu masuk ke dompet jika anda ingin memainkannya, tetapi sepertinya ini bukan masalah besar bagi para pemain, kerana terbukti bahawa permainan ini laris . Baik untuk anda yang mungkin merasa keberatan membelinya maka jangan risau, kerana di bawah ini Jaka menyediakan 5 permainan keren seperti Overwatch yang boleh anda mainkan secara percuma di telefon pintar! Lihat yang berikut!

BACA JUGA
  • 15 Permainan MOBA Terbaik 2020 pada Android dan PC, Lebih Baik daripada ML dan Dota 2!
  • FPS Rasa MOBA! Ini adalah 4 Permainan FPS MOBA Terbaik yang Boleh Anda Mainkan
  • Cara Bermain Permainan Overwatch pada Telefon Pintar Android

Terdapat Battle Fire dan Gun Rush! Berikut adalah 5 Permainan Android Super Serupa dengan Overwatch!

1. Raja Legion

Pertama memanggilnya Raja Legion . Sekiranya kita melihat melalui pahlawan permainan ini saja, jelas bahawa dia sangat mirip dengan permainan overwatch, perbezaannya adalah permainan ini yang dapat kamu mainkan secara percuma di telefon pintarmu . Bukan hanya watak permainan yang menarik dan serupa, kawalan yang dihantar tidak jauh berbeza.

Cara bermain secara keseluruhan tidak banyak perbezaan, cuma King of Legion adalah permainan mudah alih sehingga akan lebih menarik dan praktikal!

2. Pertempuran Api

Yang kedua adalah Battle Fire , jika kita melihat grafiknya mungkin dikatakan masih belum sempurna , jadi wajar kerana permainan ini masih baru. Tetapi walaupun itu Battle Fire juga serupa dengan overwatch. Konsep pertempuran permainan ini lebih menjurus kepada tempat yang mempunyai unsur api atau terbakar. Berminat?

3. Masih Hidup

Yang ketiga, yang menurut Jaka sangat keren, selain mirip dengan permainan overwatch ini juga menyediakan ciri-ciri yang jarang dimiliki oleh permainan FPS lain . Anda di Still Alive juga boleh bermain dalam mod pertempuran 5v5 , watak-watak akan dibahagikan kepada kelas-kelas tertentu.

Semua watak juga kelihatan sangat sempurna dan jaminan akan menghiburkan anda. Bukan hanya itu di Still Alive, watak-wataknya juga dapat membuat kerajinan khas sehingga kekuatan dan serangan mereka dapat meningkat .

4. Gun Rush

Tidak kurang hebatnya, bro! Sekiranya anda masih tidak berpuas hati dengan permainan seperti overwatch di atas, anda mungkin boleh mencuba Gun Rush . Dalam permainan ini anda akan dapat memasuki mod pertempuran 5v5 juga, selain itu watak-watak permainan ini sangat hebat! Kerana ia sangat unik, ditambah dengan kemahiran yang hebat .

Anda boleh mengatakan kualiti permainan Gun Rush sempurna, kita akan melihat watak-watak permainan, maka yang percuma cukup lancar . Lebih-lebih lagi, permainan ini boleh dipasang secara percuma! Siapa yang tidak mahu bermain permainan percuma tetapi hebat?

5. Wira Peperangan

Yang terakhir ini sangat serupa dengan overwatch. Anda boleh menemui persamaan permainan Heroes of Warfare dengan melakukan overwatch dalam beberapa perkara, dari reka bentuk watak, hingga kandungan dalam setiap pertempuran . Heroes of Warfare anda mungkin mempertimbangkan versi percuma permainan overwatch mudah alih , kerana secara keseluruhannya sangat serupa.

Bukan hanya kerenah wataknya, permainannya sama dan sangat menyeronokkan , di sana anda juga dilengkapi dengan mod pertempuran 5v5 yang anda pasti dapat bermain dalam talian. Sekiranya anda berminat, anda boleh memuat turunnya secara percuma di Play Store.

Itulah 5 permainan seperti overwatch untuk telefon pintar Android . Sekiranya anda belum pernah mencuba permainan dengan tema seperti permainan di atas, maka anda mesti mencubanya sekarang, kerana selain permainan yang menyeronokkan, lima permainan di atas juga percuma!

Artikel Berkaitan