5 Cara Dapatkan Kulit, Wira, dan Berlian secara percuma di Mobile Legends

Nah, dalam artikel ini, Jaka akan memberi anda kebocoran mengenai cara mendapatkan pahlawan, kulit dan berlian secara percuma. Adakah anda ingin tahu bagaimana? Lihat ulasan berikut, ya!

Sebagai peminat Mobile Legends, bohong jika anda tidak tergoda untuk memiliki pahlawan baru dan kulit yang sejuk. Walaupun anda sudah selesa dengan pahlawan yang boleh dipercayai , anda pasti ingin mencuba menggunakan wira baru di medan perang serta mempunyai kulit yang membuat anda terkulai.

Tetapi, membeli wira baru pastinya memerlukan emas atau tiket. Sementara itu, untuk membeli kulit pahlawan yang sejuk, anda memerlukan berlian. Malangnya, tidak semua pemain Mobile Legends memiliki emas, tiket dan berlian yang cukup untuk membeli wira baru dan kulit mereka. Nah, dalam artikel ini, Jaka akan memberi anda kebocoran mengenai cara mendapatkan pahlawan, kulit dan berlian secara percuma . Adakah anda ingin tahu bagaimana? Lihat ulasan berikut, ya!

BACA JUGA
  • Cara Menghantar Kulit Legenda Bergerak kepada Rakan Anda
  • 7 Hero Mobile Legends dengan kulit paling mahal
  • 8 Cara Dapatkan Kulit Legenda Bergerak Percuma: Bang bang

5 Cara Dapatkan Wira, Kulit dan Berlian Percuma di Mobile Legends

1. Mengumpulkan Fragmen

Mungkin masih ada di antara anda yang tidak terlalu mementingkan serpihan dan memilih untuk mengabaikannya. Sebenarnya, mengumpulkan serpihan dapat menjadikan anda wira dan kulit Mobile Legends secara percuma!

Terdapat 3 jenis Fragmen dalam Mobile Legends , termasuk Premium Skin Fragments, Rare Skin Fragments, dan Hero Fragments . Anda boleh mendapatkan serpihan itu sendiri dari ganjaran harian atau ganjaran acara. Setiap jenis serpihan mempunyai koleksi yang menarik untuk ditukar. Anda boleh mendapatkan wira dan kulit yang hebat di sini secara percuma . Malah kulit pada musim sebelumnya.

2. Menggunakan Aplikasi

Cara seterusnya yang harus anda benar-benar cuba ialah memuat turun aplikasi berasaskan ganjaran di mana anda harus menyelesaikan tugas-tugas yang ada dalam aplikasi tersebut. Biasanya anda mesti menonton iklan atau memuat turun aplikasi. Sebagai hadiah, anda akan diberi mata atau wang nominal yang dapat anda tukar dengan Diamond Mobile Legends.

Selain berlian, anda juga boleh menukar mata atau wang nominal yang anda dapat untuk banyak perkara dalam aplikasi seperti pulsa, baucar, dan lain-lain. Sebagai rujukan, beberapa aplikasi yang boleh anda gunakan termasuk Aplikasi Percuma Saya, Ketuk Ganjaran Tunai , dan banyak lagi.

3. Menjadi Puncak Global

Menjadi Top Global dalam Mobile Legends memang tidak mudah. Memerlukan kerja keras dan usaha ekstra. Anda harus bersaing dan dapat mengalahkan pemain pro Mobile Legends dari seluruh dunia. Tetapi di sebalik kerja keras yang anda lakukan ternyata membawa keuntungan besar . Salah satunya anda tidak perlu membeli lebih banyak berlian.

Apabila anda menjadi Puncak Global, anda akan mempunyai banyak pengikut dan mendapat syiling dalam setiap perlawanan streaming yang anda lakukan. Duit syiling ini adalah hasil pengakuan dari permainan yang diberikan oleh pengikut atau penonton anda. Setiap 5 syiling bernilai 1 berlian . Semakin banyak duit syiling yang anda dapat, semakin banyak berlian percuma yang akan anda dapat.

4. Bermain di Arena Contest

Tidak jauh berbeza dengan menjadi Global Top, bermain di Arena Contest juga boleh membawa duit syiling untuk anda. Untuk dapat bermain dalam pertandingan ini, syarat-syarat yang mesti anda tempuhi merangkumi bahawa anda mesti mempunyai pangkat di atas Master dan mesti mempunyai MMR yang tinggi di negara anda.

MMR alias Match Making Rating adalah sistem penilaian kekuatan wira yang anda gunakan dalam bermain. Semakin tinggi nilainya, semakin tinggi peluang anda untuk menyertai Peraduan Nasional . MMR akan diset semula semula pada awal musim.

5. Langgan dan Tonton Terus ke Mouse Road Channel

Nah, ini adalah kaedah termudah untuk mendapatkan Mobile Legends wira, kulit, dan berlian secara percuma. Anda hanya melanggan saluran Jalan Tikus , terus menonton video dan memberi suka dan komen. Kerana akan ada banyak Give Away yang akan disukai oleh Street Mouse untuk anda yang setia dengan saluran tersebut. Give Away pasti akan memberikan hadiah menarik kepada anda, termasuk wira, skin, dan berlian percuma Mobile Legends.

Begitulah cara anda mendapatkan Mobile Legends, skin dan intan secara percuma . Anda tahu, Geng? Untuk keterangan lebih lanjut, anda boleh menonton penjelasan Mbak JT dalam video berikut. Semoga ini berguna!

Tag Berkaitan:

permainan

Artikel Berkaitan