7 Permainan Gusti Terbaik di Android 2017

Oleh itu, permainan video bertemakan gusti juga melonjak ketenaran

Indonesian orang sudah biasa dengan gusti . Dari WWE Smackdown ke pentas seni mempertahankan diri UFC , terdapat banyak peminat di negara ini.

Oleh itu, permainan video bertemakan gusti juga melonjak ketenaran. Jaka telah mengumpulkan 7 permainan gusti terbaik yang terdapat di Android . Lihat ulasan di bawah!

BACA JUGA
  • Sudah digodam! Foto dan Video Lucah WWE Stars Disebarkan Di Internet
  • Bekerjasama dengan Bintang WWE, Apple Membuat Filem mengenai Siri
  • 5 Permainan Ganas Ini Mesti Menemani Masa Kecil Anda, Mengapa Sebelum Ini Dibolehkan oleh Ibu Bapa Ya?

7 Permainan Gusti Terbaik di Android

1. Revolusi Gulat 3D

Game Wrestling Revolution 3D adalah permainan gusti yang sangat popular di platform Android. Mereka telah mencapai lebih daripada 50 juta muat turun .

Permainan ini serupa dengan kejuaraan gusti WWE . Menariknya, hampir semua mod permainan, dari pasukan tag, royal rumble, hingga mode sangkar, ada dalam permainan.

2. Revolusi Gulat

Wrestling Revolution adalah permainan yang dibuat oleh MDickie yang terkenal sebelum Wrestling Revolution 3D. Walaupun ini adalah versi permainan yang lebih lama, tetapi cukup menyeronokkan untuk dimainkan, terutama untuk telefon yang mempunyai spesifikasi di bawah rata-rata.

Juga mengambil tema seperti kejuaraan gusti WWE, permainan ini mempunyai reka bentuk dua dimensi. Tetapi permainan tetap membawa suasana yang kuat dan permainan yang menarik.

3. 3D Wrestling Sebenar

Walaupun permainan gusti ini tidak mempunyai atlet gusti yang terkenal di dalamnya, permainan ini sebenarnya mempunyai reka bentuk yang cukup realistik, walaupun ukuran permainannya agak rendah.

Selain itu permainan ini cukup ringan untuk dimainkan. Terdapat pelbagai mod, dari mod dering pada umumnya, hingga pentagon seperti dalam kejuaraan UFC .

Sukan Gula-gula Sukan DOWNLOAD

4. EA SUKAN UFC

Mungkin tidak perlu banyak perbincangan lagi, kerana sukan bertarung bebas ini memang mencapai puncak populariti dalam beberapa tahun terakhir.

EA SPORTS UFC cuba memanfaatkan kelebihan ini dengan membawanya ke dalam bentuk permainan video. Hampir semua elemen terdapat dalam permainan ini. Terdapat juga banyak pemain terkenal dalam permainan ini.

DOWNLOAD Permainan Sukan

5. Sumo

Tidak lengkap ketika berbicara mengenai gusti, tetapi melupakan sukan gusti Jepun yang terkenal, Sumo .

Sumo juga digunakan sebagai permainan di Android, yang memiliki cukup pemain, mencapai hingga 1 juta muat turun . Cara bermain juga sama dengan perkara sebenar. Menariknya, anda juga boleh menyesuaikan watak ahli gusti sumo anda.

6. Sultan: Permainan

Sultan: The Game adalah permainan yang diadaptasi dari filem Bollywood India , dengan nama yang sama. Anda akan disajikan dengan gusti seperti filem dengan watak yang serupa juga.

Anda akan dibawa ke suasana gusti tradisional dengan pelbagai latar belakang arena. Terdapat latar belakang pasir dan juga kayu. Sekiranya anda peminat besar Salman Khan , anda tidak boleh ketinggalan dalam permainan yang satu ini.

7. Gusti Poket

Sekiranya anda memerlukan permainan gusti yang tidak terlalu sukar, anda boleh mencuba Pocket Wrestling . Permainan yang mengambil tema serius ini, malah menghadirkan tawa yang unik dan mengundang.

Anda akan bermain gusti yang mesti mengeluarkan semua musuh anda dari arena. Cukup untuk menggerakkan tangan yang bergerak dengan aneh, dan mengalihkan watak anda yang akan mengeluarkan musuh yang jatuh dari langit . Anda juga boleh membuang pengadil .

Itulah 7 Permainan Gusti Terbaik di Android . Jadi yang mana anda mahu bermain? Tuliskan di ruangan komen di bawah!

Artikel Berkaitan