Cara Bermain Permainan Dinosaur di Chrome Semasa Tetap Dalam Talian

Adakah anda suka menjalankan dinosaur yang dijalankan di Chrome? Anda juga dapat mengaksesnya walaupun keadaan Chrome anda masih dalam talian. Inilah caranya!

Salah satu perkara paling keren yang dibuat oleh Google adalah telur Paskah yang tersembunyi di banyak produknya, salah satunya adalah permainan dinosaur di Chrome. Cara bermain sangat mudah, anda hanya perlu mengelakkan halangan ketika T-rex berjalan.

Namun, untuk mengakses permainan ini, anda mesti membuka penyemak imbas Chrome ketika berada di luar talian . Lalu bagaimana kita bermain permainan ini ketika kita harus terus berada dalam talian?

BACA JUGA
  • 5 Pencipta permainan ini sangat berjasa dalam dunia permainan video
  • Shhh! Ini adalah Telur Paskah Tersembunyi di Android dan Cara Menemukannya
  • 6 Ciri Rahsia Google Chrome pada Android yang Jarang Digunakan

Cara Bermain Permainan Dinosaur di Chrome Semasa Tetap Dalam Talian

Sekiranya anda ingin bermain permainan dinosaur di Chrome apabila anda memerlukan talian, anda boleh mengikuti kaedah berikut . Ini sangat mudah dan tidak perlu memasang aplikasi atau sambungan pada PC anda.

Ini caranya:

1. Masukkan penyemak imbas Chrome, kemudian klik kanan dan klik Periksa . Atau anda juga boleh mengaksesnya dengan jalan pintas Ctrl + Shift + I untuk memasuki Alat Pembangun .

2. Klik tab Rangkaian dan cari pilihan Luar Talian (di baris Log simpan, atau anda boleh meminimumkan tetingkap Chrome jika anda tidak menjumpainya), kemudian periksa .

3. Sekarang cuba lawati laman web, dan Chrome anda telah memasuki mod luar talian .

LIHAT ARTIKEL

Itulah cara bermain permainan dinosaur di Chrome apabila anda mesti terus berada dalam talian. Ini adalah permainan yang remeh, tetapi percayalah atau tidak, setelah anda mencubanya , ia pasti mengasyikkan . Lebih-lebih lagi jika anda bermain dengan rakan-rakan, anda pasti akan mendapat skor besar.

Artikel Berkaitan