Koleksi Mod GTA 5 Paling Hebat yang Mesti Anda Cuba

Seperti siri sebelumnya, permainan GTA menarik untuk diubahsuai jadi tidak pelik untuk mencari banyak mod GTA 5. Berikut adalah koleksi Mod GTA 5 paling hebat yang mesti anda cuba jika anda seorang pemain GTA 5.

GTA atau Grand Theft Auto boleh dikatakan permainan popular kerana dapat menjelajah kota sesuka hati dan tentu saja di GTA 5 ini lebih menggembirakan kerana boleh bermain dalam talian atau bersama rakan. Seperti siri sebelumnya, permainan GTA menarik untuk dimodifikasi sehingga tidak pelik untuk mencari banyak mod GTA 5. Ia telah dibincangkan oleh JalanTikus sebelum ini mengenai GTA Mod yang serupa dengan dunia nyata dan lain-lain. Ini menarik untuk dibincangkan. Berikut adalah koleksi Mod GTA 5 paling hebat yang mesti anda cuba sekiranya anda pemain GTA 5.

BACA JUGA
  • SEJUK! Berikut adalah 8 gambar Doraemon dalam gaya Grand Theft Auto V (GTA V)
  • Orang Ini Membuat Cermin GTA 2 di Dunia Sebenar yang Dirakam dengan Drone!

Mod GTA 5 paling hebat

1. Pelancar Kenderaan

Pelempar bom tangan, peluru berpandu dan bom adalah perkara biasa. Apa yang akan berlaku sekiranya kenderaan itu dilempar seperti kereta? Sekarang dalam mod GTA 5 ini anda boleh melemparkan kenderaan sebagai senjata kepada musuh. Kedengarannya rekaan dan pelik, tapi percayalah ini sangat menggembirakan dan kacau.

2. Los Santos bawah laut

Bandar yang biasa anda terokai ternyata seperti dilanda tsunami. Mod GTA 5 los santos bawah laut akan memberikan pengalaman yang berbeza ketika menjelajah dunia GTA 5 tentunya. Tempat berenang kerana bandar ini berada di perairan dan seluruh bandar ditenggelami air. Ia sangat berbeza, seperti berenang di sekitar bandar.

3. Pistol Graviti

Gunakan mod GTA 5 yang satu ini tidak perlu lagi takut dilanggar kereta, arahkan Gravity Gun dan kemudian tembak ke sasaran. Akibatnya, setiap objek yang anda tembak akan berlegar kerana kesan senapang graviti.

4. Menjadi Cop

Bosan bermain GTA 5 selalu dikejar oleh polis kerana melakukan jenayah? Sekarang masanya untuk anda menjadi polis. Seruan bukan, bila lagi anda boleh mengejar penjenayah kerana selama ini anda menjadi penjahat.

5. Bebas Willy

Mahukan Mod GTA 5 yang tidak masuk akal daripada pelancar kenderaan? Di sini Mod GTA 5 Percuma Willy. Pasti pernah menonton filem Free Willy mengenai ikan paus yang sangat jinak dan berteman dengan anak. Nah, Mod GTA ini tidak bertujuan untuk menjaga ikan paus, tetapi untuk menghancurkan seluruh kota dengan menjatuhkan ikan paus. Lebih tertekan, gunakan Mod GTA 5 yang satu ini dan buat rusuhan di bandar GTA 5.

6. Memandu Realistik

Project Cars disebut sebagai permainan perlumbaan yang paling realistik? Kini GTA 5 juga boleh, pasang mod GTA 5 Realistic Driving. Menjamin pengalaman anda memandu di GTA 5 gambar yang lebih menarik dan tajam. Debu nampaknya.

Sebenarnya ada banyak mod lain, JalanTikus akan terus mengemas kini untuk koleksi Mod GTA 5 yang hebat ini. Jadi Mod mana yang anda cuba?

Artikel Berkaitan