5 Aplikasi Menyokong Pemandu Teksi & Ojek Secara Online ke Gacor!

Adakah anda pemandu teksi atau pemandu teksi motosikal dalam talian yang ingin menjadi gacor? Pasang 5 aplikasi sokongan pemandu dan pemandu gojek agar pesanan berjalan lancar!

Bekerja sebagai teksi dalam talian dan pemandu teksi motosikal telah meningkat sejak dua tahun kebelakangan ini. Bukan hanya mereka yang berusia empat puluhan, kini banyak anak muda yang bersaing untuk menjadi pemandu teksi dalam talian dan teksi motosikal .

Ini kerana perkhidmatan pengangkutan dalam talian sangat diperlukan oleh masyarakat, terutamanya komuniti ibu kota.

Sebagai pemandu teksi dalam talian dan teksi motosikal mesti dapat memaksimumkan penggunaan telefon pintar untuk mendapatkan pekerjaan yang baik.

Salah satu cara adalah dengan memuat turun aplikasi yang betul dan berguna untuk menyokong kerja anda sebagai pemandu teksi dalam talian dan teksi motosikal. Berikut adalah 5 aplikasi sokongan yang mesti dipasang untuk pemandu pemacu ambil dan pergi.

 • Pencinta wang
 • Greenify
 • Status & Kotak Alat GPS
 • AccuWeather
 • Senarai Aplikasi Penyokong yang Perlu Dipasang oleh Pemandu Teksi dan Pemandu Ojeg Secara Dalam Talian

  1. Waze dan Peta Google

  Sumber gambar: Foto: i.kinja-img.com

  Waze sangat sesuai untuk pemandu teksi motosikal dalam talian kerana mempunyai ciri untuk mengelakkan tol. Penampilannya sederhana dan juga dapat menunjukkan lokasi sesuatu tempat dengan tepat.

  Walaupun Peta Google sememangnya sangat membantu anda yang bekerja sebagai pemandu teksi dalam talian.

  2. Kekasih Wang

  Sumber gambar: Foto: 1.bp.blogspot.com

  Money Lover adalah aplikasi untuk mencatat pendapatan dan perbelanjaan, baik harian, mingguan dan bulanan. Aplikasi ini dapat membantu anda mencatat pendapatan anda setelah seharian menaiki teksi motosikal dan menjadi pemandu teksi dalam talian.

  3. Greenify

  Sumber gambar: Foto: androidheadlines.com

  Kadang kala, syarikat teksi dalam talian dan teksi motosikal menyediakan telefon pintar Android dengan spesifikasi yang tidak begitu baik.

  Oleh kerana itu, kelewatan sering berlaku kerana terlalu banyak aplikasi berjalan (aplikasi teksi motosikal dalam talian, Peta Google, Waze, dll.).

  Nah, anda boleh menggunakan Greenify berhenti berjalan aplikasi yang memakan banyak anda RAM telefon pintar . Oleh itu telefon pintar anda akan bebas ketinggalan dan dapat berfungsi dengan lancar.

  4. Status & Kotak Alat GPS

  Sumber gambar: Foto: i.ytimg.com

  Anda pasti mengalami situasi di mana Peta Google atau Waze tidak dapat membaca lokasi anda dengan tepat, bukan? Ini kerana peranti GPS pada telefon pintar anda tidak dikalibrasi dengan betul.

  Anda boleh menggunakan aplikasi Status GPS & Kotak Alat untuk menyelesaikan masalah. Sekarang, anda boleh mengambil ke tempat penumpang anda dengan lebih cepat.

  5. AccuWeather

  Sumber gambar: Foto: lh3.googleusercontent.com

  AccuWeather sangat penting bagi anda yang bekerja sebagai pemandu teksi dan teksi motosikal secara dalam talian kerana anda dapat mengetahui hari ini cuaca akan hujan atau cerah.

  Sekiranya AccuWeather menunjukkan bahawa hujan akan turun petang ini, anda boleh bersiap dengan membawa jas hujan untuk anda dan penumpang anda kemudian.

  Nah, ada 5 aplikasi sokongan yang diperlukan untuk memasang pemandu pemacu ambil atau pergi. Lima aplikasi tersebut dapat membantu pekerjaan anda sebagai pemandu teksi dan teksi motosikal secara dalam talian.

  Selamat mencuba. Jangan lupa berkongsi jika anda mengetahui aplikasi lain di ruangan komen di bawah.

  Artikel Berkaitan