5 Permainan Perlumbaan Kereta Offline Terbaik di Android 2018

Baiklah, kali ini Jaka akan menyediakan 5 permainan perlumbaan kereta HD Offline terbaik untuk Android 2018. Apa permainan menarik? Ayo, segera merujuknya, ikuti di antara.

Permainan perlumbaan kereta di Android sangat menarik, sehingga banyak pengguna Android memainkan permainan ini di telefon pintar mereka. Ini menjadikan genre permainan ini laris di Google Play Store.

Walaupun digolongkan sebagai permainan maya, anda akan merasakan sensasi seperti anda bermain lumba kereta sebenar di lumba lumba. Apatah lagi jika kereta yang anda gunakan mempunyai ciri baik sehingga grafik, suara dan kesan menjadi sangat nyata yang akan membuatkan anda selesa dan tidak takut merasa bosan.

Nah, kali ini Jaka akan memberikan senarai 5 permainan perlumbaan kereta HD Offline terbaik untuk Android 2018 . Apa permainan menarik? Ayo, segera merujuknya, ikuti di antara.

BACA JUGA
  • IOS VS Android, Mana Yang Lebih Baik Untuk Permainan?
  • 5 Kelebihan Permainan Masa Lalu berbanding dengan Permainan Hari Ini

5 Permainan Perlumbaan Kereta Offline Terbaik di Android 2018

1. Asfalt 8: Udara

Permainan yang dibuat oleh Gameloft telah menjadi permainan yang memiliki urutan teratas di Play Store . Permainan ini menyajikan grafik keren yang menakjubkan dan terdapat kereta keren di dalamnya. Kereta itu merangkumi Lamborghini Cars , Aventador, Lamborghini Veneno , dan banyak lagi yang juga sejuk.

2. Asphalt Nitro

Permainan ini mempunyai ukuran yang lebih kecil dibandingkan dengan Asphalt 8: Airborne, hanya mempunyai ukuran 24 MB . Keseronokan berlumba dalam permainan ini sangat mirip dengan Asphalt 8: Airborne dan mempunyai mod knockdown seperti Need for Speed .

3. City Racing 3D

Permainan ini mempunyai tema perlumbaan liar di bandar dengan kelajuan tinggi dan menyajikan aksi memukul antara kereta yang memberikan kegembiraan tersendiri ketika anda memainkannya. Sama seperti permainan lumba kereta yang lain, di sini anda juga boleh mengubahsuai kereta anda agar kelihatan cantik.

4. Perlumbaan Sebenar 3

Permainan ini mempunyai grafik yang menakjubkan dengan perincian kemalangan yang baik dan berpuluh-puluh koleksi kereta yang digabungkan dengan arena perlumbaan yang menakjubkan. Jadi, anda akan sangat seronok jika anda bermain permainan ini. Selain itu, anda juga boleh bermain berbilang pemain dalam talian untuk bersaing dengan rakan anda.

5. Keperluan untuk Kelajuan: Tanpa Had

Mungkin anda biasa dengan permainan yang disebut Need for Speed . Permainan yang dibuat oleh EA ini memang mempunyai grafik yang sangat bagus dan hebat serta pilihan kereta keren untuk anda mainkan di lumba lumba. Di samping itu, anda juga akan disajikan dengan lumba lumba yang akan membuatkan anda tidak bosan ketika berlumba kelak. Jadi, jangan ketinggalan, kawan-kawan!

Nah, itulah 5 permainan perlumbaan kereta HD luar talian terbaik untuk Android . Bagaimana, anda telah mencubanya? Sekiranya tidak, cepat dan muat turun lelaki! Semoga bermanfaat.

Artikel Berkaitan