13 DP BBM Ilusi Optik Sejuk yang Boleh Membuat Mata Anda Terpesona!

Ini adalah Ilusi Optik Sejuk BBM 13 DP yang Boleh Membuat Mata Anda Terpesona! Supaya BBM anda lebih sejuk dan menyeronokkan

Adakah anda sering menukar DP BBM ? Sebelum ini, Jaka sering memberi anda pelbagai DP BBM yang lucu, unik, dan keren. Baiklah, tetapi kali ini Jaka ingin memberikan DP BBM yang berbeza. DP BBM adalah gambar GIF ilusi optik yang boleh menghipnotis anda, anda tahu! Ini adalah Ilusi Optik Sejuk BBM 13 DP yang Boleh Membuat Mata Anda Terhipnotis!

BACA JUGA
  • Cara Membaca Mesej BBM Tanpa Memberi Bacaan Kepada Pengirim
  • Cara termudah untuk mengatasi kata laluan BBM yang terlupa di Android
  • 7 Aplikasi Android Terbaik untuk Membuat DP BBM Lucu dan Unik

Imej GIF ilusi optik ini dibuat oleh Feliks Konczakowski , seorang artis Poland . Dia membuat gambar objek sehari-hari seperti buah-buahan, sayur-sayuran, bunga, dan sebagainya. Kemudian buat gambar GIF berputar (looping) yang boleh membuat anda terhipnotis. Tetapi tidak hanya terhipnotis, melihat gambar-gambar ini juga dapat membuat minda anda tercerahkan! Cuba lihat gambar bergerak di bawah.

13 DP BBM Ilusi Optik Sejuk yang Boleh Membuat Mata Anda Terpesona!

Bunga

Tembikai

Popcorn

Pretzel

Mata

Mawar

Donat

Jingga

Duri

Brokoli

Sebulan

Koridor

Piza

Itulah 13 DP BBM Ilusi Optik Sejuk Yang Boleh Membuat Mata Anda Terpesona! Sila pasang DP BBM di atas dan buat rakan yang melihat suapan BBM anda dihipnotis. Sekiranya anda mempunyai maklumat mengenai DP BBM keren yang lain, sila tulis pendapat anda di ruangan komen di bawah.

Artikel Berkaitan