Cara mudah untuk memecahkan aplikasi penguncian pada Android

Mungkin ada beberapa aplikasi penting seperti BBM, Facebook, dan mungkin SMS dikunci oleh aplikasi. Tetapi kerana anda benar-benar ingin tahu, anda mungkin telah mencuba kata laluan rawak. Di sini Jaka mempunyai petua hebat untuk

Mungkin anda telah memainkan smarthPhone rakan anda. Tetapi mungkin ada beberapa aplikasi penting seperti BBM, Facebook, dan mungkin SMS dikunci oleh aplikasi. Tetapi kerana anda benar-benar ingin tahu, anda mungkin telah mencuba kata laluan rawak. Di sini Jaka mempunyai petua hebat untuk menerobos aplikasi penguncian.

Kedengarannya seperti teknik penggodaman kemahiran tinggi, bukan? Tetapi nampaknya ini hanya kes aplikasi yang anda gunakan untuk membuka aplikasi penguncian. Bagaimana anda melakukannya? Mengikuti JalanTikus menerangkan Cara Mudah untuk Memecahkan Aplikasi Penguncian pada Android . Di sini JalanTikus menggunakan AppLock, tetapi kaedah ini dapat digunakan dalam semua aplikasi penguncian.

Aplikasi Antivirus & Security DoMobile Lab DOWNLOAD

Cara mudah untuk memecahkan aplikasi penguncian pada Android

  1. Buka Tetapan
  2. Masukkan bahagian aplikasi
  3. Cari AppLock atau aplikasi penguncian lain
  4. Setelah membuka tekan butang "Hapus Data" atau "Hapus Data" di bahagian bawah
  5. Tekan "Ok" jika ada amaran

Cuba buka aplikasi yang terkunci. Dengan cara ini aplikasi penguncian akan kehilangan data dan akan kembali normal. Tetapi kaedah di atas hanya dapat digunakan jika tetapannya tidak terkunci. Sekiranya tetapan telefon pintar juga terkunci, cuba kaedah berikut:

BACA JUGA
  • Cara Memeriksa Akaun Gmail yang Diretas atau Tidak
  • KEMASKINI 2016: Koleksi Trik Peretasan untuk Android yang belum di-root
  • Ini adalah 10 Penggodam Paling Berbahaya di Dunia (Psst ... Ada Penggodam Indonesia)

Cara Mudah Melanggar Aplikasi Penguncian di Android Sekiranya Tetapan Dikunci

  1. Tekan lama aplikasi kunci sehingga bergetar. Kemudian tab akan muncul di atas. Geser aplikasi ke keran yang menuju ke tetapan atau anda juga dapat menyahpasang aplikasi.
  2. Walaupun tetapan telefon pintar terkunci, dengan cara ini tetapan telefon pintar dapat dibuka.

Kedua kaedah ini boleh anda cuba dalam semua aplikasi penguncian dari Google Play Store. Walau bagaimanapun, kaedah ini tidak dapat dilakukan untuk mengunci skrin asal lalai dari telefon pintar.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps DOWNLOAD Cheetah Mobile Inc. Aplikasi Pembersihan & Tweak DOWNLOAD Antivirus & Security Apps SUXD DOWNLOAD

Artikel Berkaitan