100% Sah! Muat turun 10 Permainan PC 2GB RAM Percuma (Ogos 2017)

Mari lihat 10 cadangan permainan RAM 2GB PC percuma dari Jaka di bawah ...

Hujung minggu, lebih baik menghabiskan masa bermain permainan. Selain menghilangkan keletihan setelah bekerja, bermain permainan juga dapat meningkatkan kreativiti dan kecerdasan.

Spesifikasi komputer anda biasa-biasa saja dan apa yang anda keliru semasa bermain? Wow, jika tidak ada cadangan permainan, anda boleh membatalkan rancangan permainan pada hari Sabtu malam.

Mari lihat 10 permainan PC RAM 2GB percuma dari Jaka berikut cadangan ...

BACA JUGA
  • 5 Permainan PC dengan grafik dan permainan terbaik sepanjang masa
  • 7 Permainan PC Keren ini Boleh Dimainkan Pada Telefon Pintar Android
  • 5 Permainan PC Klasik Percuma Terbaik yang Mesti Anda Cuba

Muat turun 10 Permainan PC 2GB RAM Terbaik (Ogos 2017)

1. Rahsia Dunia Legenda

Adalah permainan aksi yang menceritakan kisah akhir dunia. Di sini anda ditugaskan untuk memerangi pelbagai jenis makhluk akhir zaman. Ia dipanggil permainan aksi, anda benar-benar memerlukan FPS yang stabil. Tetapi jangan risau, permainan PC RAM 2GB ini pastinya tidak memerlukan spesifikasi yang tinggi.

Muat turun Game PC RAM 2GB: Secret World Legends

2. Item Yang Hilang

Permainan PC 2GB RAM yang satu ini hanyalah grafik biasa, sebenarnya anda mungkin mengatakannya tidak mungkin. Tetapi dalam soal permainan, ia sangat menarik. Anda diminta untuk menjelajah labirin yang begitu luas dan gelap. Bolehkah anda menemui barang yang hilang yang anda cari?

Muat turun RAM Permainan PC 2GB: Item Hilang

3. Raksasa Di Dalam

Bagi anda yang suka permainan teka-teki misteri, permainan ini sangat sesuai untuk anda. Permainan yang ringkas dan keren boleh dimainkan walaupun dengan PC Pentium 4. Tetapi mengenai kualiti, dijamin untuk anda memikirkan tujuh pusingan. Bolehkah anda menyelesaikan kes pembunuhan yang ada?

Muat turun Game PC RAM 2GB: The Monster Inside

4. Solarium

Pernah bermimpi tinggal di angkasa? Sekiranya ya, anda akan bermain permainan RAM 2GB RAM ini terlebih dahulu. Di sini anda akan mendapat simulasi, betapa sukarnya tinggal di ruang angkasa. Semuanya sangat terhad, anda mesti pandai mengurus.

Muat turun PC Game RAM 2GB: Solarium

5. Lawatan Perniagaan

Jaka pasti anda semua tahu permainan yang disebut monopoli. Sekarang permainan PC RAM 2GB ini adalah cara yang sama untuk memainkannya. Tetapi yang paling menarik, anda boleh bermain dalam talian dengan rakan anda. Percuma untuk menggunakan gaji!

Muat turun PC Game RAM 2GB: Jelajah Perniagaan

6. UnnyWorld

Ini adalah permainan MOBA untuk PC yang serupa dengan DOTA 2, hanya dengan penampilan yang lebih segar dan permainan yang lebih sederhana. Tetapi dalam keseronokan, permainan PC RAM 2GB ini dijamin tidak kurang dari DOTA 2. Mari bermain dengan rakan anda!

Muat turun Game PC RAM 2GB: UnnyWorld

7. Sniper Fury

FPS adalah genre yang selalu popular di kalangan pemain permainan. Sekiranya anda mencari permainan FPS dengan spesifikasi ringan, maka permainan PC RAM 2GB ini adalah pilihan terbaik. Mengenai kualiti permainan ini, jangan ragu. Masalahnya ialah pembangun permainan ini adalah pembangun Gameloft yang terkenal.

Muat turun RAM Permainan PC 2GB: Sniper Fury

8. Naev

Pernah terfikir untuk meneroka ruang? Sekiranya demikian, maka anda bermain permainan PC RAM 2GB pertama yang satu ini. Melalui permainan ini, terokai ruang yang tidak terhingga. Temui pelbagai pengalaman baru yang tidak dapat dilupakan.

Muat turun RAM Permainan PC 2GB: Naev

9. Memancing Trofi 2

Memancing adalah salah satu hobi yang paling popular di dunia. Tetapi sekarang, jika anda pergi memancing, anda tidak perlu meninggalkan rumah. Pergi memancing melalui permainan PC RAM 2GB yang satu ini. Paparan grafik yang kelihatan nyata, membuat anda berasa seperti sedang memancing.

Muat turun PC Game RAM 2GB: Trophy Fishing 2

10. Pembela Dungeon II

Ia adalah genre permainan MOBA yang sangat menarik. Selepas kejayaan Dungeon Defenders I, berikut adalah versi terbaru. Nikmati grafik hebat, permainan yang adil dan bermain dengan spesifikasi RAM 2GB. Apa tunggu lagi, mari muat turun permainan PC RAM 2GB ini!

Muat turun RAM Permainan 2GB PC: Dungeon Defenders II

Semua permainan PC RAM 2GB di atas adalah percuma, anda boleh memuat turunnya terus ke PC anda secara rasmi. Pada pendapat anda, permainan mana yang terbaik, kongsi pendapat anda!

Oh ya, pastikan anda membaca artikel yang berkaitan dengan permainan atau tulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: Sniper Fury

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan