Simpan Memori! Ini 7 Permainan Android yang Menarik dengan Saiz Di Bawah 10MB

Permainan Android di bawah ini boleh anda mainkan tanpa perlu menghabiskan terlalu banyak memori. Sangat ringan untuk bermain, ingin tahu tentang permainan? Lihat lebih banyak lagi!

Adakah anda berhasrat memuat turun permainan menarik, tetapi kapasiti memori telefon pintar sangat penting? Tidak perlu risau kerana anda masih mempunyai harapan untuk bermain permainan yang menarik . Permainan Android dengan saiz kecil memang sangat jarang berlaku dan sangat sukar dicari. Terutama jika permainannya hebat, ia pasti akan menjadi ukuran yang sangat besar .

Permainan Android dengan saiz kecil biasanya paling kerap berukuran 15 MB ke atas , tetapi berbeza dengan beberapa permainan yang akan dikaji Jaka di bawah. Permainan Android di bawah ini boleh anda mainkan tanpa perlu menghabiskan terlalu banyak memori kerana saiznya hanya di bawah 10MB, jadi sangat ringan untuk bermain, penasaran dengan permainannya? Lihat lebih banyak lagi!

BACA JUGA
  • 20 Permainan Sniper Android Paling Menarik 2019 (Percuma)
  • RAHSIA! 12 Pemain Permainan Misteri Tahap Tidak Tahu (Bahagian 1)
  • 6 Permainan Indie Paling Hebat Sepanjang Masa

7 Permainan Android yang Menarik dalam Bawah 10 MB, Sedia untuk Dimuat turun?

1. Langit Kemuliaan

Pencinta permainan perang benar-benar wajib memainkan permainan Skies of Glory kerana walaupun ukurannya hanya 9 MB permainan ini juga menunjukkan grafik yang tidak begitu buruk. Anda akan dibawa ke perang dunia kedua, tugas pemain hanya untuk mengendalikan pesawat , kemudian membasmi dan memusnahkan musuh bermula dari pesawat, markas, kapal, dan lain-lain.

2. Asphalt Moto

Sekiranya kereta lumba permainan Asphalt lain, maka Asphalt Moto bergantung pada motosikal. Misi permainan ini yang mesti dicapai bukanlah kemenangan perlumbaan, tetapi mencari duit syiling yang ada di sepanjang jalan. Cabaran dalam permainan ini hanyalah satu, melewati kereta yang cuba mengelak dari jatuh. Sekiranya anda menang, anda akan diberi misi lanjutan ke peringkat seterusnya. Ukuran permainan ini juga sangat kecil, hanya 7 MB .

3. Drag Racing

Seperti namanya, Drag Racing , pastinya menyajikan misi perlumbaan drag, yang merupakan perlumbaan yang hanya bergantung pada jalan lurus untuk menyelesaikan . Jangan memandang rendah grafik kerana sangat wajar ukuran permainan ini hanya 6 MB . Dalam permainan ini, anda juga boleh membeli kereta yang unggul, tetapi diperlukan untuk mendapatkan mata yang cukup untuk mendapatkannya.

4. Lori Besar

Sekiranya anda pernah bermain permainan kereta sebelumnya, maka anda akan memandang rendah permainan ini kerana anda melihat perbezaan grafik yang begitu ketara. Permainan ini bertema kereta yang sangat menarik dengan misi mengatasi rintangan yang ada untuk sampai ke garisan penamat, walaupun dari segi grafik boleh dikatakan sangat jelek , bahkan sangat jelek, permainan ini akan membuat anda puas. Kerana ukuran permainan ini sangat kecil, hanya sekitar 5 MB .

5. Hari Impian Rumah

Permainan ini mempunyai tema hidup, jadi serupa dengan permainan Sims, cuma permainan ini lebih menarik menurut Jaka. Dream House Days akan menuntut anda kerana menguruskan apartmen dan tugas-tugas lain. Bukan hanya menguruskan apartmen jika anda cukup jauh untuk memainkannya, anda juga boleh berkahwin dengan seorang gadis yang juga merupakan rakan pengurus apartmen. Wah, nampaknya kehidupan di dunia nyata ya!

6. Pertempuran armada yang hebat

Great Fleet Battles juga merupakan salah satu permainan perang bersaiz kecil terbaik yang pernah ada. Permainan ini akan menuntut anda sebagai pengawal pesawat kemudian diberi misi yang sangat menarik! Cuba terbang bersama rakan anda, kemudian hancurkan kapal musuh hingga habis.

Selain ukuran permainan kecil, Great Fleet Battles juga menyokong mod berbilang pemain ! Jadi, anda boleh memainkannya dengan rakan anda hanya bergantung pada Bluetooth untuk menyambungkannya.

7. Dr. Untuk memandu

Permainan Dr. Memandu berbeza dengan jenis permainan pergi yang lain, jika permainan lumba biasanya diperlukan untuk mencapai kedudukan pertama Dr. Memandu mengira jumlah nilai yang anda dapat dari melancarkan kereta yang anda tidak mempunyai kawalan, dibelok-putar untuk meluncur sehingga akan menjadi titik. Permainan ini mungkin membawa grafik yang buruk, tetapi harap maklum bahawa ukuran permainannya tidak sampai 10MB .

Itulah 7 permainan Android bersaiz kecil di bawah 10MB . Mungkin 7 permainan di atas boleh menjadi pilihan terbaik apabila kapasiti memori telefon pintar android anda semakin habis.

Artikel Berkaitan