Koleksi Kod Bully Cheat Indonesia PS2 & PC Lengkap, hingga Kelas Bahasa Inggeris!

Adakah anda menghadapi kesukaran untuk menyelesaikan permainan Bully? Ayuh, periksa dahulu koleksi kod cheat PC2 dan PC Bully Indonesia yang paling lengkap di sini, geng!

Sekiranya kita membicarakan permainan dunia terbuka, fikiran kita pasti tidak dapat dipisahkan dari studio Rockstar Games , pengembang di sebalik siri permainan Grand Theft Auto (GTA) .

Selain siri pencuri kereta, Rockstar Games mempunyai beberapa permainan unik lain, seperti Bully yang mempunyai permainan seperti GTA tetapi ditempatkan di sekolah asrama, geng!

Walaupun sudah tua, suasana unik ini menjadikan permainan ini masih sangat popular. Baiklah sekarang, Jaka akan membantu anda dengan membincangkan kod cheat Bully PS2 & PC yang lengkap . Ingin tahu, bukan?

 • Senarai Kod Menipu PC Bully
 • Senarai Kod Penipu Buli Kelas Bahasa Inggeris
 • Koleksi Terkini & Terlengkap Terlengkap Kod Penipu Buli Indonesia

  Sebagai permainan dunia terbuka terbaik, permainan Bully pastinya penuh dengan aktiviti menarik yang boleh dilakukan oleh Jimmy , watak utama permainan ini.

  Malangnya, Jimmy hanya kanak-kanak sekolah menengah dan dia mempunyai beberapa batasan yang menghalang pemain untuk bertindak sesuka hati.

  Melanggar peraturan sedikit demi sedikit dapat menjadikan Jimmy sebagai sasaran pegawai sekolah tetapi semua ini dapat dielakkan jika anda tahu menipu PS2 Bully yang lengkap, geng!

  Tanpa basa-basi lagi, di sini Jaka akan membincangkan penipuan Bully PS2 yang lengkap untuk membantu anda bebas melakukan apa sahaja di Bullworth Academy .

  1. Senarai Kod Penipu Buli PS2

  Sebagai salah satu permainan Rockstar Games terbaik, ramai pemain sudah menantikan sekuel permainan ini.

  Sayangnya, studio ini masih sunyi mengenai sekuel Bully dan Jaka, jangan terkejut jika masih ramai di antara anda yang masih bermain permainan Bully di PS2.

  Bagi anda yang telah menunggu senarai cheat Bully PS2 yang paling lengkap, lihat saja tawaran dari Jaka, geng!

  Note:


  Untuk mengaktifkan cheat Bully PS2, kamu harus memasukkan kombinasi tombol di bawah menggunakan controller Player 2 .

  Kesan menipuGabungan Utama
  Semua pakaian Tekan L1, L1, R1, L1, L1, L1, R1, R1
  Semua Pergerakan Gusti Tahan L1 dan tekan Atas, Kiri, Bawah, Bawah, Segitiga, Petak, X, X
  Semua Pergerakan Berjuang Tahan L1 dan tekan Atas, Kiri, Bawah, Kanan, Segi Tiga, Kotak, X, Bulat
  Memulihkan Kehidupan Tahan L1 dan tekan R2, R2, R2
  Semua senjata Tahan L1 dan tekan Atas, Atas, Atas, Atas
  Peluru tanpa had Tahan L1 dan tekan Atas, Bawah, Atas, Bawah
  Tambah wang Pegang L1 dan tekan Segitiga, Kotak, Bulat, X
  Isi Peluru Tahan L1 dan tekan Atas, Atas

  2. Senarai Kod Menipu PC Bully

  Berjaya mengunjungi PS2 pada tahun 2006, Rockstar Games membawa Bully ke PC pada tahun 2008 dengan beberapa kandungan tambahan yang dikemas dengan tajuk Bully: Scholarship Edition .

  Tidak ketinggalan, cheat Bully PS2 juga dibawa ke versi ini yang akan dibincangkan secara langsung dalam senarai kod cheat PC Bully !

  Note:


  Untuk mengaktifkan cheat Bully PC, kamu harus memasukkan kombinasi tombol di bawah menggunakan controller Player 2 . Cheat ini tidak bisa digunakan menggunakan keyboard dan mouse.

  Kesan menipuGabungan Utama
  Semua Pergerakan Gusti Pegang LB dan tekan Atas, Kiri, Bawah, Bawah, Y, X, A, A
  Semua Pergerakan Berjuang Pegang LB dan tekan Atas, Kiri, Bawah, Kanan, Y, X, A, B
  Memulihkan Kehidupan Pegang LB dan tekan RT, RT, RT
  Semua senjata Pegang LB dan tekan Atas, Atas, Atas, Atas
  Peluru tanpa had Pegang LB dan tekan Atas, Bawah, Atas, Bawah
  Tambah wang Pegang LB dan tekan Y, X, B, A
  Isi Peluru Pegang LB dan tekan X, X, X

  3. Senarai Kod Kelas Bahasa Inggeris Cheat Bully

  Dengan latar belakang sekolah berasrama penuh dan watak utama pelajar sekolah menengah, pemain dikehendaki menghadiri beberapa kelas dalam permainan Bully, salah satunya adalah Kelas Bahasa Inggeris , geng!

  Di kelas ini, pemain diminta untuk belajar bahasa Inggeris dengan membentuk perkataan dalam bahasa Inggeris dari 6 huruf yang diberikan.

  Bagi mereka yang tidak mahu pening, di sini Jaka secara langsung memberikan jawapannya dalam senarai kod cheat Bully English Class !

  KelasSenarai Jawapan
  Bahasa Inggeris 1 (WEMOLL) ELM, RENDAH, MEW, MOW, OWE, OWL, WOE, MEOW, MEWL, MOLE, MOLL, WELL, MELLOW
  Bahasa Inggeris 2 (FGHIST) FIG, FIT, HIS, HIT, IFS, ITS, SIT, FIGS, FISH, FIST, FITS, GIFT, GIST, HITS, SIFT, SIGH, INI, FIGHT, HADIAH, SHIFT, SIGHT, FIGHTS
  Bahasa Inggeris 3 (EILMSS) ELM, LEI, LIE, MIL, ELMS, ISLE, LIME, LESS, LEIS, LIES, MESS, MILE, MISE, MISS, SEMI, SLIM, ISLES, LIMES, MILES, SEISM, SLIME, SLIMS, SMILE, SLIMES, SMILES
  Bahasa Inggeris 4 (AKNORI) SETIAP, ARC, DAPAT, KERETA, CAY, CON, COY, CRY, NAY, NOR, OAR, RAN, RAY, RYA, YON, CONY, CORN, CRAN, CYAN, NARC, NARY, ORCA, RACY, ROAN, YARN, ACORN, CARNY, CORNY, CRONY, RAYON, CRAYON
  Bahasa Inggeris 5 (ADEGGR) UMUR, ARE, DAG, EAR, EGG, ERA, ERG, GAD, GAG, GAR, RAD, RAG, MERAH, UMUR, DARE, DEAR, DRAG, DREG, EGAD, GAGE, GEAR, GRAD, RAGE, READ, AGGER, MERAH GAGER, GRADE, RAGED, DAGGER, RAGGED

  Yaitu, geng, senarai kod cheat Bully PS2 & PC Indonesia yang paling lengkap yang boleh anda gunakan untuk menjadikan pengalaman bermain anda lebih teruja.

  Bagi anda yang suka bermain permainan dunia terbuka legenda lain, Jaka juga mempunyai senarai cheat GTA San Andreas yang tidak kurang hebatnya, geng!

  Adakah senarai penipu Bully PS2 di atas dapat membantu anda? Apa permainan klasik lain yang anda mainkan sekarang? Kongsi di ruangan komen!

  Baca juga artikel mengenai Menipu atau artikel menarik lain dari Fikri Harish .

  Artikel Berkaitan