5 Hero Counter Hayabusa, Shadow Ninja dalam Mobile Legends!

Mobile Legends adalah permainan MOBA berasaskan Android. Anda boleh bermain permainan ini walaupun dengan telefon pintar spesifikasi perantaraan.

Mobile Legends adalah permainan MOBA berasaskan Android. Anda boleh bermain permainan ini walaupun dengan telefon pintar spesifikasi perantaraan. Terdapat 5 wira peranan yang terdapat di Mobile Legends, iaitu Mage, Assassin, Marksman, Tank, dan Support.

Hayabusa adalah salah satu wira Assassin yang sering digunakan oleh pemain pro dalam acara antarabangsa. Wira yang satu ini mempunyai kemahiran seperti ninja, sehingga sukar untuk dibunuh. Tetapi semua pahlawan mesti mempunyai kelemahan berbanding pahlawan lain.

BACA JUGA
  • Panduan Sabre Mobile Legends: Robot Assassin Lumpuhkan Artisan
  • 8 Cara Dapatkan Kulit Legenda Bergerak Percuma: Bang bang
  • 7 Petua Bermain Legenda Mudah Alih untuk Pemula, Mudah untuk Pro!

5 Hero Counter Hayabusa, Shadow Ninja dalam Mobile Legends!

Baik untuk anda yang masih keliru bagaimana menangkap bayangan ninja, lebih baik anda melihat artikel ini terlebih dahulu. Berikut adalah 5 Hero Counter Hayabusa Mobile Legends .

1. Sabre

Sumber gambar: Dokumen peribadi

Bagi anda yang masih bingung bagaimana menangkap Hayabusa, anda harus tahu terlebih dahulu bahawa Saber adalah penghitung semula jadi . Dari segi watak wira, Saber dan Hayabusa adalah sama, iaitu Assassin. Namun Hayabusa yang kebetulan lebih tangkas daripada pedang nampaknya masih mempunyai kelemahan. Anda boleh menggunakan pedang ketika musuh menggunakan Hayabusa.

2. Cyclops

Sumber gambar: Dokumen peribadi

Kerana Hayabusa adalah Assassin yang tangkas, anda memerlukan wira yang dapat menguncinya . Sekarang Cyclops adalah salah satunya, anda boleh menggunakan Cyclops ulti untuk menangkap Hayabusa. Pastikan juga anda mengunci sasaran terlebih dahulu agar anda tidak melepaskan sasaran.

3. Aurora

Sumber gambar: Dokumen peribadi

Anda boleh mengatakan bahawa kaunter utama Hayabusa adalah pahlawan penyihir . Penyihir seperti Aurora jelas cenderung menangkap Hayabusa. Tetapi untuk menangkap Hayabusa menggunakan aurora, anda harus lebih sabar, kerana anda harus menunggu saat terakhir ketika keterampilan Hayabusa dilanjutkan .

4. Harley

Sumber gambar: Dokumen peribadi

Masih menggunakan pahlawan penyihir, kaunter Hayabusa seterusnya adalah Harley . Harley adalah penyihir paling tangkas selain payung motosikal teksi Kagura . Anda boleh menggunakan gabungan kemahiran Harley untuk membunuh Hayabusa. Atau memikatnya ke menara supaya lebih mudah membunuhnya.

5. Martis

Sumber gambar: Dokumen peribadi

Yang satu ini boleh dibilang sebagai pembanding semua pahlawan, Martis yang paling huru hara dalam Mobile Legends. Anda boleh menggunakan skill martis untuk menghentikan Hayabusa sebelum menggunakan skill tersebut, sehingga skill Hayabusa akan gagal dan anda dapat membunuhnya dengan mudah.

Sekarang itulah 5 Hero Counter Hayabusa Mobile Legends yang boleh anda gunakan untuk menghentikan Hayabusa. Sebenarnya semua wira di Mobile Legends mempunyai kaunter masing-masing bergantung kepada cara bermain.

Muat turun Legenda Mudah Alih Terkini di sini

Permainan Moonton DOWNLOAD

Artikel Berkaitan