10 Permainan Android Percuma Terbaik untuk Edisi November 2017

Berikut adalah senarai 10 permainan Android terbaik pada bulan November 2017. Anda mesti mencubanya!

Sebilangan besar telefon pintar Android kini merupakan pemain yang sangat dipercayai untuk memenuhi keperluan bermain permainan. Google sendiri menyediakan begitu banyak permainan menarik dan keren yang dapat dimainkan oleh pengguna Android. Dari semua permainan yang beredar, pasti ada yang terbaik .

Sehingga memasuki November 2017, banyak permainan sebenarnya diklasifikasikan sebagai tidak menarik dan tidak begitu menarik untuk dimainkan. Tetapi, tentu anda tidak mahu ketinggalan untuk mencuba dan bermain permainan dengan kualiti terbaik. Jaka seterusnya merangkum sepuluh permainan Android terbaik untuk edisi November 2017 .

BACA JUGA
  • 15 Aplikasi Wajib iPhone Terbaik dan Percuma untuk 2020, Mesti Ada di Telefon Anda!
  • 5 Chipset Telefon Pintar Terbaik untuk Permainan
  • 10 Telefon Bimbit Terbaik dengan Pembesar Suara Stereo 2020, Untuk Anda Pencinta Muzik!

10 Permainan Android Percuma Terbaik November 2017

1. Batman Musuh Dalam

Siapa yang tidak kenal watak pelindung superhero Gotham City. Anda betul-betul harus bermain permainan Android ini. Batman The Enemy Within menawarkan grafik yang lebih tajam dan jalan cerita yang lebih tegang. Bagi anda peminat pahlawan super, terutama Batman, tidak lengkap jika anda belum memainkan permainan buatan Telltale Games.

Muat turun: Batman The Musuh Dalam

2. Telefon Yang Hilang

Ingin merasakan sensasi menjadi ejen atau detektif? Maka anda perlu menolong Laura dalam misi yang sangat mendesak dan mendebarkan ... untuk mencari telefon bimbitnya yang hilang. Ya. Mungkin tidak sehebat itu, tetapi Telefon Lain yang Hilang dijamin akan membuat anda merasakan pengalaman seorang detektif dengan pelbagai arahan yang mesti diproses untuk mencari telefon bimbit Laura.

Muat turun: Telefon Lain yang Hilang

3. Ke Dalam Mati 2

Sama seperti siri pertama, Into The Dead 2 mengharuskan anda bertahan dalam persekitaran yang penuh dengan zombi yang ingin membunuh anda. Anda boleh menggunakan semua jenis alat dan senjata yang ada, dan mengatur dan menggunakan strategi terbaik untuk dapat bertahan.

Muat turun: Ke Dalam Mati 2

4. Bumi Tengah

Bagi anda yang suka permainan bertema perang dan strategi, Middle-Earth adalah permainan yang mesti anda cuba. Semasa mengumpulkan duit syiling sambil melawan banyak musuh raja, permainan yang satu ini menawarkan grafik dan permainan kelas atas yang berbeza dengan permainan perang rata-rata.

Muat turun: Bumi Tengah

5. Perkara yang tidak dikenali

Pernah membayangkan mempunyai watak yang berbeza di tempat yang berbeza? Stranger Things membolehkan anda melakukan perkara itu. Permainan yang diadaptasi dari siri TV ini mempunyai misi untuk menjadikan pemain watak berbeza di tempat dan misi yang berbeza dengan tahap yang berbeza.

Muat turun: Perkara yang Tidak dikenali

6. Pokemon Playhouse

Bosan dengan Pokemon GO atau permainan Pokemon lain? Pencinta Pokemon mesti mencuba Pokemon Playhouse . Permainan Android ini dapat memuaskan anda yang mempunyai keinginan untuk menjadi mekanik. Di samping itu, permainan ini juga mengajak pemain untuk menjelajah pelbagai lokasi menarik dengan monster.

Muat turun: Pokemon Playhouse

7. Larian Malam

Sama seperti permainan dengan permainan "Run" lain, Night Run mencabar pemainnya untuk berlari sejauh mungkin sambil mengelakkan halangan untuk mendapatkan skor tertinggi. Perbezaannya adalah, kesukaran permainan ini jauh lebih sukar kerana ia dilakukan pada waktu malam dan hanya bergantung pada penglihatan malam untuk membantu melihat.

Muat turun: Larian Malam

8. Ketuk

Pada pandangan pertama permainan ini kelihatan seperti permainan alias dime tidak penting. Tetapi berhati-hatilah, anda boleh ketagih jika pernah mencubanya. Maksud permainan Taps ini ialah anda harus menggunakan kepandaian dan ketepatan anda untuk memadankan dua papan yang berbeza. Sederhana itu, tetapi berhati-hati ketagih.

Muat turun: Ketuk

9. Taman Thimbleweed

Bagi anda peminat permainan yang memaksa anda untuk berfikir di luar akal, maka anda semestinya harus mencuba bermain Thimbleweed Park . Permainan ini yang dikembangkan oleh Terrible Toybox menghendaki anda dapat menyelesaikan bagaimana dan mengapa lima orang berbeza ditempatkan di tempat yang berbeza, kemudian nyatakan tujuan mereka diletakkan di sana. Titik tambah dalam permainan ini adalah bahawa ia hampir selalu berjaya membuat pemain bingung.

Muat turun: Taman Thimbleweed

10. Pembalas dendam

Wrecker s Revenge adalah permainan yang sangat disyorkan untuk anda yang suka permainan ringan dan menyeronokkan. Permainan yang dibuat oleh Cartoon Network ini mempunyai misi untuk menyelamatkan warga kota dari serangan musuh. Walaupun misinya terasa berat, permainan ini sebenarnya ringan dan menyeronokkan untuk dimainkan.

Muat turun: Wrecker s Revenge

Itulah sepuluh permainan Android terbaik edisi November 2017 . Dari sepuluh permainan di atas, adakah anda pernah bermain sesuatu? Atau adakah anda mempunyai cadangan permainan keren yang lain? Jangan ragu untuk menghantar melalui ruangan komen.

Baca juga artikel mengenai Permainan atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan