5 Aplikasi Taketiran 2020 Terbaik, Buat Malam Takbiran di Rumah

Pingin takbiran tetapi tidak boleh meninggalkan rumah? Tenang, barisan aplikasi takbiran ini dapat menjadikan suasana takbiran meriah walaupun #DIRUMAHAJA.

Tidak hanya aplikasi Al-Quran dan dan aplikasi jadual solat yang tersedia, pelbagai aplikasi takbiran juga hadir untuk memudahkan aktiviti anda pada malam lebaran.

Garis aplikasi ini nampaknya merupakan jalan penyelesaian terbaik di tengah-tengah keadaan semasa, di mana umat Islam tidak dapat membuat penilaian di luar rumah kerana wabak tersebut.

Meski begitu, anda dapat menggunakan aplikasi penilaian Jaka penilaian untuk menggema gema takbir di rumah masing-masing apabila anda tidak dapat meninggalkan rumah.

 • Takbir MP3 - Takbiran Luar Talian
 • Lengkap Takbiran Mp3
 • Takbiran mp3 Penuh Luar Talian
 • Takbir mp3 Takbiran Luar Talian
 • 5 Aplikasi Penilaian Terbaik di PlayStore

  Terdapat banyak anggaran aplikasi yang ada sekarang, jadi Jaka telah memilih 5 yang terbaik di antara semua anggaran aplikasi yang boleh anda gunakan sekarang.

  Aplikasi ini Jaka pilih kerana kelebihan masing-masing. Bermula dari pelbagai takbir audio yang tersedia, kemudahan penggunaan, dan pelbagai faktor lain yang menjadikan aplikasi ini lebih unggul daripada yang lain.

  Adakah anda ingin tahu mengenai aplikasi takbiran apa yang boleh anda muat turun dan gunakan untuk mengiringi malam takdiran #dirumahaja? Berikutan maklumat lengkap.

  1. Takbiran Mp3 Luar Talian v2

  Aplikasi takbiran pertama yang disyorkan oleh Jaka adalah Takbiran Mp3 Offline v2 . Aplikasi ini membolehkan anda memainkan takbir audio tanpa sambungan internet.

  Selain itu, penilaian audio dalam aplikasi ini juga dapat Anda gunakan sebagai nada dering dan penggera, geng. Anda sukar bangun pagi, boleh menggunakan takbiran audio sehingga lebih mudah bangun .

  Kualiti audio yang terdapat dalam aplikasi Muslim ini juga cukup baik, geng. Anda tidak perlu risau sekiranya bunyi bunyi berderak atau suara tidak jelas.

  2. Takbir MP3 - Takbiran Luar Talian

  Aplikasi takbiran kedua yang disyorkan dari Jaka disebut Takbir Mp3 . Sama seperti aplikasi sebelumnya, anda boleh mendengar fail audio dalam aplikasi ini di luar talian juga, geng.

  Di samping itu, variasi anggaran audio yang terdapat dalam aplikasi canggih ini juga cukup pelbagai. Ada takbiran audio , takbiran anak , juga takbiran dari ulama terkenal .

  Anda juga dapat memainkan Takbir Mp3 ini di latar belakang, sehingga Anda dapat menggunakan telefon bimbit untuk memainkan permainan Android dan suara takbiran masih kedengaran di rumah Anda.

  3. Lengkap Mp3 Takbiran

  Selain itu, terdapat aplikasi Takbiran Lengkap Mp3 Takbiran terbaik . Sesuai namanya, aplikasi yang satu ini menyediakan pelbagai variasi ausio takbiran lengkap yang dapat anda pilih dan mainkan.

  Dalam aplikasi ini anda dapat mendengar berbagai takbiran audio dari luar dan dalam negeri , pilih saja mana yang paling anda sukai dan mainkan sesuka hati.

  Dengan aplikasi takbiran ini, anda masih dapat merasakan suasana perayaan dan keberkatan malam takbiran walaupun harus tinggal di rumah di tengah-tengah wabak virus Corona 2020, geng.

  4. Takbiran mp3 Penuh Luar Talian

  Aplikasi takbiran seterusnya yang disyorkan oleh Jaka adalah Takbiran mp3 Full Offline . Aplikasi ini boleh dimainkan di luar talian, jadi anda tidak perlu risau jika kuota habis.

  Variasi dalam jenis penilaian yang ditawarkan oleh aplikasi ini juga sangat berbeza. Bermula dari penilaian kanak-kanak, penilaian orang dewasa, hingga ramalan mendiang Ustad Jefri, yang terkenal dengan merdu, juga ada di sini.

  Semua variasi dan ciri yang ditawarkan oleh aplikasi yang satu ini dapat anda nikmati di luar talian hanya dengan satu muat turun, dan lebih-lebih lagi aplikasi Muslim ini benar-benar percuma.

  5. Takbir mp3 Takbiran Luar Talian

  Cadangan aplikasi Takaka terbaru ialah Takbir Mp3 Takbiran Luar Talian . Sama seperti aplikasi lain, aplikasi ini boleh dimainkan tanpa sambungan internet.

  Selain itu, jika Anda merasa audio dalam aplikasi ini senang didengarkan, nada dering dan bunyi penggera anda dapat diganti menggunakan audio dalam aplikasi ini.

  Takbir mp3 Takbiran Offline juga menyokong pemilihan mod gelap , jadi geng tidak perlu takut silau walaupun menggunakannya pada waktu malam.

  Itulah barisan aplikasi penilaian yang boleh anda muat turun sekarang untuk mengiringi perarakan takbiran di rumah di tengah-tengah wabak kali ini.

  Walaupun anda hanya perlu tinggal di rumah, anda masih dapat menikmati gema takbir semalam melalui aplikasi tanpa sebarang kerumitan.

  Semoga maklumat yang dikongsi Jaka kali ini dapat bermanfaat untuk anda semua, dan sampai jumpa di artikel seterusnya.

  Baca juga artikel mengenai Aplikasi atau artikel menarik lain dari Restu Wibowo .

  Artikel Berkaitan