10 Aplikasi Android Percuma Terkini Ogos 2016

Adakah anda bosan dengan aplikasi yang sama? Oleh itu, ini bukan masalah, sementara kuota internet masih banyak, mari muat turun aplikasi Android terkini pada Ogos depan!

Sama seperti bulan-bulan sebelumnya, JalanTikus akan memberikan senarai aplikasi baru dan popular untuk bulan tersebut. Oleh kerana ia bermula pada bulan Ogos, adakah anda belum mengetahui apakah aplikasi terbaru bulan ini?

Walaupun masih awal bulan dan kuota internet anda masih banyak, mengapa tidak anda mencuba memuat turun aplikasi baru? Membosankan jika anda menggunakan aplikasi tersebut setiap bulan.

BACA JUGA
  • 6 Aplikasi Android Yang Pasti Membuat Anda Lebih Cerdas
  • Inilah Ini, Satu lagi Aplikasi Penyuntingan Foto Android Terbaik Seindah Prisma!
  • Aplikasi Penyuntingan Foto Android Terbaik 25+ 2016

Aplikasi Android Terkini Ogos 2016

Seperti yang anda ketahui, Pokemon GO menjadi demam yang tidak dapat dibendung akhir-akhir ini. Tetapi bukan hanya aplikasi yang menyokong Pokemon GO, masih banyak aplikasi keren yang hadir pada bulan Ogos.

1. Prisma

Setelah sekian lama menunggu, pengguna telefon pintar Android harus berbangga kerana akhirnya aplikasi penyuntingan foto Prisma Reshi hadir di Google Play Store . Pada pandangan pertama tidak ada yang istimewa dari aplikasi ini, hanya menawarkan puluhan penapis untuk meningkatkan paparan foto anda. Sama seperti yang ditawarkan oleh aplikasi penyuntingan foto yang lain, ya?

Tetapi nampaknya Prisma berbeza dengan aplikasi penapis foto yang lain. Kerana aplikasi ini menggunakan kecerdasan buatan untuk merancang semula aplikasi foto yang anda edit. Keputusan? Foto yang anda edit dengan Prisma akan menjadi karya lukisan yang menarik!

Makmal Aplikasi dan Pengimejan Foto, termasuk MUAT TURUN

2. Proksi VPN Tanpa Had - Sentuh VPN

Adakah anda sering kesal kerana banyak laman web atau permainan yang aksesnya disekat oleh kerajaan? Sekarang, menggunakan Touch VPN, semua masalah anda akan diselesaikan. Tidak seperti aplikasi pembukaan aplikasi yang disekat yang lain, Touch VPN memberi anda akses tanpa had untuk membuka semua akses yang disekat. Lebih menyeronokkan, anda boleh memilih negara mana yang ingin anda gunakan IP.

TouchVPN Inc. MUAT TURUN Aplikasi Rangkaian

3. Pelancar Gerakan 3D Magus Percuma

Sekiranya anda melihat namanya, anda mesti berfikir bahawa Magus Free 3D Gesture Launcher adalah pelancar Android yang akan meningkatkan penampilan telefon pintar anda. Walaupun Magus ini adalah aplikasi yang akan membuat Android Anda lebih canggih. Dengan aplikasi ini, anda boleh menggunakan pelbagai gerak isyarat khas untuk mengawal telefon pintar.

Anda boleh menjadikan telefon pintar dihidupkan secara automatik ketika diangkat, atau dikunci secara automatik ketika diletakkan terbalik di atas meja. Terdapat banyak isyarat lain yang boleh anda gunakan di Magus. Jadi, berminat untuk mencuba aplikasi terbaru ini?

EKSTREM DOWNLOAD Studio Desktop Enhancement Studio

4. Skrin

Adakah anda tahu permainan Pokemon GO? Permainan ini membolehkan kita memburu Pokemon di dunia nyata berkat teknologi Augmented Reality yang dibawanya. Nah, selain Pokemon Go, ada aplikasi Layar yang juga menggunakan teknologi serupa.

Tidak digunakan untuk menangkap Pokemon, Layar memungkinkan kita untuk mendapatkan maklumat dari produk dengan cara yang berbeza. Yang harus anda lakukan ialah mengimbas poster di paparan surat khabar yang sedang anda baca, skrin akan secara automatik memaparkan maklumat tambahan atau treler poster. Ingin mencari maklumat mengenai tempat di sekitar anda? Dengan Skrin, anda boleh!

Aplikasi Foto & Pengimejan Skrin BV DOWNLOAD

5. Menolong

Yelp adalah aplikasi Augmented Reality yang sesuai untuk anda yang suka makan. Jangan ragu untuk makan di restoran mana yang mempunyai reputasi yang baik? Cukup imbas persekitaran anda dengan Yelp, maka senarai restoran di sekitar anda akan muncul bersama dengan ulasan dan penilaian.

Apps Productivity Yelp, Inc. MUAT TURUN

6. Salinan Sejagat

Adakah anda pernah kesal kerana tidak dapat menyalin catatan orang di Instagram atau laman web? Sekiranya demikian, maka Universal Copy adalah aplikasi terbaru yang mesti ada di telefon pintar anda.

Dengan Salinan Sejagat, anda boleh menyalin semua ayat paparan di telefon pintar. Sama ada aplikasi atau laman web, anda boleh. Cara menggunakan aplikasi ini, Anda dapat membaca dalam artikel Cara Menyalin Tampal Posting Instagram di Android dengan mudah.

Aplikasi Produktiviti Camel Corporation DOWNLOAD

7. Blippard

Adakah anda bosan menunggu rakan atau memesan di restoran yang belum tiba? Jangan terpegun. Anda lebih baik menggunakan Blippard . Aplikasi ini akan menjadikan anda lebih pintar semasa anda menunggu rakan.

Cukup imbas objek di sekeliling anda menggunakan Blippard, setelah dikenali, aplikasi ini akan memaparkan semua maklumat yang berkaitan dengan objek-objek ini. Anda boleh mengimbas makanan, minuman, mainan, atau objek di sekitar anda.

8. Status & Kotak Alat GPS

Anda adalah pemain Pokemon GO dan sering mengalami masalah Isyarat GPS Tidak Ditemui semasa bermain? Oleh itu, anda mesti mempunyai Status & Kotak Alat GPS. Dengan aplikasi ini, anda dapat memeriksa sama ada GPS anda salah, atau ada kesalahan dalam sistem. Cara menggunakan aplikasi ini anda dapat membaca dalam artikel Cara Mengatasi Masalah Isyarat GPS Tidak Ditemui di Pokemon GO.

Aplikasi Rangkaian MobiWIA - EclipSim DOWNLOAD

9. Berbual untuk Pokemon GO - GoChat

Bagi anda yang gemar bermain Pokemon GO, anda mesti mempunyai aplikasi GoChat. Dengan aplikasi ini, anda boleh berbual dengan pemain Pokemon GO yang ada di sekitar anda. Ini sangat berguna untuk bertukar maklumat mengenai Pokemon yang ada di sekitar anda.

Aplikasi Sosial & Pemesejan MUAT TURUN

Untuk menggunakan aplikasi ini, anda dapat membaca artikel Cara Berbual dengan Pemain Pokemon GO Di Seluruh Dunia.

10. PokeDetector - Pemberitahuan

Masih bagi anda yang bermain Pokemon GO tanpa emulator atau BOT, anda boleh dengan mudah mencari lokasi yang mempunyai banyak Pokemon dengan bantuan aplikasi PokeDetector. Aplikasi ini akan memaparkan Pokemon yang ada di sekitar anda. Dengan cara itu, anda boleh pergi ke lokasi untuk segera menangkapnya.

Dengan aplikasi ini, anda dijamin tidak akan ketinggalan dan gagal menangkap Pokemon yang jarang berlaku lagi. Untuk cara menggunakannya, anda dapat membaca dalam artikel Cara Mendapatkan Pokemon Langka Tanpa Membuka Pokemon GO.

PokeDetector DOWNLOAD Pemacu & Telefon Pintar Aplikasi

Kini, terdapat 10 aplikasi Android terbaru pada bulan Ogos yang mesti anda miliki. Pasang dengan segera semasa kuota internet anda masih ada!

Artikel Berkaitan