Pasang aplikasi ini supaya PC atau komputer riba anda tidak perlahan

Aplikasi ini dijamin berkesan mengatasi PC / komputer riba anda yang perlahan. CCleaner sendiri adalah aplikasi yang dibuat oleh Pirinform yang ditubuhkan pada tahun 2005. Pasang aplikasi ini agar PC atau komputer riba anda tidak perlahan.

Anda mesti sering merasakan komputer / komputer riba anda perlahan dan perlahan kan? Di sini saya akan berkongsi satu perisian yang mungkin sudah biasa bagi anda. Aplikasi ini dijamin berkesan mengatasi PC / komputer riba anda yang perlahan. CCleaner sendiri adalah aplikasi yang dibuat oleh Pirinform yang ditubuhkan pada tahun 2005. Pasang aplikasi ini agar PC atau komputer riba anda tidak perlahan.

BACA JUGA
  • Cara Mencari Fail Pendua dengan CCleaner
  • CCleaner Terkini, Dengan Ciri Pembersihan Yang Lebih Lengkap
  • 3 Aplikasi Utiliti Percuma Terbaik Versi JalanTikus

CCleaner adalah aplikasi yang dapat membersihkan sampah internet yang dibawa semasa menyemak imbas, cache, sejarah, kuki, dan banyak lagi, kawan. Ingin tahu bagaimana menggunakannya? Ayuh, ikuti langkah berikut:

Aplikasi Untuk PC dan Komputer Riba Tidak Lambat

  • Buka CCleaner kemudian pilih Analisis dan tunggu sehingga selesai. Setelah selesai, inilah masanya untuk anda membersihkan cache, sejarah dan kuki. Pilih Run CCleaner .
  • Semasa anda menyahpasang aplikasi, masih banyak fail pendaftaran yang tersisa di PC anda. Tetapi dengan tenang CCleaner ada jawapannya. Apabila anda membuka CCleaner, pilih Registry kemudian Scan for Issues . Tunggu sehingga selesai, jika anda mengklik Memperbaiki Masalah Terpilih .
  • Dengan aplikasi ini anda juga dapat melihat aplikasi apa yang dipasang di PC / komputer riba anda. iaitu di Tools - Uninstall - Startup . Anda dapat melihat aplikasi berjalan ketika PC / komputer riba anda dihidupkan. Sumber.

Selain kelebihan di atas, CCleaner masih menyediakan banyak ciri lain yang boleh anda gunakan untuk mengoptimumkan PC atau komputer riba anda. Tahniah di PC dan komputer riba anda bebas dari cache, sejarah, kuki, pendaftaran dan banyak lagi. Cubalah sekarang dengan memuat turun aplikasi CCleaner di sini.

Piriform DOWNLOAD Aplikasi Pembersihan & Tweaking

Artikel Berkaitan