7 Permainan Wallpaper Animasi Android Terbaik yang Harus Anda Cuba

Rasakan keseronokan bermain permainan kertas dinding Android terbaik berikut! Anda mesti mencuba!

Adakah anda pernah bermain permainan Android? Awak mesti ada. Sebenarnya, mungkin anda memasang banyak permainan Android di telefon pintar. Baiklah, kali ini saya ingin membincangkan permainan Android anti-arus perdana. Ya, permainan yang saya maksudkan berbeza dengan permainan Android pada umumnya kerana pada dasarnya ini adalah wallpaper hidup Android yang keren.

Untuk bermain permainan itu berbeza dengan permainan Android yang biasa. Sebabnya, permainan ini sudah dibina dengan kertas dinding langsung anda. Oleh itu, rakan anda boleh bermain permainan secara langsung dari skrin utama tanpa perlu membuka permainan terlebih dahulu. Hebat, betul!

BACA JUGA
  • Koleksi wallpaper Android HD yang menarik yang mesti anda muat turun
  • Cara Membuat Tukar Wallpaper Android Secara Automatik Mengikut Waktu, Lokasi, Wi-Fi dan lain-lain
  • Cara Membuat Wallpaper Telus di Android

7 Permainan Wallpaper Animasi Android Terbaik yang Harus Anda Cuba

1. Cerita Mainan: Bilik Andy

Adakah anda pernah menonton siri filem Toy Story? Sekiranya anda sudah pasti mengenali watak Andy , seorang budak lelaki yang memiliki mainan Woody, Buzz Lightyear, dan lain-lain. Nah, di kertas dinding langsung ini, anda akan dapati suasana bilik Andy seperti dalam filem. Di dalam bilik anda boleh berinteraksi dengan beberapa objek di dalamnya. Anda juga boleh membuka kunci watak yang masih terkunci dengan mengumpulkan sejumlah mata. Jumlah titik dapat dilihat pada jam penggera di atas meja.

Penampilan grafik di Toy Story: Andy s Room cukup hebat. Anda boleh mencuba dan bermain sendiri. Ciri-ciri pada kertas dinding ini juga dapat menyesuaikan waktu siang dan malam. Walaupun pada waktu petang, matahari terbenam akan muncul dari belakang tingkap bilik Andy.

2. Kertas Dinding Teka-teki Blox

Blox Puzzle Wallpaper adalah kertas dinding hidup Android yang hebat yang dibuat oleh pemaju Andre Rabold . Kertas dinding langsung ini telah menjadi permainan kertas dinding langsung yang popular. Permainan ini sangat mudah untuk dimainkan dan memerlukan pemain yang cergas. Permainan ini cukup mudah, anda hanya diminta untuk memadankan 3 atau lebih blok dengan warna yang sama. Sekiranya tidak ada lagi warna maka permainan akan selesai dan mesti bermula dari awal.

Permainan Trivia Sunfoer Mobile DOWNLOAD

3. Blok Gambar Animasi

Diilhamkan oleh permainan Tetris, permainan ini dibuat dengan permainan yang sama persis dengan Tetris. Bezanya, permainan ini berdasarkan wallpaper hidup. Jadi, ia hanya boleh dimainkan melalui skrin utama seperti permainan kertas dinding Android secara umum. Apabila anda hanya memasang Blok Gambar Animasi , permainan akan dimulakan secara automatik atau ketik dua kali pada skrin.

4. Latar Belakang Berlian Labirin

Diamond Maze Live Wallpaper menghendaki anda mencari jalan keluar melalui labirin yang menyekat. Misi dalam permainan ini cukup mudah, iaitu mengumpulkan semua intan sebelum mengambil bintang. Mengenai cara bermain, miringkan peranti Android ke semua arah sehingga bola dapat bergerak melewati labirin.

Eelooz DOWNLOAD Aplikasi Peningkatan Desktop

5. Kertas Hidup Gambar Itik

Sekali lagi diilhamkan oleh permainan lama. Masih ingat permainan Duck Hunt yang dibuat oleh NES dari konsol PS1? Nah, nampaknya permainan Duck Paper dibuat untuk merawat rindu. Cara bermain sangat mudah, hanya dengan menekan burung yang terbang di layar. Ada kemungkinan burung akan melarikan diri. Oleh itu, anda perlu bermain dengan bijak.

Aplikasi Desktop Peningkatan geekyou DOWNLOAD

6. Latar Belakang Ruang Pemusnah Ruang

Adakah anda peminat permainan Arcade? Sekiranya demikian, permainan Space Destroyer Live Wallpaper ini pasti sesuai untuk anda. Tugas anda dalam permainan ini adalah untuk membasmi musuh dengan menekan pesawat musuh yang datang untuk memusnahkan mereka. Permainan Space Destroyer ini bukan sahaja menarik tetapi juga mencabar.

7. Crazy Fish Live Wallpaper Percuma

Crazy Fish Live Wallpaper Free bertemakan kehidupan bawah laut, serupa dengan permainan Freeding Frenzy pada peranti PC. Dalam permainan ini, anda diminta untuk memakan ikan lain sebanyak mungkin. Tetapi berhati-hatilah, ikan besar mengancam nyawa anda. Anda rugi jika anda makan salah atau dimakan oleh ikan besar. Dalam permainan ini anda hanya diberi peluang untuk 3x. Sekiranya peluang habis maka permainan akan selesai dan diulang dari awal lagi.

MUAT TURUN androidDeveloper Desktop Enhancement Apps

Bagaimana, berminat untuk mencubanya? Permainan mana yang paling anda gemari? Sekiranya anda mempunyai cadangan untuk permainan kertas dinding hidup Android yang hebat, anda boleh membaginya di ruangan komen!

Artikel Berkaitan