Kejayaan Dijamin! 5 Trik Panggilan Tanpa Kredit Semua Pengendali di Android

Ingin tahu cara membuat panggilan tanpa kredit kepada semua pengendali? Jaka kongsikan ini, satu muslihat rahsia bagaimana membuat panggilan percuma kepada semua pengendali. Dijamin kejayaan 100%.

Komunikasi penting, ini juga menjadikan HP sebagai perkara penting. Dengan adanya telefon bimbit, komunikasi jarak jauh lebih mudah.

Komunikasi dengan telefon bimbit ada dua pilihan, hantar mesej / sembang dan panggil. Yang terbaik, sebenarnya memanggil. Tetapi sayangnya panggilan itu memerlukan banyak kredit dan cenderung mahal.

Oleh itu, anda boleh membuat panggilan dengan senang hati, mari kita lihat helah untuk membuat panggilan tanpa pulsa berikut, agar kredit anda tidak habis dengan cepat.

 • TalkU, Aplikasi Telefon Percuma Terbaik
 • Telefon Percuma Gunakan Aplikasi Viber
 • Telefon Percuma Gunakan Aplikasi Panggilan Telefon Percuma
 • Telefon Percuma Gunakan Aplikasi BlueFi
 • 5 Trik Panggilan Telefon untuk Semua Pengendali, Dijamin Bekerja 100%

  Dengan teknologi yang ada sekarang, terdapat pelbagai cara yang boleh anda gunakan untuk membuat panggilan tanpa kredit.

  Bukan hanya melalui internet, kaedah yang dikongsi Jaka kali ini dapat digunakan untuk panggilan percuma menggunakan saluran komunikasi yang terpisah.

  Ingin tahu bagaimana membuat panggilan tanpa kredit kepada semua pengendali? Berikut adalah maklumat lengkap.

  1. Telefon Percuma Gunakan aplikasi LINE Out

  Salah satu aplikasi sembang yang paling popular, LINE. Selain berbual, siapa sangka bahawa aplikasi ini juga dapat dipanggil secara percuma.

  Ia percuma, panggilan melalui aplikasi ini boleh dilakukan ke semua nombor operator melalui talian khas. Suara yang ditawarkan itu sangat jelas, sangat sesuai untuk anda cuba.

  Bukan hanya di Indonesia, aplikasi ini memungkinkan anda menghubungi orang di seluruh dunia secara percuma.

  Pada masa ini perkhidmatan LINE Out diintegrasikan secara langsung dengan aplikasi LINE utama , jadi Anda tidak perlu memuat turun aplikasi lain jika sudah memiliki LINE.

  MaklumatLINE
  Pemaju LINE Corporation
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (12,162,550)
  Saiz Berbeza
  Pasang 500,000,000+
  Android Minimum Berbeza

  Muat turun Aplikasi LINE di sini!

  LINE

  2. TalkU, Aplikasi Telefon Percuma Terbaik

  Aplikasi ini menawarkan cara untuk menelefon tanpa kredit yang boleh anda gunakan untuk tujuan komunikasi antarabangsa .

  TalkU bahkan menyediakan perkhidmatan di mana anda boleh mendapatkan nombor telefon Amerika Syarikat secara percuma, geng.

  Bukan hanya melalui internet, jika orang yang ingin anda hubungi tidak dapat mengakses internet TalkU menyediakan perkhidmatan telefon antarabangsa dengan harga yang sangat murah.

  MaklumatBicaraU
  Pemaju TalkU International Inc.
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (302,788)
  Saiz 37MB
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 4.1

  Muat turun Aplikasi TalkU di sini!

  BicaraU

  3. Telefon Percuma Gunakan Aplikasi Viber

  Aplikasi ini sangat popular di dunia. Selain telefon pintar, ia juga tersedia untuk PC . Ini membolehkan anda membuat panggilan antara PC dan telefon pintar.

  Viber juga menyediakan perkhidmatan panggilan ke rangkaian selular biasa , dan anda dapat mengaksesnya secara percuma dengan mengumpulkan poin dalam aplikasi ini.

  Bukan hanya panggilan percuma, aplikasi ini juga menawarkan mesej. Jadi tidak ada alasan lagi, untuk tidak mencuba aplikasi ini?

  MaklumatViber
  Pemaju Utusan Viber
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.3 (13,778,229)
  Saiz Berbeza
  Pasang 500,000,000+
  Android Minimum Berbeza

  Muat turun Aplikasi Viber di sini!

  Aplikasi Sosial & Pemesejan JalanTikus MUAT TURUN

  4. Telefon Percuma Gunakan Aplikasi Panggilan Telefon Percuma

  Bagi anda yang tidak suka rumit, maka helah memanggil tanpa nadi yang mesti anda cuba. Sebabnya ia kelihatan seperti panggilan telefon biasa pada umumnya.

  Aplikasi telefon percuma ini memberikan nombor khas untuk anda gunakan, dan dengan nombor ini anda boleh menghubungi dengan pengguna lain secara percuma.

  Selain itu, dalam aplikasi ini anda dapat menikmati perkhidmatan telefon antarabangsa percuma . Bagaimana untuk Berminat untuk mencuba aplikasi ini?

  MaklumatPanggilan Telefon Percuma
  Pemaju Dingtone, Inc.
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (556,567)
  Saiz 36MB
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 4.1

  Muat turun Aplikasi Panggilan Telefon Percuma di sini!

  Panggilan Telefon Percuma

  5. Telefon Percuma Gunakan Aplikasi BlueFi

  Bagi anda yang suka menelefon berjam-jam tanpa henti, maka anda mesti mencuba kaedah ini. Kaedah ini adalah untuk membuat panggilan telefon melalui rangkaian Bluetooth . Dijamin puluhan jam percuma.

  Tetapi untuk memanggil menggunakan kaedah ini mempunyai kekurangannya, yaitu tidak dapat digunakan dari jarak jauh. Kaedah ini sesuai untuk komunikasi antara penduduk dan penyelarasan acara.

  Dengan menggunakan aplikasi telefon percuma ini, corak komunikasi anda akan menjadi lebih efektif kerana fungsi aplikasi ini khusus untuk panggilan sahaja.

  MaklumatTelefon BlueFi
  Pemaju Ichiban Lembut
  Kaji semula 4
  Saiz 2MB
  Android Minimum 4.1

  Muat turun Aplikasi BlueFi di sini!

  Rangkaian Aplikasi Ichiban Soft DOWNLOAD

  Dengan muslihat panggilan tanpa kredit dari Jaka, sekarang komunikasi anda pasti lebih lancar. Caranya yang dikongsi Jaka kali ini dapat dimanfaatkan sebagai alternatif kepada aplikasi WhatsApp dan penyelenggaraan lain.

  Di samping itu, terdapat juga banyak fungsi telefon percuma khas yang dimiliki oleh barisan aplikasi yang disarankan oleh Jaka yang tidak ada dalam aplikasi sembang arus perdana.

  Apa yang awak buat, geng? Berminat untuk mencuba aplikasi yang disarankan oleh Jaka kali ini? Kongsi pendapat anda, aplikasi mana yang menurut anda terbaik!

  Artikel Berkaitan