Cara Mengetuk Panggilan Telefon Pasangan di Android Mudah Alih, Berkesan 100%!

Meragui pasangan anda sendiri? Cukup gunakan cara mengetuk panggilan telefon pada telefon Android ini!

Adakah anda pernah curiga dengan pasangan anda yang sering mendapat panggilan telefon dari orang yang tidak dikenali?

Terutama jika pasangan selalu mengelak apabila ditanya mengenainya.

Baiklah, untuk itu Jaka akan memberi anda petua tentang cara mengetuk alias telefon yang terdapat di telefon Android pasangan anda.

Dijamin kaedah ini cukup mudah dan boleh dilakukan tanpa pemilik telefon bimbit terperangkap.

Faedah Positif Mengetik Telefon

Selain dapat mengetahui aktiviti sembang atau telefon di WhatsApp, anda juga dapat mengetahui perbualan yang dilakukan pasangan anda di telefon.

Sekali lagi, Jaka mengingatkan anda bahawa setiap petua mengetuk yang disukai Jaka, termasuk cara mengetuk telefon, tidak ditujukan untuk tujuan jahat, apalagi melakukan kegiatan jenayah, ya?

Petua tentang ini boleh anda gunakan untuk perkara positif seperti memantau aktiviti anak / keponakan anda , atau mengetahui kesetiaan pasangan melalui panggilan telefon di telefon pintarnya.

Cara Ketuk Telefon di Semua Telefon Pintar Android

Sekiranya anda sudah memahami tujuan dan faedah yang anda ingin dapatkan dengan mengetuk telefon , maka anda sudah bersedia untuk menggunakannya.

Nah, dalam panduan ini, Jaka akan menggunakan aplikasi yang disebut Automatic Call Recorder . Aplikasi ini sendiri disebut sebagai salah satu aplikasi perakam panggilan telefon terbaik .

Aplikasi ini dapat merakam semua perbualan yang dilakukan, baik di telefon bimbit anda dan telefon bimbit pasangan anda. Jangan risau, geng, kualiti rakamannya bagus dan jelas untuk didengar!

Tanpa perlu berlama-lama lagi, berikut adalah cara mengetuk telefon masuk dan keluar pasangan anda!

Langkah 1 - Ambil telefon bimbit pasangan anda

Pertama sekali, anda perlu mengambil alias telefon bimbit teman wanita atau sasaran pendawaian anda. Ya memang inilah cara untuk dilakukan dan terbukti paling berkesan.

Kerana anda ingin melakukan 'misi rahsia' dalam bentuk panggilan telefonnya, cubalah mengambilnya secara diam-diam dan tanpa pengetahuan mengenai sasaran atau ketika sasaran berada dalam keadaan ceroboh.

Langkah 2 - Pasang Aplikasi Perakam Panggilan Automatik

Setelah telefon bimbit teman lelaki anda digenggam, segera pasang aplikasi Perekam Panggilan Automatik yang telah disebutkan oleh Jaka sebelum ini. Anda boleh memasangnya melalui pautan yang diberikan Jaka di bawah.

Produktiviti Aplikasi Appliqato MUAT TURUN

Di samping itu, anda juga perlu memasang aplikasi penyembunyian aplikasi Android seperti contoh di bawah, atau aplikasi lain seperti Application Hider.

Langkah 3 - Pasang Aplikasi Menyembunyikan

Aplikasi menyembunyikan berguna untuk menyembunyikan aplikasi Perakam Panggilan Automatik. Jadi, teman wanita anda atau mengetuk sasaran tidak akan menyedari jika telefon pintar mempunyai aplikasi.

Buka aplikasi persembunyian, pilih ikon + di kanan bawah, kemudian tandakan aplikasi Perekam Panggilan dan pilih HIDE .

Juga pastikan anda menyembunyikan aplikasi ini di lokasi yang sedikit tersembunyi ya, geng, agar pasangan anda sama sekali tidak curiga.

Langkah 4 - Menetapkan Aplikasi Perakam Panggilan Automatik

Buka aplikasi Perakam Panggilan Automatik, kemudian berikan izin untuk aplikasi tersebut untuk mengakses panggilan telefon keluar dan masuk pada telefon pintar dengan mengklik MEMBERI PERMISI , kemudian pilih SELESAI .

Langkah 5 - Beri Kebenaran

Berikan lebih banyak kebenaran kepada aplikasi untuk dapat merakam suara melalui telefon pintar dan mengakses kenalan di telefon pintar dengan mengklik BOLEH .

Langkah 6 - Kembalikan Telefon bimbit teman wanita anda

Jika ya, anda boleh mengembalikan telefon bimbit pacar ke tempat asalnya, tentu saja, jangan sampai tertangkap oleh pihak yang berkenaan ya!

Langkah-langkah yang anda lakukan sebelumnya secara automatik membuat setiap panggilan telefon masuk dan keluar pada telefon pintar teman wanita anda akan disimpan dalam bentuk rakaman suara .

Langkah 7 - Mainkan Rekod Perbualan

Pinjam kembali telefon pintar alias sasaran apabila anda ingin menyemak rakaman panggilan telefonnya.

Buka aplikasi yang telah anda sembunyikan sebelumnya, rakaman telefon secara automatik akan berada di ruangan SIMPAN lengkap dengan maklumat mengenai nama pemanggil dan tempoh perbincangan mereka.

Pilih rakaman kemudian klik ikon main untuk mendengar rakaman perbualan.

Selesai! Itulah cara untuk mengetuk panggilan telefon orang lain, terutama teman lelaki atau ahli keluarga anda. Sebagai tambahan kepada aplikasi di atas, anda boleh menggunakan aplikasi HP bugging terbaik yang telah ditulis oleh Jaka di sini .

Itulah cara mengetuk panggilan telefon pada telefon pintar Android. Sekarang anda tidak perlu lagi curiga dengan kekasih anda atau takut kepada anak / keponakan dan keponakan anda kerana anda dapat secara langsung memantau panggilan masuk dan keluar di telefon bimbit mereka.

Sekali lagi Jaka ingatkan, jangan gunakan petua di atas untuk perkara negatif. Semoga berjaya!

Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan