Cara memasukkan WiFi percuma tanpa kata laluan pada telefon Android, tidak ada yang rumit!

Bolehkah anda memasukkan WiFi percuma tanpa kata laluan? Mungkin anda tidak tahu bagaimana melakukan WiFi percuma tanpa kata laluan pada telefon bimbit Android yang akan disemak di bawah, geng!

Mungkin apa yang anda tahu setakat ini, untuk menyambung ke rangkaian WiFi yang terkunci, anda perlu memasukkan kata laluan untuk dapat mengaksesnya, bukan?

Tetapi sekarang, sudah ada cara untuk memasukkan WiFi tanpa kata laluan yang boleh anda lakukan dengan mudah dan percuma terus dari telefon pintar anda, anda tahu.

Mungkin anda akan bertanya, aplikasi pencurian WiFi mana di Android yang digunakan untuk kaedah ini?

Daripada ingin tahu, jadi kali ini Jaka akan mengkaji bagaimana melakukan WiFi percuma tanpa kata laluan pada telefon Android yang boleh anda praktikkan dengan mudah, geng.

Ini Cara Percuma WiFi tanpa Kata Laluan pada Telefon Android, Sangat Mudah!

Pada zaman ini, rangkaian WiFi nampaknya penting agar peranti anda dapat disambungkan ke internet dan melakukan aktiviti harian.

Sayangnya, tidak semua orang bernasib baik untuk membeli pakej internet, jadi memerlukan rangkaian WiFi yang kebanyakannya selamat menggunakan kata laluan, geng.

Jadi, kali ini Jaka berkongsi kaedah khas supaya anda dapat memasukkan WiFi percuma secara automatik tanpa kata laluan . Tetapi ingat, dengan risiko anda sendiri!

Langkah 1 - Muat turun Aplikasi AndroDumpper Terkini

  • Pada telefon bimbit Android anda , anda mesti memuat turun aplikasi AndroDumpper terbaru yang boleh anda dapatkan melalui pautan di bawah.

Muat turun AndroDumpper Android APK Versi Terbaru 3.11

Langkah 2 - Mulakan Cara Menyambungkan WiFi Tanpa Kata Laluan

  • Setelah memasang aplikasi AndroDumpper, pastikan anda berada di lokasi yang berpatutan oleh rangkaian WiFi yang anda tidak tahu kata laluannya.
  • Buka AndroDumpper dan aplikasi ini secara automatik akan mengesan rangkaian WiFi di sekitar anda, geng.
  • Pada rangkaian WiFi yang disasarkan, anda hanya ketik Cuba Sambung . Sekiranya mesej Amaran muncul , anda boleh melewatkannya dengan mengetuk Lanjutkan .

Langkah 3 - Tunggu untuk menyambung ke rangkaian WiFi

  • Sekiranya berjaya, akan ada dua pilihan, yaitu No Custom PIN dan Custom PIN. Di sini anda hanya memilih pilihan No Custom PIN .
  • Kemudian secara automatik, AndroDumpper akan cuba masuk ke WiFi dengan teknik serangan brute-force. Di sini anda hanya menunggu beberapa saat, biasanya sekitar 10 hingga 30 saat .

Langkah 4 - Berjaya Menggunakan WiFi Tanpa Kata Laluan

  • Sekiranya cara menyambung ke WiFi tanpa kata laluan berjaya, maka akan ada mesej Sambungan Berjaya seperti pada gambar di bawah.
  • Anda sudah boleh melayari rangkaian WiFi sasaran yang telah anda pilih. Cukup mudah, bukan?

DISCLAIMER:


Cara WiFi gratis tanpa password ini bisa dibilang memiliki tingkat keberhasilan yang cukup kecil. Dari beberapa percobaan, hanya ada beberapa jaringan yang dapat tersambung. Disarankan untuk menggunakan metode bobol WiFi yang lain kalau tidak berhasil, geng.

Adakah Cara WiFi Percuma Tanpa Kata Laluan yang Berfungsi 100%?

Jaka sebenarnya tidak dapat menjamin bahawa cara yang disediakan Jaka melebihi 100% berfungsi dan dapat dilakukan oleh sesiapa sahaja.

Menurut Jaka, adalah idea yang baik untuk terus menggunakan cara Halal untuk terus menggunakan sambungan internet.

Bagaimanapun, menggunakan WiFi percuma tanpa kata laluan adalah haram dan boleh melanggar undang-undang atau membahayakan orang lain.

Oleh itu, adalah idea yang baik untuk menggunakan internet peribadi atau melanggan pakej internet tanpa had sehingga anda boleh melayari kapan saja tanpa bimbang.

Nah, itulah cara membebaskan WiFi tanpa kata laluan di telefon bimbit Android anda. Kelemahan kaedah ini ialah anda tidak dapat mengetahui kata laluan rangkaian WiFi yang anda cari, geng.

Sekiranya anda ingin mengetahui kata laluan yang tepat dan membaginya dengan rakan anda, misalnya, anda boleh mengikuti kaedah menerobos WiFi WiFi yang diluahkan pada telefon Android yang telah ditinjau oleh Jaka sebelumnya.

Adakah anda mempunyai kaedah baru yang lain? Ayuh, jangan ragu untuk berkongsi di ruangan komen di bawah, ya!

Baca juga artikel mengenai WiFi atau artikel menarik lain dari JalanTikus .

Artikel Berkaitan