10 Permainan Luar talian Android Gameloft Terbaik 2020, Kualiti Imej HD!

Gameloft terkenal sebagai salah satu pembangun permainan Android terbesar. Inilah Jaka suka koleksi permainan Android luar talian Gameloft terbaik, muat turun di sini!

Adakah anda pernah bermain permainan yang dihasilkan oleh Gameloft ? Jaka percaya anda telah bermain permainan seperti Minion Rush: Despicable Me atau Asphalt 9 , deh.

Tetapi sayangnya, dua permainan Gameloft di atas adalah permainan dalam talian Android di mana anda harus bermain dengan menyambung ke rangkaian WiFi atau menggunakan kuota internet.

Tidak perlu risau! Selain itu, sebenarnya Gameloft juga mempunyai banyak permainan luar talian Android berkualiti tinggi. Ingin tahu?

Jaka seterusnya mengulas Gameloft koleksi luar talian JalanTikus versi Android 2020 terbaik untuk anda yang ingin memuat turun di telefon pintar anda.

 • Gangstar Vegas (Game Android Gameloft Mirip dengan GTA)
 • Saudara dalam Senjata 3
 • Permainan Gameloft Luar Talian yang lain ...
 • Video: Main tanpa kuota! Koleksi Permainan Offline Terbaik Ini Perlu Dimainkan pada 2020
 • Koleksi Terbaik Game Android Offline Gameloft pada tahun 2020, Muat turun Percuma Main Tanpa Kuota!

  Gameloft adalah syarikat pemaju permainan yang beribu pejabat di Paris, Perancis dan diasaskan oleh Guillemot bersaudara sejak tahun 2000.

  Sebagai pengetahuan tambahan, ternyata pengasas Gameloft juga orang yang sama yang mengasaskan Ubisoft yang mempunyai francais permainan terbaik.

  Kembali ke topik utama, di sini anda boleh memuat turun permainan Gameloft luar talian percuma di mana Jaka telah menyediakan pautan untuk memasangnya di telefon Android anda. Betul-betul menyeronokkan, bukan?

  1. Asfalt 8: Udara

  Permainan luar talian Gameloft pertama yang akan disarankan oleh Jaka adalah Asphalt 8: Airborne, yang mesti anda ketahui dengan nama dan sering dimainkan.

  Permainan lumba kereta ini sangat popular dan menyeronokkan untuk dimainkan. Sebenarnya, jumlah muat turun lebih daripada 100 juta muat turun.

  Bukan hanya dengan kereta, anda juga boleh berlumba motosikal dalam permainan ini. Banyak kereta dari jenama terkenal, seperti Lamborghini , Bugatti , hingga Ferrari .

  PerincianAsphalt 8: Airborne - Fun Racing Car Game yang menyeronokkan
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.4 dan lebih tinggi
  Saiz 82MB
  Muat turunnya 100,000,000 ke atas
  Genre Berlumba
  Penarafan 4.4 / 5 (Google Play)

  Muat turun Asphalt 8 Airborne di sini:

  Gameloft Racing Games SE DOWNLOAD

  2. Gangstar Vegas (Gameloft Android Game Similar to GTA)

  Tambahan pula, ada permainan yang serupa dengan GTA yang mempunyai tajuk Gangstar Vegas , geng. Dalam permainan ini, anda boleh menemui sehingga 80 misi yang dapat anda selesaikan di luar talian.

  Sekiranya anda malas menyelesaikan misi, permainan luar talian Gameloft ini mempunyai ciri kotak pasir yang tidak berkesudahan yang membolehkan anda menjelajah kota sambil menimbulkan kekacauan di mana sahaja.

  Selain itu, ada fitur AR Camera yang membolehkan anda memindahkan watak dan alias dalam permainan dari dalam permainan ke dunia nyata, anda tahu!

  PerincianGangstar Vegas - Permainan Mafia
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 36MB
  Muat turunnya 50,000,000 ke atas
  Genre Tindakan
  Penarafan 4.3 / 5 (Google Play)

  Muat turun Gangstar Vegas di sini:

  Gameloft Adventure Games DOWNLOAD

  3. Saudara dalam Senjata 3

  Sumber foto: uptodown.com (Permainan luar talian Gameloft Perang ini mempunyai grafik 3D yang realistik yang merosakkan mata.)

  Mungkin akhir-akhir ini anda mengetahui PUBG Mobile atau Call of Duty: Mobile di telefon Android. Tetapi tidak semestinya permainan perang Android mesti dalam talian, sungguh!

  Buktinya adalah permainan Brothers in Arms 3, yang mempunyai latar belakang peristiwa Perang Dunia 2. Mirip dengan PUBG, Brothers in Arms 3 mempunyai perspektif penembak orang ketiga aka TPS.

  Dalam permainan Gameloft terbaik ini, anda akan bertindak sebagai tentera. Terdapat sejumlah peta dengan dua mod permainan, iaitu Percuma untuk Semua dan Team Deathmatch .

  PerincianSaudara dalam Senjata 3
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 47MB
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Genre Aksi, Arcade
  Penarafan 4.4 / 5 (Google Play)

  Muat turun Brothers in Arms 3 di sini:

  Permainan Menembak Gameloft DOWNLOAD

  Permainan Gameloft Luar Talian yang lain ...

  4. Asphalt Nitro

  Bukan hanya Asphalt 8: Airborne, ada juga Asphalt Nitro yang boleh anda muat turun permainan mudah alih Gameloft percuma ini terutama bagi anda yang memiliki peranti dengan spesifikasi kentang.

  Asphalt Nitro juga merangkumi permainan luar talian yang tidak memakan memori, anda tahu! Untuk bermain permainan ini, anda hanya memerlukan 45MB pada storan dalaman Android.

  Permainan Android ringan mempunyai lapan mod permainan yang berbeza, termasuk Gate Drift dan Knockdown yang mempunyai kawalan yang hampir sama.

  PerincianAsfalt Nitro
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 45MB
  Muat turunnya 50,000,000 ke atas
  Genre Berlumba
  Penarafan 4.4 / 5 (Google Play)

  Muat turun Asphalt Nitro di sini:

  Gameloft Racing Games DOWNLOAD

  5. NOVA Legacy (Permainan FPS Gameloft Offline Terbaik dan Paling Ringan)

  NOVA Legacy adalah permainan FPS luar talian yang hebat, geng! Anda akan bertindak sebagai Kal Wardin lengkap dengan pelbagai baju besi untuk menyelesaikan misi.

  Mod permainan yang ditawarkan cukup pelbagai, seperti Deathmatch dan Team Deathmatch . Anda akan merasa bermain permainan konsol jika anda bermain permainan ini, deh!

  Berminat untuk bermain permainan Android gameloft luar talian yang satu ini? Makan, segera muat turun dan mainkan permainan ini, geng!

  PerincianWarisan NOVA
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.0.3 ke atas
  Saiz 46MB
  Muat turunnya 50,000,000 ke atas
  Genre Tindakan
  Penarafan 4.1 / 5 (Google Play)

  Muat turun NOVA Legacy di sini:

  Gameloft Action Games SE DOWNLOAD

  6. Six-Guns: Showdown Gang

  Sumber foto: gamingworldlinks.com (Permainan Gameloft dengan tema koboi ini boleh didapati secara percuma di Google Play Store.)

  Sekiranya anda peminat permainan dengan suasana liar liar dan kejam, nampaknya anda harus mencuba permainan menembak yang satu ini, deh!

  Six-Guns: Gang Showdown adalah satu lagi permainan FPS luar talian dari Gameloft yang menawarkan grafik berkualiti yang tidak kalah hebatnya.

  Bagi anda yang ingin merasakan keseronokan, itulah sebabnya cepat dan muat turun permainan luar talian Gameloft ini untuk menyelesaikan 40 misi yang dapat anda selesaikan, geng!

  PerincianSix-Guns: Gang Showdown
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 26MB
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Genre Tindakan
  Penarafan 4.2 / 5 (Google Play)

  Muat turun Six-Guns: Gang Showdown di sini:

  DOWNLOAD Permainan

  7. Dewa Rom

  Mencari permainan pertempuran yang tegang, tetapi di luar talian dan tidak kurang menarik? Gameloft juga memilikinya, geng!

  Gods of Rome adalah permainan pertempuran yang cukup kejam, sehingga kanak-kanak di bawah umur tidak menasihatinya untuk bermain. Tetapi tahap kebrutalannya tidak seperti Mortal Kombat, sungguh!

  Anda boleh mempunyai watak yang mengambil konsep dari mitologi Yunani dan Rom, seperti Zeus , Hades , Medusa , hingga Spartacus the Gladiator .

  PerincianDewa Rom
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.0.3 ke atas
  Saiz 36MB
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Genre Tindakan
  Penarafan 4.2 / 5 (Google Play)

  Muat turun Gods of Rome di sini:

  Gameloft Adventure Games DOWNLOAD

  8. Tempur Moden 5

  Gameloft masih mempunyai permainan FPS lain yang mesti anda cuba dan dijamin akan seronok bermain!

  Permainan luar talian Gameloft yang bertajuk Modern Combat 5 akan membawa anda ke medan perang yang penuh dengan tembakan dan letupan.

  Anda boleh memilih sembilan kelas watak, seperti Sniper , Support , dan Assault . Itu semua bergantung pada gaya permainan anda yang paling sesuai untuk solo dan berpasukan.

  PerincianTempur Moden 5
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 45MB
  Muat turunnya 100,000,000 ke atas
  Genre Tindakan
  Penarafan 4.2 / 5 (Google Play)

  Muat turun Modern Combat 5 di sini:

  Permainan Menembak Gameloft DOWNLOAD

  9. GT Racing 2: The Real Car Exp (Gameloft Offline Racing Graphic HD Permainan)

  Selain daripada siri Asphalt, Gameloft masih mempunyai permainan perlumbaan lain! GT Racing 2: The Real Car Exp adalah permainan lumba yang mempunyai koleksi kereta yang lengkap.

  Tidak berpuas hati, terdapat lebih daripada 71 jenis kereta dari pelbagai jenama yang boleh anda mainkan di 13 litar. Mod permainan? Terdapat banyak, mahu solo luar talian yang juga mahu bermain berbilang pemain dalam talian.

  Oh ya, GT Racing 2 juga merupakan pesaing Real Racing 3 yang serius, permainan terbaik yang dibuat oleh pembangun EA yang juga mempunyai kualiti yang tidak kurang hebatnya.

  PerincianGT Racing 2: The Real Car Exp
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 31MB
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Genre Berlumba
  Penarafan 4.4 / 5 (Google Play)

  Muat turun GT Racing 2: The Real Car Exp di sini:

  Gameloft Racing Games DOWNLOAD

  10. Pemburu Dungeon 5

  Sumber foto: androidpolice.com (Koleksi permainan Gameloft luar talian ini menyeronokkan untuk dimainkan ketika santai.)

  Di tempat terakhir terdapat permainan RPG luar talian yang bertajuk Dungeon Hunter 5 . Dalam permainan ini, anda harus berjuang untuk mengalahkan penyamun, raksasa, dan pelbagai jenis keganasan yang lain.

  Dengan grafik yang merosakkan mata anda, permainan ini mempunyai kawalan biasa yang memudahkan anda menyelesaikan lawan.

  Sebagai permainan RPG, tentu saja jangan lupa untuk mengumpulkan barang dan meningkatkan EXP sehingga watak anda menjadi lebih tahan untuk menghadapi musuh yang lebih kuat.

  PerincianDungeon Hunter 5 - RPG Tindakan
  Pemaju Gameloft SE
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 50MB
  Muat turunnya 10,000,000 dan ke atas
  Genre RPG
  Penarafan 4.0 / 5 (Google Play)

  Muat turun Dungeon Hunter 5 - Action RPG di sini:

  Gameloft Adventure Games DOWNLOAD

  Video: Main tanpa kuota! Koleksi Permainan Offline Terbaik Ini Perlu Dimainkan pada 2020

  Itulah koleksi permainan luar talian Gameloft terbaik di telefon bimbit Android yang disyorkan oleh Jaka untuk anda.

  Selain dapat dimainkan tanpa kuota, anda juga boleh memuat turun permainan Gameloft percuma yang terdapat dalam senarai di atas. Mana yang menjadi kegemaran anda? Ayuh, tulis pendapat anda di ruangan komen, ok?

  Baca juga artikel mengenai Permainan Luar Talian atau artikel menarik lain dari Fanandi Ratriansyah .

  Artikel Berkaitan