Cara mendapatkan banyak suka, komen & pengikut Instagram

Anda sering menyiarkan di Instagram tetapi tidak pernah boleh menyukainya? Inilah cara untuk mendapatkan banyak suka, komen dan pengikut Instagram asli tanpa akaun bot.

Aplikasi Instagram adalah aplikasi yang paling kerap digunakan oleh milenium. Dalam aplikasi ini tidak hanya ada, tetapi juga untuk menjual secara dalam talian yang anda tahu.

Bagi anda yang ingin menjadi selebriti terkenal, tidak hanya sekadar menyiarkan foto atau video, tetapi anda juga memerlukan suka, komen atau pengikut.

Persoalannya, bagaimana anda menambah banyak suka, komen dan pengikut dengan cepat?

Di sini Jaka akan memberi anda petua supaya anda dapat memperoleh ratusan bahkan ribuan pengikut dan suka secara percuma. Mahu tahu bagaimana? Mari, lihat dengan teliti tutorial berikut dari Jaka.

Cara Mendapatkan Ratusan Komen dan Pengikut Instagram Asli (Bukan Bot)

  • Pertama sekali, sila lawati laman web ini: //instagram.followergratis.co.id/

  • Jika ya, kemudian ia kelihatan seperti ini, tatal ke bawah dan klik pada perkataan Daftar Auto Pengikut & Auto Suka Instagram .

  • Selanjutnya anda akan dibawa ke halaman log masuk, di sana sila masukkan nama pengguna dan kata laluan Instagram anda . Anda tidak perlu risau jika akaun anda akan diretas atau kata laluan diubah, kerana Jaka telah mencuba laman web ini dan akaun Jaka masih selamat hingga sekarang.
  • Setelah memasukkan nama pengguna dan kata laluan Instagram anda, klik Log masuk dan kemudian akan dipaparkan seperti di bawah.

Catatan: Sebelum masuk ke laman web ini, pastikan anda keluar dari aplikasi Instagram, kerana jika tidak, tetapan semula kata laluan automatik akan berlaku kerana akaun anda sedang diakses oleh 2 pengguna pada waktu yang sama.

  • Dalam gambar ini anda dapat melihat bahawa Jaka kini mempunyai 15 mata . Untuk mendapatkan pengikut percuma, anda memerlukan 6 mata, 1 mata untuk suka percuma dan 5 mata untuk komen percuma.
  • Di sini Jaka akan berusaha mendapatkan beberapa pengikut dan suka secara percuma. Klik pada + Pengikut atau + Suka yang anda mahukan.

  • Sekiranya anda memilih + Pengikut , sila tunggu prosesnya. Tetapi jika anda memilih + Suka maka anda akan diarahkan ke halaman baru untuk memilih foto mana yang ingin anda berikan suka percuma.

  • Sekiranya ya, klik Tambah Suka kemudian tunggu sebentar.
  • Tahniah! Kini anda mendapat Pengikut dan Suka secara percuma.
  • Akhirnya keluar dari laman web ini kemudian log masuk semula ke akaun anda di aplikasi Instagram dan lihat hasilnya. Sekiranya anda juga ingin menambahkan komen, anda boleh menggunakan + Komen .

Tambahan: Mata yang anda dapat semasa masuk pertama kali ialah 15 Mata. Anda boleh menambahkan poin ini dengan berkongsi laman web ini ke akaun media sosial anda. Anda perlu tahu bahawa Mata akan ditetapkan semula kepada 15 untuk setiap hari pada pukul 00.00 WIB.

Oleh itu, bagi anda yang ingin mendapatkan banyak pengikut dan lebih banyak suka, maka anda boleh melakukan kaedah ini lagi pada keesokan harinya untuk mendapatkan jumlah pengikut dan suka mengikut sasaran anda.

Jaka harap artikel ini dapat bermanfaat untuk anda semua yang membacanya. Sekiranya anda mempunyai cara lain untuk mendapatkan pengikut, suka dan komen di Instagram, jangan malu untuk berkongsi di ruangan komen.

Artikel Berkaitan