10 Permainan Biliar Android Offline Terbaik 2020 | Tiada Kuota!

Adakah anda mencari permainan biliar yang boleh dimainkan tanpa memakan kuota? Jaka mempunyai senarai permainan biliar luar talian 2020 terbaik yang menyeronokkan dan mencabar

Sebagai salah satu sukan paling popular di dunia, biliard pasti mempunyai pangkalan peminat mereka sendiri. Kepekatan mutlak diperlukan untuk memasukkan bola ke sasaran.

Oleh itu, banyak pembangun permainan bersaing untuk membuat permainan biliard terbaik. Pasti dimainkan dalam talian, tetapi tidak sedikit yang boleh dimainkan dalam mod luar talian.

Nah, kali ini Jaka akan memberi anda cadangan 10 permainan biliard luar talian terbaik yang boleh anda mainkan tanpa kuota! Cukup baik untuk anda yang #DiRumahAja dan tidak mahu membuang kuota anda.

 • Bandar Biliar Pooking
 • Bola Kolam 3D
 • Lebih Banyak Permainan Biliar Luar Talian. . .
 • Permainan Biliar Offline Terbaik

  Salah satu permainan biliar yang paling popular di Android adalah 8 Ball Pool yang telah dimuat turun lebih dari seratus juta kali. Malangnya, permainan ini memerlukan sambungan internet untuk dimainkan.

  Sekiranya anda tidak menggunakan WiFi di rumah, tentu memalukan bahawa hanya kuota berharga yang habis digunakan untuk bermain permainan. Terutama sekarang, terdapat tarikan untuk aktiviti dari rumah.

  Tetapi anda tidak perlu sedih, geng, kerana anda masih boleh memuat turun permainan biliard lain yang boleh anda mainkan di luar talian. Ada apa-apa? Mari lihat senarai bersama!

  1. Kolam Biliard Pro

  Yang pertama ialah Pool Billiards Pro . Permainan ini boleh anda muat turun secara percuma di Play Store. Walaupun begitu, permainan ini mempunyai banyak fitur permainan yang dapat anda nikmati.

  Permainan ini menyediakan Mod Pemain Tunggal yang membolehkan anda bermain secara bergantian dengan rakan anda atau menentang komputer. Anda juga boleh memilih antara mod 8 Bola atau 9 Bola

  Sekiranya anda ingin bermain dalam talian, permainan ini juga menyediakan perlawanan masa nyata dengan pemain dari seluruh dunia.

  PerincianKolam Biliar Pro
  Pemaju TerranDroid
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.2 (1.414.0777)
  Saiz 6.5MB
  Pasang 100,000,000+
  Android Minimum 1.5
  Muat turunnya Pautan

  2. Bandar Biliar Pooking

  Seterusnya adalah permainan Pooking Billiards City . Permainan ini menyediakan Mod Pemain Tunggal yang mencabar dan anda pasti dapat memainkannya di luar talian.

  Permainan ini mendapat penilaian yang cukup tinggi di Play Store, iaitu 4.5 daripada sekitar 900 ribu pengguna.

  Permainan dan grafik yang halus menjadikan permainan biliard luar talian ini bernilai untuk anda cuba. Ingin tahu, bukan?

  PerincianPooking - Bandar Billiard
  Pemaju PERMAINAN GUNUNG
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.4 (958,445)
  Saiz 39MB
  Pasang 100,000,000+
  Android Minimum 4.0.3
  Muat turunnya Pautan

  3. Bola Kolam 3D

  Ingin mencari permainan biliard yang lebih realistik? Cuba permainan 3D Pool Ball ini . Permainan ini akan membuat anda merasakan permainan biliar dalam tiga dimensi, sesuai dengan tajuknya.

  Tidak seperti permainan lain yang kelihatan di atas, permainan ini mempunyai perspektif orang pertama yang menjadikan anda lebih mencabar untuk memenangi permainan ini.

  Anda boleh bermain menentang pemain dari mana sahaja. Sekiranya tidak ada sambungan internet, anda masih boleh melawan komputer dalam pertandingan 8 Bola atau 9 Bola .

  PerincianBola Kolam 3D
  Pemaju CanaryDroid
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.4 (288,033)
  Saiz 31MB
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 4.0
  Muat turunnya Pautan

  Lebih Banyak Permainan Biliar Luar Talian. . .

  4. Percuma Biliard

  Billiard Free adalah permainan biliar luar talian seterusnya yang akan disyorkan oleh Jaka untuk anda. Permainan ini dikembangkan oleh permainan Ball .

  Dalam permainan ini, anda akan menggunakan peraturan biliar Rusia di mana anda akan menggunakan 15 bola.

  Anda boleh bermain sendiri, melawan komputer, atau menentang rakan anda di luar talian. Bagaimanapun, ia sangat menyeronokkan!

  PerincianBiliard percuma
  Pemaju Permainan bola
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.3 (184,247)
  Saiz 2.2MB
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 2.3
  Muat turunnya Pautan

  5. Malam Bola Kolam

  Di tempat kelima, ada permainan Pool Ball Night yang menyediakan permainan biliar klasik menggunakan 8 bola, walaupun ada mod permainan lainnya.

  Anda akan mendapat tutorial pada awal permainan untuk menguasai cara memenangi permainan dalam permainan ini.

  Permainan biliar luar talian ini juga telah dirilis sehingga masih akan membawa banyak kemas kini di masa depan. Anda mesti mencubanya, geng!

  PerincianMalam Kolam
  Pemaju Brilliant Games Private Ltd.
  Penilaian (Bilangan pengulas) TBD
  Saiz 44MB
  Pasang 10,000+
  Android Minimum 4.4
  Muat turunnya Pautan

  6. 3D Kolam Renang Percuma

  Real Pool 3D Free adalah permainan biliar yang boleh dimainkan di luar talian. Komputer mempunyai 3 tahap kesukaran di mana anda boleh memilih mengikut kemampuan anda.

  Permainan ini juga memiliki banyak mode permainan, mulai dari 8 Ball , 9 Ball , Snooker , Time Trial , hingga Matrix Mode .

  Permainan biliar luar talian ini mempunyai perspektif 3 dimensi sehingga berbeza dengan permainan lain dalam senarai ini.

  Perincian3D Kolam Renang PERCUMA
  Pemaju Permainan Eivaa
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.4 (18,350)
  Saiz 32MB
  Pasang 1,000,000+
  Android Minimum 4.1
  Muat turunnya Pautan

  7. Kolam 2020 Percuma

  Dengan permainan yang satu ini, anda tidak perlu bingung lagi mencari isyarat untuk dapat bermain. Kolam 2019 Percuma boleh dimainkan di luar talian di mana sahaja dan bila-bila masa.

  Terdapat beberapa peringkat yang boleh anda mainkan, di mana anda akan mendapat hadiah untuk setiap peringkat yang berjaya anda selesaikan.

  Oh ya, permainan ini juga selalu mendapat kemas kini. Tidak ada bug atau kandungan yang membosankan.

  PerincianKolam Renang 2020 Percuma
  Pemaju Permainan Andromeda
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.1 (14,607)
  Saiz 32MB
  Pasang 1,000,000+
  Android Minimum 4.4
  Muat turunnya Pautan

  8. 8 Bola Biliar

  Permainan 8 Bola Biliar ini menyediakan beberapa mod permainan yang tidak terdapat dalam permainan Biliar lain yang telah disebutkan oleh Jaka sebelum ini.

  Selain 8 Ball dan 9 Ball , permainan ini juga mempunyai mod permainan Snooker , Snooker 6 , Russian Pyramid , dan Russian Pyramid 0 .

  Sekiranya telefon bimbit anda mempunyai spesifikasi kentang, permainan biliar luar talian ini juga cukup ringan untuk anda mainkan. Saiznya juga hanya 27MB, geng.

  Perincian8 Bola Biliar
  Pemaju Bola 2019
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.1 (6,370)
  Saiz 27MB
  Pasang 500,000+
  Android Minimum 4.1
  Muat turunnya Pautan

  9. Bola Biliar & Snooker Kolam Renang

  Sama seperti permainan Billiard lain, Ball Pool Billiard & Snooker boleh dimainkan di luar talian, sama ada menentang rakan anda atau komputer.

  Permainan ini juga mempunyai Mode Arked di mana terdapat 95 tahap yang sangat mencabar. Anda akan digalakkan untuk menyelesaikan semua peringkat.

  Tidak hanya bermain secara normal, anda juga dapat memainkan mod tembakan trik di mana anda akan dicabar untuk memasukkan bola dengan trik keren.

  PerincianBiliar & Snooker Kolam Renang
  Pemaju iJoyGameDev
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.2 (4,940)
  Saiz 21MB
  Pasang 500,000+
  Android Minimum 4.0.3
  Muat turunnya Pautan

  10. Bola Kolam

  Permainan terakhir yang Jaka akan sarankan untuk anda adalah Pool Ball . Permainan ini boleh dimainkan secara dalam talian atau luar talian, bergantung pada keadaan internet di sekitar anda.

  Terdapat lebih dari 200 tahap dalam Mod Cabaran yang boleh anda mainkan di luar talian. Tidak perlu risau kuota habis.

  Permainan permainan ini juga sangat mirip dengan permainan biliar 8 Ball Pool yang sangat popular di platform mudah alih.

  PerincianBola Kolam
  Pemaju Permainan sebenar
  Penilaian (Bilangan pengulas) 4.1 (13,033)
  Saiz 24MB
  Pasang 1,000,000+
  Android Minimum 4.1
  Muat turunnya Pautan

  Itulah 10 kumpulan geng Billiard luar talian terbaik yang disyorkan oleh Jaka untuk anda. Mana yang menjadi kegemaran anda? Kongsi di ruangan komen!

  Baca juga artikel mengenai permainan atau artikel menarik lain dari Fanandi Ratriansyah

  Artikel Berkaitan