Kemahiran dan Trik PES 2013 Sehingga Anda Tidak Terkalahkan

Kita harus tahu bagaimana menjadi hebat, saya mempunyai beberapa petua yang dapat menjadikan anda pandai bermain PES 2013.

Siapa yang tidak biasa dengan permainan yang disebut Pro Evolution Soccer , atau biasa dikenal sebagai PES ? Permainan bola sepak ini cukup terkenal. Sebabnya, banyak orang bercakap mengenai permainan ini di forum.

Dari pemula hingga ahli di sana, mereka semua membincangkan bagaimana kita tidak dapat dikalahkan. Cuma tidak ada pemain yang benar-benar tidak dapat dikalahkan. Namun, sekurang-kurangnya kita harus tahu bagaimana menjadi hebat, JalanTikus mempunyai beberapa petua yang dapat membuat anda pandai bermain PES 2013.

BACA JUGA
  • Perbandingan Video Permainan FIFA 15 vs PES 2015
  • Permainan PES 2016 Lebih Harleys, Ini Video
  • Spesifikasi minimum PC untuk Permainan PES 2015

Kemahiran dan Trik PES 2013 Sehingga Anda Tidak Terkalahkan

PERSEDIAAN

[list] [li] 1 PES 2013 Komputer / Komputer terpasang [/ li] [li] 1 pasang kayu (Jangan gunakan papan kekunci, betul) [/ li] [li] Masa lapang dan tenang. INGAT! Kami bukan di sini untuk bermain, tetapi untuk mempelajari helah dan kemahiran yang akan diterapkan kemudian. [/ Li] [/ list]

1. BANANA KICK

Yaitu dengan menekan butang SQUARE + R2 .

Kaedah ini akan lebih kelihatan jika digunakan dari luar kotak penalti, mulakan dengan menekan butang SQUARE seperti biasa.Jika ya, segera tekan butang R2 . Untuk menentukan arah, sila gunakan analog kiri-kanan.

2. DIVING (Berpura-pura jatuh)

Yaitu dengan menekan butang R1 + L1 + R2 + L2 + R3 + L3 secara serentak.

Jangan cuba melakukan kaedah ini dengan keadaan tidak terancam. Sekiranya anda tiba-tiba melakukan kaedah ini, kemungkinan besar anda akan mendapat kad kuning.

3. Umpan Jarak Jauh yang Tepat

Dengan menekan R2 + O , tekan R2 pertama dan kemudian menghantar maklum balas perut menggunakan O .

Kaedah ini digunakan agar hantaran panjang anda dapat diterima dengan baik oleh pemain, tidak seperti hantaran panjang lain di mana pemain biasanya sukar menerima hantaran atau bahkan dirampas oleh pemain lawan.

4. NUTMEG

Yaitu dengan menekan R2 (tunggu lawan mendekat), kemudian tekan R1 + R3 (ke arah lawan).

Kaedah ini sangat berkesan untuk dilakukan ketika situasi Satu ke Satu (satu lawan satu). Terapkan kaedah ini dengan menggunakan pemain yang mempunyai ketangkasan tinggi, seperti Messi, Wallcot, Valbuena, Xavi, Iniesta, dan Di Maria.

5. KICK PERCUMA (Sepakan Percuma)

Berhampiran dengan gol: BOX + X + (analog lebih rendah)

Jauh dari gol: BOX ++ (analog di bawah)

Sebenarnya, terdapat banyak cara untuk melakukan sepakan percuma yang tepat. Kaedah di atas adalah salah satunya, tekan SQUARE dan kemudian tekan X kemudian analog ke bawah (lakukan secara berurutan, bukan serentak). INGAT, untuk kejayaan yang tinggi, selalu gunakan pemain yang mempunyai penilaian terbaik dalam Free Kick.

6. SELALU MENGGUNAKAN L1 UNTUK LULUS / BEROPERASI

Yaitu dengan menekan L1 + X ketika melewati bola.

Dianjurkan untuk menggunakan L1 ketika melewati bola. Kenapa? Kerana dengan menggunakan L1, gol pemain akan lebih fokus dan pemain juga bersedia menerima bola yang akan dihantarkan kepadanya.

7. JENAYAH JENAYAH

Iaitu dengan menekan BOXES (seperti menembak biasa) + kemudian tekan X .

Tipu muslihat kecil ini kadang-kadang sangat berguna jika ketegangan permainan tinggi, kadang-kadang jika tinggi, banyak orang tidak dapat berfikir panjang. Sekarang, dengan tendangan silap mata ini, kita dapat memperbodohkan lawan dengan bersaing yang kita mahu menembak ke gawang. Sila cuba!

Sekiranya ini adalah perkara pertama yang dapat dikongsi oleh JalanTikus, pada masa akan datang JalanTikus akan cuba memberikan helah menarik lain dalam artikel yang berbeza.

Pemuat turun Aplikasi & Plugin Tonec Inc. MUAT TURUN

Seperti Halaman Facebook, Sertai Kumpulan Facebook, Ikuti Twitter atau Tambah JalanTikus Google+ untuk terus mendapatkan maklumat terkini mengenai teknologi dan memuat turun perisian terkini untuk PC dan Aplikasi Android secara Percuma, Selamat dan Cepat.

Artikel Berkaitan