10 Permainan 3D Luar Talian Terbaik di Android pada tahun 2018, Percuma!

Permainan dengan grafik 3D tidak semestinya dimainkan dalam talian. Kali ini, Jaka akan memberi anda cadangan mengenai 10 permainan 3D luar talian terbaik yang boleh anda mainkan di Android secara percuma.

Bermain permainan pada peranti Android yang anda gunakan sekarang telah menjadi salah satu aktiviti yang paling popular.

Lebih-lebih lagi, sekarang banyak permainan menarik tersedia dan anda boleh bermain tanpa alias sambungan internet di luar talian.

Kali ini, Jaka akan memberi anda cadangan mengenai sepuluh permainan 3D luar talian terbaik yang boleh anda mainkan di semua Android.

BACA JUGA
  • PUBGM Kalah! 5 Permainan Android dengan Muat Turun Terbanyak, Lebih dari 500 Juta di Google Play Store!
  • 5 Permainan Android dengan Gameplay Terbaik Serupa dengan 2019

10 Permainan 3D Luar Talian Terbaik di Android

Ya. Permainan dengan kualiti grafik 3D terbaik sebenarnya anda boleh bermain alias luar talian tanpa perlu menyambung ke sambungan internet. Ada apa-apa? Berikut adalah beberapa pilihan permainan Android dengan grafik 3D luar talian terbaik yang boleh anda cuba.

LIHAT ARTIKEL

1. Final Fantasy Brave Exvius

Yang pertama ialah Final Fantasy Brave Exvius . Permainan ini mengisahkan tentang perjuangan seorang kesatria gelap bernama Cecil Harvey. Harvey adalah seorang ksatria yang hebat dan pemimpin tentera udara yang mempunyai misi untuk mendapatkan kristal suci.

Dalam permainan ini, anda akan dijemput untuk bermain Harvey dan cuba menyelesaikan semua misi.

Berjuang dengan lawan untuk lawan untuk menghadapi raja di puncaknya, anda akan dimanjakan dengan kualiti grafik dan permainan terbaik yang agak menarik tetapi masih ringan. Permainan ini adalah salah satu permainan 3D luar talian dengan penilaian tertinggi di Play Store.

Jenis PermainanRPG
Kelebihan - grafik terbaik

- permainan yang menarik

Kekurangan - Bug sering muncul di telefon pintar kelas pertengahan

- Saiznya cukup besar

RPG Games SQUARE ENIX INC DOWNLOAD

2. Pemburu Dungeon 5

Dungeon Hunter 5 adalah permainan dengan tema pengembaraan yang juga dapat anda mainkan di Android di luar talian. Pada siri kelima, permainan ini dipercayai sebagai siri grafik terbaik.

Ini juga dipersetujui oleh pemaju, Gameloft. Walaupun memang, ukuran permainan ini cukup besar kerana mencapai sekitar 900 MB.

Dalam permainan ini, anda boleh memilih salah satu daripada empat watak pahlawan, yang masing-masing mempunyai gaya pertempuran yang berbeza. Dengan jalan cerita yang agak menarik, anda tidak akan bosan walaupun anda terus bertengkar dengan sejumlah lawan yang berbeza.

Terus menang untuk terus mencari cabaran terkini.

Jenis PermainanRPG
Kelebihan - Banyak pilihan watak

- Grafik terbaik pada setiap misi

Kekurangan - Saiz permainan yang besar

- Hanya 4 watak utama yang boleh anda percayai

Gameloft Adventure Games DOWNLOAD

3. Penuai

Reaper adalah permainan yang mempunyai unsur RPG di dalamnya. Diiktiraf sebagai salah satu grafik terbaik, anda akan dijemput untuk memperjuangkan dunia dengan mengalahkan kumpulan lain.

Kaedahnya agak mudah, anda hanya boleh mengawal alias mengawal watak misteri yang berasal dari gua.

Permainan ini sebenarnya menyediakan sepuluh tahap, alias tahap dijamin yang tidak akan membuat anda bosan. Walau bagaimanapun, anda boleh terus berada di atas 10 dengan membelinya.

Di samping itu, permainan yang satu ini juga dapat dimainkan dengan menggunakan beberapa jenis alat kawalan, anda namakan MOGA, Shield atau Nyko.

Jenis PermainanRPG
Kelebihan - Banyak tahap yang mencabar

- Boleh dimainkan dengan pelbagai alat kawalan

Kekurangan - Pembelian dalam aplikasi agak mahal

- Kadang kala pepijat muncul

Permainan Arcade Hexage DOWNLOAD

4. SoulCraft

Kembali adalah salah satu permainan RPG, SoulCraft adalah salah satu permainan yang disyorkan yang mesti anda mainkan semasa anda berada di luar talian.

Dilengkapi dengan kualiti grafik 3D terbaik oleh pembangunnya, MobileBits, permainan ini mempunyai lima mod permainan yang dijamin tidak akan membuat anda bosan dan bergerak. Mereka adalah Time Run, Arena, Hellgate, Crystall Defense dan Boss Fight.

Jenis PermainanRPG
Kelebihan - Grafik 3D terbaik

- 5 mod permainan yang menarik

Kekurangan - Mengagumkan, terutama untuk spesifikasi HP yang biasa-biasa saja

- Masih suka muncul pepijat

DOWNLOAD Permainan

5. Inotia 4

Permainan ini sebenarnya mempunyai tajuk asal The Chronicles Inotia 4: Assassin Of Berkel , tetapi lebih popular sebagai Inotia 4. Jadi salah satu yang paling unik kerana ia dicipta dengan gaya anime yang sangat tebal di dalamnya menjadikannya sesuai untuk dimainkan untuk siri peminat Jepun anda.

Tidak perlu bosan, permainan ini menyediakan kira-kira 400 peta perjalanan untuk anda lalui dan bermain.

Jenis PermainanRPG
Kelebihan - Gaya anime tebal

- Sebanyak 400 peta ada

Kekurangan - Hanya minat peminat anime

- Saiznya agak berat

Muat turun: Inotia 4

6. Asfalt 8: Udara

Kali ini khas untuk anda peminat lumba kereta, Asphalt 8: Airborne merasa layak masuk sebagai salah satu permainan Android luar talian 3D yang harus anda cuba mainkan.

Lebih dari sekadar permainan lumba biasa, permainan ini mempunyai kualiti grafik yang dikatakan sebagai yang terbaik dari jenisnya.

Buktinya, permainan yang dibuat oleh Gameloft ini telah dimainkan oleh lebih daripada 50 juta pengguna Android. Permainan ini juga mendapat penilaian yang agak tinggi, iaitu 4.5.

Dengan pelbagai pilihan kereta sejuk, anda juga akan dimanjakan dengan kawalan yang cukup mudah tetapi tetap kelihatan nyata seperti perlumbaan asal.

Jenis PermainanBerlumba
Kelebihan - Kualiti grafik terbaik

- Pilihan kereta dan pelbagai arena perlumbaan

Kekurangan - Terasa berat pada telefon pintar kelas pertengahan

- Adil untuk kumpulan anti arus perdana

Gameloft Racing Games SE DOWNLOAD

7. Shadow Fight 2

Kembali ke permainan bertema pertempuran, kali ini ada nama Shadow Fight 2 yang juga tidak kurang wajib bagi anda untuk mencuba bermain.

Anda akan diundang untuk berperang menggunakan salah satu watak pahlawan yang ada dan mengalahkan musuh dengan gaya pertempuran andalan yang dimiliki oleh setiap watak.

Selain bertempur, anda juga dijemput untuk mengumpulkan pelbagai barang dan senjata yang kemudian anda dapat gunakan dalam pertempuran.

Permainan yang dibuat oleh NEKKI ini juga mempunyai misi untuk mencabar anda agar dapat mengalahkan semua lawan kepada raja, kemudian menjadi orang yang berjaya untuk menutup Shadows Gate.

Jenis PermainanBerjuang / Berjuang
Kelebihan - watak wira yang pelbagai

- Barang dan senjata yang sejuk

Kekurangan - Misi menentang bos / raja agak sukar

- Kadang-kadang terdapat pepijat dalam pertarungan

NEKKI Arcade Games DOWNLOAD

8. Mortal Kombat X

Siapa yang masih tidak dikenali dengan nama permainan ini? Ya, Mortal Kombat X adalah siri Mortal Kombat yang boleh anda mainkan di luar talian.

Menjadi salah satu siri dengan kualiti grafik terbaik, permainan ini mengajak anda berjuang menjadi yang terbaik dengan menggunakan watak wira legenda seperti Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Sonya atau Kitana.

Jenis PermainanBerjuang / Berjuang
Kelebihan - Mempunyai nama besar alias popular

- Kualiti grafik terbaik

Kekurangan - saiz besar

- Berat kecuali untuk telefon pintar kelas mewah

Warner Bros. Arcade Games MUAT TURUN

9. Ben 10 Xenodrome

Ben 10 Xenodrome akan mengajak anda bertualang dan membasmi jenayah dengan mengalahkan pelbagai raksasa.

Di setiap kawasan yang anda lalui, anda akan berubah menjadi monster hebat yang mampu melawan dan menaklukkan musuh yang juga semakin kuat di setiap level. Selamatkan setiap kawasan dan menakluki semua lawan!

Jenis PermainanPengembaraan
Kelebihan - Pelbagai pilihan monster gaya Ben 10

- Setiap tahap menarik dan mencabar

Kekurangan - Misi utama cenderung monoton

- Selalunya hanya berminat dengan anak kecil

Muat turun: Ben 10 Xenodrome

10. Warisan Battleheart

Yang terakhir adalah Battleheart Legacy . Permainan RPG yang dibuat oleh pembangun bernama Mika Mobile, Inc. inilah yang mesti anda mainkan juga.

Merupakan siri permainan Battleheart yang maju, permainan yang satu ini memberikan lebih banyak cabaran pada setiap tahap, dan tentunya dengan kualiti grafik yang lebih baik.

Jenis PermainanRPG
Kelebihan - Kualiti grafik terbaik

- Sekuel yang sudah popular

Kekurangan - Dikelaskan sebagai berat

- Masih suka muncul pepijat

Muat turun: Battleheart Legacy

Itulah cadangan Jaka untuk sepuluh permainan 3D luar talian terbaik yang boleh anda mainkan secara percuma di semua Android.

Sekarang anda tidak perlu takut mati dengan gaya lagi apabila anda tidak mempunyai sambungan internet, kerana anda boleh bermain permainan keren sesuka anda tanpa perlu menyambung ke internet. Yang mana anda mahu mencuba terlebih dahulu?

Baca juga artikel mengenai Android atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

Artikel Berkaitan