Cara Muat turun dan Pasang GTA 5 untuk Telefon Android

Ingin bermain GTA 5 tetapi tidak mempunyai PC untuk permainan? Tenang, sekarang anda boleh memuat turun GTA 5 dan memasangnya di telefon bimbit Android anda.

Salah satu permainan dunia terbuka yang paling popular di dunia dan Indonesia, iaitu GTA 5. Untuk bermain GTA 5, anda memerlukan PC atau Playstation atau Xbox.

Sekiranya anda tidak memiliki semuanya, tenang anda boleh memainkannya di Android pula.

Hah, Android ?!

Yupp, betul bahawa hanya telefon pintar Android anda yang boleh memainkan GTA 5. Ingin tahu caranya? Mari lihat seperti berikut!

Cara memuat turun dan memasang permainan GTA 5 di Android

Begitu tinggi semangat untuk bermain permainan GTA 5 di Android, sehingga akaun JalanTikus palsu membuat tipuan yang berkaitan dengan bermain permainan GTA 5. Menjawab tipuan itu, inilah jawapan rasmi Jaka ...

Langkah-langkah Memasang GTA 5 Game di Android

Untuk memasang GTA 5 pada Android, sebenarnya sangat mustahil. Memandangkan spesifikasi telefon pintar Android sangat minimum. Tetapi anda boleh menggunakan mod GTA 5 untuk GTA San Andreas di Android seperti dalam langkah berikut:

Langkah 1 - Muat turun GTA Game

Beli dan muat turun permainan GTA San Andreas di Playstore terlebih dahulu, muat turun mod GTA 5 untuk GTA San Andreas. Beli dan muat turun melalui pautan berikut:

Beli: GTA San Andreas Android Game

Muat turun: Mod GTA 5 Untuk GTA SA

Langkah 2 - Buka MOD GTA

Setelah selesai memasang permainan dan memuat turun mod, buka mod terlebih dahulu. Dalam mod, anda akan menemui folder bernama "com.rockstargames.gtasa" . Salin folder ke "Disk / Android / obb" .

Langkah 3 - Buka permainan GTA

Buka permainan GTA San Andreas, hasilnya akan seperti berikut:

Sumber gambar: Video: MA Gamerz

Dengan cara ini, anda dapat merasakan sensasi bermain GTA 5 di Android. Pastikan anda hanya mengikuti jalan dari laman web JalanTikus rasmi.

Kerana apa yang Jaka tonton, laman web palsu itu nampaknya mengandungi virus. Selamat mencuba!

Oh ya, pastikan anda membaca artikel yang berkaitan dengan GTA atau penulisan menarik lain dari 1S.

Sepanduk: ShutterStock

LIHAT ARTIKEL

Artikel Berkaitan