15 Aplikasi Peretas Android Terbaik 2020, Peretas Sering Digunakan!

Ingin tahu cara menggodam aplikasi, permainan, atau WiFi di Android? Mari kita ulas senarai aplikasi penggodam Android terbaik yang paling kerap digunakan, geng.

Android boleh dikatakan sebagai sistem operasi pada peranti telefon pintar paling popular hari ini.

Sistem operasi Android sumber terbuka berasaskan Linux ini membolehkan anda melakukan pelbagai perkara, salah satunya adalah penggodaman.

Bercakap mengenai perkara ini, kali ini Jaka akan berkongsi beberapa aplikasi penggodam Android terbaik yang biasa digunakan oleh penggodam.

Adakah anda ingin tahu apa itu aplikasi hack? Ayuh, lihat ulasan penuh di bawah, geng!

 • Hackode (Aplikasi Penggodam Permulaan dengan Fungsi Penuh)
 • DroidSheep
 • Aplikasi Penggodam Android yang lain ...
 • Video: Selain Android, Ini adalah Perisian Peretas PC yang Biasa Digunakan untuk OS Windows
 • Koleksi Aplikasi Peretas yang tidak ada di Play Store, dapat meretas aplikasi, permainan & WiFi!

  Sebelum menggunakan aplikasi di bawah ini, Jaka ingin memberitahu Anda bahawa kemungkinan beberapa aplikasi yang diretas Android di bawah hanya berfungsi jika anda telah melakukan rooting pada telefon Android anda.

  Berdasarkan fungsinya, aplikasi peretasan Android di bawah ini dapat digunakan untuk menggodam aplikasi, permainan, telefon, ke jaringan WiFi, Anda tahu!

  Sudah tentu ia akan berguna bagi anda yang belajar menggodam, tetapi jangan lupa menggunakannya, geng.

  1. Arpspoof

  Sumber gambar: dz-game-dz.blogspot.com

  Pertama, ada Arpspoof yang dikembangkan oleh Stephan Uhlmann dan merupakan alat di Android yang dapat anda gunakan untuk tujuan pengauditan rangkaian.

  Cara alat penggodam ini berfungsi adalah mengalihkan lalu lintas rangkaian tempatan dengan balasan ARP, dan kemudian mengirimkannya ke sasaran yang ditentukan atau semua yang berada di dalamnya.

  Malangnya, Arpspoof juga merupakan aplikasi penggodam yang tidak ada di Play Store. Tetapi jangan risau, anda boleh memuat turunnya terus melalui pautan di bawah, geng.

  PerincianArpspoof
  Pemaju Stephan Uhlmann
  OS minimum Android 2.0 ke atas
  Saiz 1MB

  Muat turun Arpspoof di sini:

  Aplikasi Produktiviti Stephan Uhlmann. MUAT TURUN

  2. Hackode (Aplikasi Penggodam Permulaan dengan Fungsi Penuh)

  Sumber gambar: hackingeffect.blogspot.com

  Kemudian ada Hackode yang merupakan salah satu aplikasi pembelajaran penggodaman untuk pemula yang diketahui mempunyai banyak ciri, kumpulan itu.

  Aplikasi penggodaman yang dibuat oleh Ravi Kumar Purbey ini mempunyai beberapa ciri, seperti penggodaman Google, suntikan SQL, pelayan MySQL, WhoIs, pencarian DNS, Perbezaan DNS, Suapan RSS Keselamatan, Eksploitasi, dan lain-lain.

  Anda juga boleh memuat turun aplikasi Hackode pelbagai fungsi, jadi ini tidak akan membuat anda keliru mempelajari cara menggodam sendiri dari mana.

  PerincianHackode
  Pemaju Ravi Kumar Purbey
  OS minimum Android 2.2 dan lebih tinggi
  Saiz 2MB

  Muat turun Hackode di sini:

  Utiliti Apl Ravi Kumar Purbey MUAT TURUN

  3. DroidSheep

  Sumber foto: malavida.com (DroidSheep adalah aplikasi hack topi putih, kerana mempunyai fungsi asli untuk mengamankan rangkaian WiFi.)

  DroidSheep adalah aplikasi Android yang dapat Anda gunakan untuk menganalisis keselamatan dan lalu lintas data di rangkaian WiFi.

  Peretasan APK ini akan bertindak sebagai penghala yang dapat memantau dan memotong semua lalu lintas rangkaian WiFi, jadi aplikasi ini akan mengambil sesi aktif.

  Anda boleh menangkap lalu lintas yang menuju ke Facebook, Twitter, LinkedIn dan banyak lagi, anda tahu.

  Bukan untuk penggodam topi hitam, DroidSheep sebaliknya dikembangkan sebagai alat untuk menguji keselamatan akaun anda berdasarkan "Sesi Pembajakan pada Peranti Android", kumpulan.

  PerincianDroidSheep
  Pemaju Andreas Koch
  OS minimum Android 1.6 dan lebih tinggi
  Saiz 256KB

  Muat turun DroidSheep di sini:

  DOWNLOAD Aplikasi Rangkaian

  Aplikasi Penggodam Android yang lain ...

  4. DroidSheep Guard

  Sumber gambar: hackersgarage.com

  Sedikit berbeza dari sebelumnya, DroidSheep Guard sebenarnya adalah aplikasi yang boleh anda gunakan untuk menangkis sistem kerja DroidSheep sebelumnya.

  DroidSheep Guard berfungsi untuk melindungi akaun anda dari serangan peretasan yang disebut Session Hijacking melalui rangkaian WiFi.

  Oleh itu, dengan menggunakan aplikasi ini, anda tidak perlu takut lagi jika anda ingin mengakses data penting menggunakan WiFi di tempat awam, geng.

  PerincianPengawal DroidSheep
  Pemaju Andreas Koch
  OS minimum Android 1.6 dan lebih tinggi
  Saiz 178KB

  Muat turun DroidSheep Guard di sini:

  DOWNLOAD Aplikasi Antivirus & Keselamatan

  5. DroidSniff

  Sumber gambar: forum.xda-developers.com

  Sama seperti sebelumnya, DroidSniff adalah aplikasi Android yang dapat digunakan untuk menganalisis keamanan di rangkaian WiFi dan menangkap akaun media sosial.

  Anda boleh menggunakan DroidSniff sebagai aplikasi hack Android untuk merampas laman seseorang di rangkaian WiFi yang sama, geng.

  Nasihat Jaka, tetap berhati-hati terutama jika anda tersambung ke rangkaian WiFi awam. Anda mungkin menjadi mangsa penggodam menggunakan DroidSniff.

  Sebagai salah satu aplikasi penggodaman terbaik, sebenarnya tujuan mengembangkan aplikasi ini hanya untuk tujuan keselamatan, anda tahu. Oleh itu, gunakanlah dengan bijak!

  PerincianDroidSniff
  Pemaju DroidSniff
  OS minimum Android 4.1 dan lebih tinggi
  Saiz 825KB

  Muat turun DroidSniff di sini:

  Produktiviti Aplikasi Droid Sniff DOWNLOAD

  6. Pengendali Jahat

  Sumber foto: allabouttechno.com (APK yang diretas Android ini dapat digunakan untuk merakam panggilan telefon tanpa diperhatikan.)

  Sekiranya anda ingin mencari aplikasi penggodam telefon, Pengendali Jahat membolehkan anda merakam perbualan telefon dan mengirimkannya kepada pihak ketiga.

  Operator Jahat boleh digunakan jika anda ingin tahu dan ingin mendengar perbincangan dengan rakan anda, mungkin anda boleh menggunakan aplikasi ini.

  Selain dapat menghubungkan dua orang dengan nombor yang berbeza, anda juga boleh melakukan perbualan telefon anda sendiri dengan orang lain yang anda mahukan, geng.

  PerincianPengendali Jahat
  Pemaju KetikFury
  OS minimum Android 1.6 dan lebih tinggi
  Saiz 714KB

  Muat turun Operator Jahat di sini:

  DOWNLOAD Operator Produktiviti Jahat

  7. FaceNiff

  Sumber gambar: malavida.com

  Kemudian ada aplikasi penggodam FaceNiff yang mempunyai fungsi yang sama untuk Pembajakan Sesi di akaun media sosial, seperti Facebook, Twitter, dan laman web orang lain.

  Aplikasi yang dikembangkan oleh Bartosz Ponurkiewicz akan mengambil kuki melalui rangkaian WiFi.

  Di mana melalui kuki ini, FaceNiff akan membuat jambatan yang digunakan untuk dapat menggodam dan mengakses akaun mangsa, anda tahu.

  PerincianMukaNiff
  Pemaju MukaNiff
  OS minimum Android 2.3 dan lebih tinggi
  Saiz 663KB

  Muat turun FaceNiff di sini:

  MUAT TURUN Apl

  8. ZANTI

  Sumber gambar: zimperium.com

  Aplikasi penggodam terbaik seterusnya adalah ZANTI yang dikembangkan oleh Zimperium. Aplikasi ini dapat membantu pengguna menembusi rangkaian dengan lebih murah.

  zANTI akan dapat memetakan seluruh rangkaian dan mengendus ke laman web yang dikunjungi dengan menggunakan maklumat dalam cache ARP.

  Aplikasi penggodaman ZANTI itu sendiri juga mempunyai beberapa ciri penting di dalamnya, seperti DoS, MITM, NMAP, port scanner, dan sebagainya.

  PerincianzANTI
  Pemaju Zimperium
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 24MB

  Muat turun zANTI di sini:

  Zimperium DOWNLOAD Aplikasi Rangkaian

  9. Shark for Root (Aplikasi Penggodam WiFi Tercepat)

  Sumber gambar: securedyou.com

  Mempunyai nama yang serupa, Shark for Root adalah aplikasi penggodaman Android yang mempunyai fungsi seperti WireShark pada PC dan komputer riba.

  Shark for Root boleh dikatakan aplikasi penggodam WiFi Android yang digunakan untuk melacak aktiviti dari peranti lain dan juga dapat menganalisis masalah pada jaringan.

  Anda juga boleh menggunakan Shark for Root untuk mengesan lokasi orang lain. Oh ya, untuk dapat menggunakan aplikasi ini, anda mesti menggunakan telefon Android yang di-root, ya!

  PerincianJerung untuk Akar
  Pemaju Elviss Kustans
  OS minimum Android 1.6 dan lebih tinggi
  Saiz 433KB

  Muat turun Shark for Root di sini:

  DOWNLOAD Berserker Apps Utiliti

  10. AndroRAT

  Sumber gambar: dlandroid.com

  AndroRAT itu sendiri adalah singkatan Android dan RAT (Alat Pentadbiran jarak jauh) yang berfungsi untuk mengawal peranti dari jauh dan mencuri maklumat di dalamnya.

  Anda boleh mencuri data peribadi dari sasaran anda, seperti kenalan, panggilan, mesej, dan bahkan dapat mengesan lokasi orang lain dengan AndroRAT.

  Sekiranya anda berjaya memasuki telefon pintar sasaran, AndroRAT akan dapat mengambil alih peranti dengan mudah.

  PerincianAndroRAT
  Pemaju DDT
  OS minimum Android 2.3 dan lebih tinggi
  Saiz 962KB

  Muat turun AndroRAT di sini:

  MUAT TURUN Apl

  11. NMap

  Sumber gambar: kitploit.com

  NMap atau Network Mapper adalah aplikasi penggodaman popular yang digunakan untuk pengimbasan rangkaian. NMap pada mulanya hanya dapat digunakan di Linux, tetapi sekarang juga dapat digunakan untuk Android.

  Aplikasi ini dapat Anda gunakan untuk mengaudit jaringan yang ada. Dengan alat ini, anda juga dapat melihat host aktif dan port terbuka.

  NMap boleh berfungsi pada telefon pintar yang telah atau belum di-root. Aplikasi ini juga wajib untuk pemula hingga profesional, geng.

  PerincianNMap
  Pemaju Insecure.com LLC
  OS minimum Android 2.3 dan lebih tinggi
  Saiz 1.57MB

  Muat turun NMap di sini:

  Apl Produktiviti Google LLC DOWNLOAD

  12. DroidBox

  Sumber foto: apkpure.com (Aplikasi penggodam Android ini memiliki fungsi untuk mencegah aplikasi yang disusupi oleh malware pada perangkat Anda.)

  Kemudian ada DroidBox yang merupakan aplikasi penggodam yang berfungsi menganalisis aplikasi Android lain secara dinamis.

  Dengan berbekalkan aplikasi ini, anda dapat mengetahui maklumat peretasan untuk pakej APK, lalu lintas rangkaian, SMS, telefon, dan sebagainya, anda tahu.

  Anda boleh menggunakan DroidBox untuk menganalisis aplikasi yang mencurigakan dan mencegah telefon pintar Android anda diretas oleh orang lain.

  PerincianDroidBox
  Pemaju DroidBox
  OS minimum Android 4.4 dan lebih tinggi
  Saiz 2.8MB

  Muat turun DroidBox di sini:

  MUAT TURUN Apl

  13. Pemisah USB

  Sumber gambar: thehackernews.com

  Mempunyai fungsi yang menarik, USB Cleaver dapat mencuri maklumat dari PC dengan OS Windows 200 ke atas yang disambungkan ke telefon pintar dengan aplikasi ini melalui sambungan USB.

  Aplikasi peretas Android ini dirancang untuk mencuri data seperti kata laluan yang tersimpan dalam penyemak imbas, kata laluan WiFi, dan data rangkaian lain.

  USB Cleaver akan memuat turun data yang akan dicuri secara automatik ke dalam telefon pintar dan dapat diakses oleh pengguna aplikasi lain.

  PerincianPembersih USB
  Pemaju Pembersih USB
  OS minimum Android 3.2 dan lebih tinggi
  Saiz 1MB

  Muat turun USB Cleaver di sini:

  MUAT TURUN Apl

  14. Perakam Panggilan Automatik

  Sumber gambar: rexdl.com

  Aplikasi hack untuk telefon Android yang disebut Automatic Call Recorder dapat digunakan untuk merekam percakapan telefon seseorang.

  Perekam Panggilan Automatik yang dikembangkan oleh Appliqato adalah aplikasi perakam telefon yang boleh anda gunakan untuk pelbagai keperluan.

  Perbualan telefon yang anda rakam secara automatik akan disimpan ke memori dalaman atau microSD yang dipasang pada peranti anda.

  PerincianPerakam Panggilan Automatik
  Pemaju Appliqato
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 10MB

  Muat turun Perakam Panggilan Automatik di sini:

  Produktiviti Aplikasi Appliqato MUAT TURUN

  15. AirDroid (Android Hack APK untuk Orang Lain)

  Sumber gambar: softpedia.com

  Selain berfungsi memindahkan fail dari HP ke komputer riba dan sebaliknya, ternyata AirDroid juga dapat digunakan untuk menggodam, Anda tahu.

  Dengan menggunakan fitur Pencerminan Udara dan Pemberitahuan, Anda dapat memantau riwayat penyemakan imbas, sembang, lokasi, dan bahkan mengakses kamera korban.

  Berbekalkan ciri-ciri ini, tentunya AirDroid boleh menjadi aplikasi penggodaman akaun Android yang dapat anda andalkan dengan segala kecanggihannya.

  PerincianAirDroid
  Pemaju Studio SAND
  OS minimum Android 4.0 ke atas
  Saiz 38.2MB

  Muat turun AirDroid di sini:

  Aplikasi Produktiviti Sand Studio DOWNLOAD

  Video: Selain Android, Ini adalah Perisian Peretas PC yang Biasa Digunakan untuk OS Windows

  Nah, itulah cadangan aplikasi penggodam Android terbaik yang paling banyak digunakan untuk menggodam akaun, aplikasi, permainan, WiFi, dan sebagainya.

  Nasihat Jaka, gunakan aplikasi di atas dengan bijak. Kerosakan dan kesan negatif yang disebabkan, tentunya tanggungjawab peribadi anda, ya!

  Semoga berjaya dan semoga bermanfaat.

  Baca juga artikel mengenai Hack atau artikel menarik lain dari JalanTikus .

  Artikel Berkaitan