9 Aplikasi Bebas Tol untuk Semua Pengendali Bukan Tipuan!

Kira-kira apa aplikasi kredit percuma yang dapat menghasilkan pulsa secara percuma? Lihatlah!

Keperluan masyarakat untuk nadi semakin meningkat . Sudah tentu, hampir semua orang yang mempunyai telefon bimbit atau telefon pintar memerlukan kredit . Namun, kadangkala sebilangan pengguna telefon pintar kehabisan kredit.

Nah, jika seperti ini, lebih baik anda menggunakan aplikasi nadi percuma agar lebih cekap dan cekap . Saya tertanya-tanya aplikasi apa yang dapat menghasilkan denyutan secara percuma?

BACA JUGA
  • 10 Permainan Bertema Alien Terbaik Untuk Android
  • 10 Permainan Android bertema Perang Dunia Terbaik

Berikut adalah 9 Aplikasi Kredit Percuma yang Perlu Anda Cuba

Mendapatkan sesuatu secara percuma, terutamanya kredit, nampaknya sangat menarik . Kredit anda dapat meningkat tanpa perlu mengisi baki terlebih dahulu. Cuba gunakan aplikasi kredit percuma ini untuk menambah baki anda.

1. Cashtree

Produktiviti Apl DOWNLOAD TERHAD VITI GLOBAL

Aplikasi bebas tol ini boleh dikatakan paling sering digunakan oleh orang ramai. Beberapa waktu yang lalu, aplikasi Cashtree cukup popular di beberapa komuniti. Ramai pengguna telefon pintar cuba membuktikan kredit bebas dari aplikasi ini. Sekiranya anda memasang aplikasi ini, maka kredit anda dapat meningkat dengan sendirinya.

2. OING

Penyemak Imbas Aplikasi OING PTE. LTD. MUAT TURUN

Melalui aplikasi ini, anda boleh mendapat kredit percuma dengan menghantar gambar atau status. Semakin banyak anda menyiarkan gambar atau status, maka poin yang dikumpulkan juga semakin besar . Titik ini kemudian anda boleh menukar menjadi baki kredit . Jangan salah, nadi yang anda dapat dari aplikasi ini adalah semua pengendali. Bukankah ini sangat menarik? Ternyata selain dapat menjana kredit percuma, anda juga dapat memasarkan produk pada masa yang sama tanpa dikenakan apa-apa.

3. Ayuh Slaid

Produktiviti Aplikasi PT AYOSLIDE INTERACTIVE INDONESIA DOWNLOAD

Melalui aplikasi ini, selain anda berpeluang mendapat kredit percuma , ternyata anda juga boleh mendapatkan baucar elektrik, permainan, atau baucar membeli-belah secara percuma. Caranya sangat mudah , anda hanya perlu membuka iklan yang muncul di skrin secara aktif setelah memasang aplikasi ini. Tidakkah kaedah ini cukup mudah?

4. Penyimpan Wang

MUAT TURUN Apl Penyemak Imbas Locker Wang

Adakah anda ingin mendapat kredit percuma sehingga ratusan ribu rupiah ? Ini dapat direalisasikan sekiranya anda memasang aplikasi yang satu ini. Money Locker adalah aplikasi kredit percuma yang berfungsi dengan Facebook. Oleh itu, wajar bahawa aplikasi yang satu ini memang cukup menjanjikan . Apabila anda membuka kunci skrin di telefon pintar, keseimbangan mata yang dimiliki juga akan meningkat. Bukankah ini sangat mudah dan pantas?

5. Wang Tunai

Produktiviti Aplikasi ayeT-Studios DOWNLOAD

Tidakkah anda hanya mahu mendapat kredit percuma? Melalui aplikasi yang satu ini, anda boleh mendapat kredit percuma dan juga berpeluang mendapatkan wang tunai . Aplikasi ini pada prinsipnya sama dengan aplikasi Whaff Rewards yang membayar pengguna untuk memuat turun aplikasi tertentu. Semakin banyak anda memuat turun aplikasi, baki kredit juga akan meningkat .

Satu perkara yang sangat menarik dari aplikasi ini ialah anda dapat menukar baki menjadi wang tunai yang boleh masuk terus ke dalam akaun. Lebih-lebih lagi, aplikasi ini mempunyai ukuran yang sangat kecil, iaitu hanya 1.3 MB .

6. Berita Cubic

Aplikasi Produktiviti KUBIK Developer MUAT TURUN

Tidak seperti aplikasi lain, Kubik News adalah aplikasi yang membolehkan pengguna mendapat kredit percuma hanya dengan membaca kandungan berita atau artikel. Aplikasi penjana kredit percuma ini sangat sesuai untuk anda yang sangat gemar membaca berita dan artikel terkini. Semakin banyak berita yang anda baca, semakin banyak mata yang dapat anda tukar dengan kredit atau wang tunai .

7. Guru Syiling

Aplikasi Produktiviti Moon Active DOWNLOAD

Adakah anda ingin mendapat kredit tambahan secara percuma? Aplikasi ini sememangnya sangat bermanfaat bagi penggunanya. Terdapat pelbagai cara yang boleh dilakukan untuk mendapatkan kredit tambahan melalui aplikasi kredit percuma Coin Master . Anda hanya perlu membuka skrin kunci, membuka laman web, untuk memuat turun pelbagai aplikasi untuk mendapatkan kredit tambahan.

8. Ganjaran Whaff

Produktiviti Aplikasi WHAFF MUAT TURUN

Aplikasi kredit ini akan membayar penggunanya dalam kadar pertukaran dolar . Jadi, anda boleh menukar pulsa percuma yang anda dapat dengan had minimum 10 dolar . Tenanglah, denyutan yang anda dapat dapat ditukar dengan semua pengendali secara percuma.

9. Pop Slaid

Produktiviti Apl YOYO HOLDINGS PTE. LTD. MUAT TURUN

Ini aplikasi percuma tol boleh dikatakan mempunyai agak beberapa pengguna . Melalui aplikasi yang satu ini, anda boleh menukar kredit dengan had minimum 5,000 . Jadi, anda tidak perlu menunggu lama untuk menukar mata yang diperoleh untuk mengimbangi kredit.

Hanya dalam tempoh maksimum lima hari , anda sudah dapat membuktikan kredit bebas dari aplikasi yang satu ini.

Itulah beberapa aplikasi nadi percuma yang dapat menghasilkan denyutan secara percuma . Adakah anda pernah mencuba salah satu daripadanya? Sila kongsi pengalaman anda di ruangan komen!

Artikel Berkaitan