8 Permainan Dalam Talian Terbaik 2019 | Tidak Perlu Muat Turun!

Adakah anda suka bermain permainan dalam talian tetapi malas memuat turun? Cuba bermain permainan web dalam talian, geng. Berikut adalah 10 permainan web dalam talian percuma yang disyorkan oleh Jaka.

Bermain permainan kini menjadi salah satu media hiburan bagi banyak orang.

Tetapi, permainan tidak hanya dapat dimainkan di telefon bimbit, PC, atau konsol permainan seperti PlayStation.

Kali ini Jaka akan memberitahu anda cara bermain permainan dalam talian di web tanpa perlu memuat turun terlebih dahulu.

 • Wonderputt
 • CrossCode
 • Baca lebih lanjut. . .
 • Permainan Web Dalam Talian Terbaik

  Permainan web dalam talian atau bebas bermain permainan dalam talian adalah permainan yang boleh anda mainkan dengan mengakses laman penyedia permainan melalui penyemak imbas.

  Oleh itu, anda tidak perlu memuat turun aplikasi terlebih dahulu. Buka laman web ini dan mainkan secara langsung dalam talian.

  Apa beberapa permainan dalam talian yang menarik yang disyorkan oleh Jaka? Lihat di bawah.

  1. Cube Slam

  Cadangan permainan web dalam talian pertama Jaka adalah Cube Slam . Permainan ini adalah versi digital dari permainan pong yang biasanya terdapat di mesin permainan arcade.

  Lawan anda boleh menjadi rakan atau beruang bernama Bob. Grafiknya kelihatan minimalis tetapi benar-benar merosakkan mata.

  Permainan sederhana dijamin menjadikan anda dapat menghabiskan masa lapang dengan keren.

  LINK

  2. Wonderputt

  Tambahan pula, ada permainan percuma untuk bermain Wonderputt . Menurut Jaka, ini adalah permainan golf yang ditingkatkan yang lebih menyeronokkan.

  Anda diminta memasukkan bola ke lubang sasaran. Pasti anda harus melalui beberapa halangan.

  Selain grafik yang menawan, ketika bermain, telinga anda juga akan dimanjakan dengan muzik santai.

  LINK

  3. CrossCode

  Permainan web dalam talian seterusnya adalah CrossCode buatan Jepun. Permainan dalam talian percuma untuk bermain ini mempunyai genre RPG di mana anda akan memainkan peranan sebagai Shizuka.

  Grafik 2D mungkin mengingatkan anda tentang Zelda generasi pertama, Final Fantasy, dan juga Fire Emblem.

  Selain memainkannya melalui penyemak imbas, anda juga dapat mengetahui apakah anda ingin memuat turun permainan ini ke PC.

  LINK

  Baca lebih lanjut. . .

  4. Pac-Man Terbesar di Dunia

  Seterusnya adalah Pac-Man Terbesar di Dunia . Pasti anda sudah tahu watak ini?

  Sekiranya anda ingin mengenang perasaan Pac Man yang retro, akses sahaja ke laman web ini. Terdapat banyak pilihan folder yang boleh anda mainkan secara percuma.

  Bukan hanya bermain, anda juga boleh membuat peta anda sendiri, geng!

  LINK

  5. Sparta: Perang Empayar

  Kelima percuma untuk bermain permainan dalam talian adalah Sparta: War of Empires . Permainan ini akan mengajak anda membina kerajaan yang besar.

  Anda boleh mengatakan grafik permainan ini sangat halus dan realistik. lelaki. Dijamin akan merosakkan mata.

  Untuk dapat memainkan permainan ini, anda mesti log masuk dan membuat akaun baru.

  LINK

  6. Spelunky

  Permainan web dalam talian keenam adalah Spelunky . Permainan ini mempunyai grafik dan permainan yang serupa dengan Mario Bros.

  Permainan ini mempunyai kombinasi permainan dengan perangkap retro, musuh yang menjengkelkan, dan juga teka-teki yang sukar diselesaikan.

  Kerana ia dibuat untuk PC, anda mesti pandai bermain dengan kawalan papan kekunci. Antaranya ialah penggunaan kekunci Z, X dan C.

  LINK

  7. 10 Peluru

  Permainan bebas untuk bermain yang disyorkan seterusnya ialah 10 Bullets . Permainan permainan ini sangat mudah, kawan-kawan.

  Dalam satu permainan, anda harus menghancurkan semua pesawat musuh. Walau bagaimanapun, anda hanya dibenarkan menggunakan 10 peluru.

  Tetapi tenang, dari satu pukulan dapat menghasilkan kesan berturut-turut. Oleh itu, anda boleh memenangi permainan dengan mudah.

  LINK

  8. Kiamat

  Percuma terakhir untuk bermain permainan web dalam talian adalah Doom guys. Permainan ini mempunyai mod FPS FPS yang cukup menegangkan.

  Sayangnya grafik permainan ini tidak begitu bagus jika dibandingkan dengan jumlah permainan mudah alih sekarang ini.

  Tetapi permainan dalam talian ini cukup mampu melatih kemampuan menembak anda dan dimainkan dengan mudah hanya dengan mengakses penyemak imbas.

  LINK

  Itu sahaja, geng, 8 permainan dalam talian percuma untuk dimainkan yang anda boleh mainkan tanpa perlu memuat turun aplikasi.

  Oleh itu, jika anda keliru di hadapan komputer apa yang perlu dilakukan, cubalah bermain permainan ini!

  Artikel Berkaitan