Cara Mengubah Rupa Android Seperti iPhone iOS 9 dan iOS 8

Dengan cara berikut, anda boleh menukar penampilan Android dengan mudah seperti iPhone iOS 9 atau iOS 8.

Mengubah reka bentuk paparan menjadi Android seperti Apple iPhone iOS 8 atau iOS 9 bukanlah perkara yang sukar lagi. Dengan pelbagai pelancar yang tersedia, ini membolehkan anda mengubah penampilan Android agar menyerupai Apple iPhone iOS 8 dan iOS 9 dengan mudah.

Bukan hanya paparan Laman Utama yang akan diubah menjadi iOS 8/9. Dalam artikel ini, JalanTikus akan memberikan cara untuk menukar Keyboard , Wallpaper dan Lockscreen agar Android anda kelihatan seperti iPhone. Inilah cara menikmati Apple iOS 8 dan iOS 9 di Android dengan mudah .

BACA JUGA
  • VIDEO: iPhone 6S dikendalikan oleh FERRARI, Masih Boleh Berlangsung?
  • 6 Kelebihan Android Berbanding dengan iPhone

Ubah penampilan Android menjadi seperti iPhone

1. Skrin Utama iOS 8

  • Terdapat banyak pelancar yang dapat digunakan untuk mengubah tampilan Android menjadi iPhone. Di sini JalanTikus menggunakan CleanUI, kerana lebih ringan dan tidak menggunakan terlalu banyak RAM.
  • Muat turun CleanUI dan pasang seperti biasa pada Android. DevTeamHK DOWNLOAD Aplikasi Penambahbaikan Desktop CleanUI

2. Papan kekunci iOS 8

  • Untuk papan kekunci, anda boleh menggunakan aplikasi Papan Kekunci Apple.
  • Muat turun Papan Kekunci Apple dan pasangkannya seperti biasa pada Android anda. DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti Arvin Jayanake

3. Skrin Kunci iOS

  • Untuk lebih serupa, anda boleh menggunakan skrin kunci iOS pada Android anda.
  • Muat turun Kunci Skrin iOS 9 dan pasang seperti biasa pada Android anda. Aplikasi Peningkatan Desktop AppPro IOS Studio MUAT TURUN

4. Teks iPhone

Paparan SMS pada iPhone memang biasa. Setiap mesej dipaparkan dalam bentuk belon kata yang kelihatan berkilat dan cukup menarik. Nah, untuk mendapatkan paparan SMS iPhone di Android, anda boleh menggunakan aplikasi yang disebut Messaging + 6.

Aplikasi Crazystudio Sosial & Pemesejan MUAT TURUN

5. Sentuhan Membantu

Sekiranya anda sering melihat alat yang dibuat oleh Apple, pastinya anda sudah biasa dengan butang AssistiveTouch, Virtual Button atau On Screen Button yang dimilikinya. Inilah cara menggunakannya: Cara Menggunakan Butang Maya (AssistiveTouch) Seperti iPhone di Telefon Android .

Dowload EasyTouch

SHEREWORKSHOP DOWNLOAD Pemacu & Telefon Pintar Aplikasi

6. Gambar latar iOS 8 dan iOS 9

Anda boleh menggunakan salah satu wallpaper iOS 8 dan iOS 9 berikut:

Muat turun Wallpaper iOS 9

Aplikasi Foto & Pengimejan Apple MUAT TURUN

Itulah cara menukar telefon pintar Android anda ke iOS 8 atau iOS 9. Sekiranya anda mempunyai kaedah lain, jangan lupa untuk berkongsi di ruangan komen.

Artikel Berkaitan