Cara Dapatkan Duel Otak Premium Secara Percuma

Dengan harga Rp 23,000, - Premium Brain Duel dilengkapi dengan fitur menarik yang tidak terdapat dalam versi percuma Brain Duel. Nah, kali ini Jaka akan memberikan muslihat untuk mendapatkan Premium Brain Duel secara percuma. Mahu?

Populariti permainan Brain Duel di Indonesia terus memuncak, bahkan sekarang berada di tangga teratas aplikasi Google Playstore Top Chart. Sayangnya, Carta Teratas adalah versi Duel Brain Free , bukan versi Premium. Nah, kali ini Jaka akan memberikan muslihat untuk mendapatkan Premium Brain Duel secara percuma . Mahu?

BACA JUGA
  • Bagaimana Mengetahui Jawapan untuk Duel Otak Untuk Menang Terus
  • Strategi Terbaik untuk Sentiasa Menang dalam Permainan Brain DUEL
  • Strategi Terbaik untuk Sentiasa Menang dalam Permainan Brain DUEL (Bahagian 2)

Dengan berhati-hati, Brain Duel menawarkan perkhidmatan Premium Brain Duel dengan harga Rp 23,000 . Apa yang ditawarkan oleh Premium Brain Duel ? Bagaimana anda mendapat Brain Duel secara percuma?

Cara Dapatkan Duel Otak Premium Secara Percuma

Menyediakan 2 versi perkhidmatan Brain Duel, FEO Media selaku pembangun dengan teliti memberikan ciri menarik dalam perkhidmatan Duel Brain Premium. Sudah tentu ciri-ciri ini tidak terdapat dalam Duel Brain Free , seperti kemampuan untuk menukar warna latar belakang, merancang avatar anda sendiri dan juga melihat statistik pertandingan.

Dengan menggunakan Premium Brain Duel, anda dapat menjalankan Strategi Terbaik untuk Sentiasa MENANG dalam Brain DUEL Game . Sayangnya dibayar. Bagaimana jika Jaka dapat memberi anda trik sehingga anda boleh mencuba Premium Brain Duel secara percuma ? Caranya mudah.

Muat turun Brain Duel

Muat turun Otak Otak dari pautan yang disediakan Jaka. Tenanglah, fail APK Duel Brain yang disediakan oleh Jalan Tikus dijamin selamat. Tidak perlu risau tentang ancaman malware.

Permainan Trivia FEO Media AB DOWNLOAD

Sambungkan Akaun Otak Anda Dengan Facebook

Untuk mendapatkan perkhidmatan Brain Duel percuma, anda mesti menyambungkan akaun Duel Brain terlebih dahulu dengan akaun Facebook.

Seperti yang anda ketahui, kelebihan Brain Duel adalah kerana anda dapat bermain permainan ini secara interaktif dengan rakan anda. Salah satunya anda boleh mencabar rakan Facebook anda yang juga bermain Brain Duel. Atau anda juga boleh mencabar melalui nama pengguna Brain Duel rakan anda.

Inilah Cara Mendapatkan Duel Otak Premium Percuma!

Setelah menghubungkan Brain Duel dengan akaun Facebook anda, kini anda boleh mendapatkan perkhidmatan Brain Duel percuma! bagaimana:

  • Bukan pautan //www.duelotak.id/campaign

  • Seterusnya, sila isi nama pengguna akaun Duel Brain anda di kotak yang disediakan.

  • Kemudian klik Kongsi di Facebook. Selesai.

Ingat, akaun Facebook yang digunakan untuk berkongsi lebih awal mestilah akaun Facebook yang telah dihubungkan ke akaun Brain Duel anda. Ini sangat penting supaya anda dapat Premium Brain Duel percuma.

Setelah berkongsi melalui Facebook, anda kemudian boleh mencuba reka bentuk avatar akaun Brain Duel anda. Sekiranya anda berjaya mendapatkan Brain Duel secara percuma, maka sekarang anda boleh membuat reka bentuk avatar anda sendiri. Malah, anda juga dapat melihat statistik duel anda untuk memahami strategi yang tepat untuk selalu memenangkan Brain Duel, menukar warna latar belakang dan bebas iklan.

Kempen Unik Dari Brain Duel

Langkah ini sebenarnya adalah kempen Duel Brain untuk menyokong kedudukannya di bahagian atas Chart Teratas. Dengan semakin banyak pengguna berkongsi maklumat mengenai Brain Duel, semakin besar peluang untuk Brain Duel untuk terus memperbanyak penggunanya. Berhati-hati!

Namun, Jaka tidak tahu berapa lama kempen itu akan berlangsung. Jadi, bagi anda yang ingin mendapat perkhidmatan Premium Brain Duel percuma, cubalah dan cuba!

Artikel Berkaitan