7 Aplikasi Instagram Berhenti Ikut Terbaik 2019 | Berhenti Ikut Banyak Akaun Secara Automatik sekaligus!

Mencari aplikasi yang dapat berhenti mengikuti akaun Instagram anda sekaligus? Berikut adalah 7 aplikasi Instagram percuma dan berhenti ikuti yang terbaik.

Di zaman sekarang Instagram nampaknya menjadi salah satu media sosial yang popular yang banyak digunakan oleh semua kalangan dan peringkat usia, terutamanya remaja.

Tidak sedikit dari mereka juga yang bersaing untuk mengumpulkan banyak pengikut untuk kebanggaan atau prestij mereka sendiri.

Bilangan pengikut yang lebih daripada mengikuti dianggap sebagai perkara yang menarik, sehingga akhirnya banyak dari mereka yang berhenti mengikuti akaun yang tidak mengikutinya lagi.

Tetapi, tentu memerlukan masa yang lama untuk mengetahui satu per satu akaun yang tidak mengikuti anda dan berhenti mengikutinya.

Jadi, kali ini Jaka akan memberi anda penyelesaian dengan memberi anda beberapa cadangan untuk aplikasi Instagram yang tidak diikuti.

 • Pengikut - Tidak mengikuti
 • Penganalisis Pengikut untuk Instagram
 • Ketua Pengikut
 • Berhenti mengikuti Instagram, Hilang
 • Berhenti mengikut Pengguna
 • Berhenti mengikuti Instagram - Bukan Pengikut & Peminat
 • Aplikasi Berhenti Ikut Instagram Terbaik 2019

  Sekiranya anda masih berhenti mengikuti satu akaun pada satu masa, yang pastinya akan sangat lama, mulai sekarang anda tidak perlu melakukannya lagi, geng.

  Kerana sekarang terdapat banyak aplikasi Instagram yang tidak diikuti yang memberikan kemudahan untuk penggunanya.

  Anda dapat mengetahui siapa yang tidak mengikuti dan membolehkan anda berhenti mengikuti akaun ini secara pukal.

  Berikut adalah cadangan untuk aplikasi Instagram yang tidak diikuti, yang terbaik yang mesti anda muat turun dan tentunya percuma, geng.

  1. Pembantu Pengikut

  MUAT TURUN Apl

  Seperti namanya, aplikasi Pembantu Pengikut dapat berfungsi seperti pembantu peribadi yang akan memantau pengikut Instagram anda, geng.

  Melalui aplikasi ini anda dapat mengetahui akaun mana yang telah anda ikuti sejauh ini tetapi mereka tidak mengikutinya lagi.

  Di samping itu, anda juga boleh berhenti mengikuti akaun ini dalam jumlah tertentu yang disiapkan secara serentak sehingga akan lebih praktikal dan lebih cepat.

  Menariknya, walaupun aplikasi ini anda boleh gunakan secara percuma atau percuma, tetapi aplikasi ini tidak memaparkan iklan sama sekali anda tahu, geng.

  MaklumatPembantu Pengikut
  Pemaju Pembantu Pengikut Inc.
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.7 (91,835)
  Saiz 11MB
  Pasang 1M +
  Android Minimum 4.0

  2. Pengikut - Tidak mengikuti

  Aplikasi DOWNLOAD F

  Dikemas dengan antara muka pengguna yang cukup sederhana, tetapi aplikasi Followers - Unfollowers mempunyai pelbagai ciri berguna untuk penggunanya.

  Selain dapat mengetahui siapa yang tidak mengikuti anda dan tidak mengikuti secara beramai-ramai, aplikasi ini juga mempunyai ciri-ciri lain yang tidak kalah kerennya.

  Fungsi ini membolehkan pengguna mengetahui akaun yang tidak pernah memberikan suka dan komen pada siaran anda.

  Aplikasi ini juga memiliki penampilan yang lebih sederhana daripada aplikasi Instagram yang tidak diikuti sebelumnya, jadi anda tidak akan keliru ketika menggunakannya.

  MaklumatPengikut - Tidak mengikuti
  Pemaju pengikut-pengikut
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (183,596)
  Saiz 9.0MB
  Pasang 5M +
  Android Minimum 4.1

  3. Follower Analyzer untuk Instagram

  MUAT TURUN Apl

  Followers Analyzer untuk Instagram adalah aplikasi yang bukan sahaja dapat memberikan maklumat mendalam tentang profil Instagram anda, tetapi juga mengetahui maklumat profil rakan anda.

  Masalahnya ialah aplikasi ini mempunyai ciri yang membolehkan anda melihat statistik akaun Instagram seseorang seperti catatan yang paling disukai, penyokong teratas, pengulas teratas, dan lain-lain.

  Dengan cara itu anda juga dapat melihat statistik dari akaun Instagram orang yang mempunyai sebilangan besar pengikut, geng

  Di samping itu, aplikasi ini juga dapat memberikan maklumat akaun yang tidak mengikuti anda, pengikut yang tidak pernah atau selalu menyukai catatan anda, dan banyak lagi.

  MaklumatPenganalisis Pengikut untuk Instagram
  Pemaju Makmal Maximo
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (68,516)
  Saiz 5.9MB
  Pasang 5M +
  Android Minimum 5.0

  4. Ketua Pengikut

  MUAT TURUN Apl

  Bukan sahaja memberikan maklumat mengenai akaun Instagram yang tidak mengikuti anda dan tidak mengikutinya secara besar-besaran, aplikasi Ketua Pengikut juga menawarkan ciri menarik lain, geng.

  Ciri-ciri ini merangkumi maklumat mengenai catatan yang paling anda sukai, mempunyai komen yang paling banyak, dan pengikut anda atau statistik berikut.

  Menariknya, aplikasi ini juga mengembangkan algoritma untuk memberi pengguna maklumat mengenai skor populariti mereka di Instagram.

  MaklumatKetua Pengikut
  Pemaju Pengikut Falcon
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.6 (56,540)
  Saiz 4.5MB
  Pasang 1M +
  Android Minimum 4.1

  5. Berhenti mengikuti Instagram, Hilang

  MUAT TURUN Apl

  Berhenti mengikuti Instagram, Lost adalah salah satu aplikasi terbaik untuk anda yang mencari aplikasi Instagram, geng yang tidak diikuti.

  Aplikasi yang dikembangkan oleh Elegant developer mempunyai fungsi utama sebagai alat untuk mengetahui akaun mana yang tidak mengikuti susulan Instagram anda.

  Tetapi, anda masih boleh berhenti mengikuti akaun ini untuk menjadikannya lebih praktikal dan pantas.

  MaklumatBerhenti mengikuti Instagram, Hilang
  Pemaju Anggun
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (78,962)
  Saiz 3.8MB
  Pasang 1M +
  Android Minimum 4.1

  6. Berhenti mengikut Pengguna

  MUAT TURUN Apl

  Dengan aplikasi Unfollow Users ini , proses berhenti mengikuti akaun yang tidak mengikut anda akan berjalan dengan cepat dan mudah, geng.

  Hanya dengan menggunakan telefon bimbit Android dan aplikasi ini, Anda dapat berhenti mengikuti akaun ini dalam lebih dari satu jumlah sekaligus sehingga tidak memerlukan waktu lama.

  Aplikasi ini juga sangat mudah dan selamat digunakan sehingga tidak membingungkan pengguna.

  MaklumatBerhenti mengikut Pengguna
  Pemaju Berhenti mengikut Pasukan Lembut
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.7 (132,665)
  Saiz 3.9MB
  Pasang 1M +
  Android Minimum 4.1

  7. Berhenti mengikuti Instagram - Bukan Pengikut & Peminat

  MUAT TURUN Apl

  Berhenti mengikuti untuk Instagram adalah aplikasi pengurus Instagram yang dapat mengetahui akaun mana yang tidak mengikuti anda.

  Anda juga boleh berhenti mengikuti akaun ini satu per satu atau sekumpulan, sekumpulan.

  Aplikasi ini mempunyai antara muka pengguna moden dan sangat selesa untuk dilihat tetapi masih menawarkan kemudahan mengenai cara menggunakannya.

  MaklumatBerhenti mengikuti Instagram - Bukan Pengikut & Peminat
  Pemaju Berhenti mengikut Pasukan
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.5 (163,968)
  Saiz 5.7MB
  Pasang 5M +
  Android Minimum 4.4

  Itulah beberapa aplikasi Instagram yang tidak diikuti yang memudahkan pengguna yang mahu berhenti mengikuti akaun Instagram secara praktikal dan pantas, geng.

  Malah beberapa aplikasi Instagram yang tidak diikuti di atas juga menyediakan ciri untuk melihat statistik seseorang yang akan sangat berguna bagi anda yang suka kepo.

  Baca juga artikel mengenai Aplikasi Android atau artikel menarik lain dari Shelda Audita .

  Artikel Berkaitan