Cara Mematikan Telefon Android Orang Lain dari jauh

Anda boleh mematikan telefon bimbit rakan anda dengan hanya menggunakan SMS. Sedia? Mari mulakan petua tentang cara mematikan telefon Android orang lain dari jauh.

Saya rasa sangat baik hari ini untuk membunyikan telefon Android rakan saya dengan sesuatu yang mengejutkan dan pasti menarik. Kali ini pasukan JalanTikus mempunyai petua unik sehingga anda dapat mematikan telefon Android orang lain dari jauh. Tenang, itu mudah dan tentunya anda boleh menggunakannya secara percuma.

Petua ini menggunakan aplikasi kecil yang boleh anda pasangkan di telefon bimbit rakan yang ingin anda kerjakan. Hanya dengan langkah mudah, anda boleh mematikan telefon bimbit rakan anda hanya menggunakan SMS. Sedia? Mari mulakan petua tentang cara mematikan telefon Android orang lain dari jauh.

(Catatan: Petua ini benar-benar memerlukan telefon Android yang di-rooting. Jika anda memerlukan petua tentang cara melakukan root pada telefon Android dengan mudah, anda dapat melihat artikel berjudul Cara Root Semua Jenis Android dengan Towelroot di bawah)

BACA JUGA
  • Cara Merakam Video Dengan Senyap Tanpa Membuka Aplikasi Kamera di Android
  • 5 aplikasi Android keren yang tidak dapat dinikmati oleh pengguna iPhone!
  • 10 Aplikasi Android Tempatan oleh Kanak-kanak Paling Popular di Bangsa di Google Play Store

Cara Mematikan Telefon Android Orang Lain dari jauh

  • Langkah pertama, anda memerlukan aplikasi bernama Remote Power Off . Ukurannya sangat kecil, hanya memerlukan 300 KB ruang . Anda boleh mendapatkannya melalui butang muat turun di bawah.
Aplikasi Produktiviti Ravindusha MUAT TURUN Muat turun Matikan Kuasa Jauh
  • Salin dan pasang aplikasi di telefon Android rakan anda. Aplikasi Remote Power Off ini tidak memerlukan langkah yang rumit. Cukup buka APK, dan pasangkan seperti aplikasi Android lain.

  • Buka aplikasi. Di dalamnya, anda akan menjumpai tiga lajur berlabel Masukkan Kod Semasa , Masukkan Kod Baru , dan Ketik semula Kod Baru . Perhatikan dengan teliti, untuk ruangan Masukkan Kod Semasa, isikan kata kosong , supaya petua ini dapat berfungsi.

  • Kemudian untuk lajur yang tinggal, anda boleh mengisinya dengan kod yang diinginkan, sama ada nombor, huruf, atau gabungan keduanya. Dalam petua kali ini, kami akan menggunakan kod "1234" .

  • Akhirnya, anda hanya perlu menghantar mesej SMS yang mengandungi kod "1234" (atau kod lain yang anda mahukan) ke telefon bimbit mangsa. Sekiranya SMS telah sampai ke telefon bimbit yang telah anda pasangkan Remote Power Off , telefon bimbit akan mati secara automatik. Ia sejuk betul!

Itulah petua untuk mematikan telefon Android orang lain dari jauh. Kaedahnya agak mudah dilaksanakan dan pastinya tidak memberi kesan negatif terhadap perkakasan mangsa yang anda cuba tipu. Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan