Tiada tipuan! Cara termudah untuk menonton Youtube

Ingin tahu bagaimana menonton Youtube berbayar? Jaka mempunyai laman web berbayar dan aplikasi Android untuk menonton Youtube yang boleh anda gunakan untuk elaun tambahan.

Kini terdapat banyak video menarik di internet, terutamanya di YouTube . Bermula dari tutorial video, humor, permainan, dan lain-lain yang boleh anda temui di YouTube.

Sekiranya kita googling, sebenarnya ada banyak maklumat di internet mengenai cara mendapatkan dolar dari internet, salah satunya ialah menonton YouTube untuk mendapatkan wang.

Cara menonton Youtube berbayar tidak memerlukan apa-apa, hanya dengan menonton YouTube, kita dapat dolar. Jangan percaya? Lihat lebih banyak lagi!

 • Cara Menonton Youtube Dibayar melalui Aplikasi
 • Cara Menonton Youtube Boleh Menjana Wang

  Terdapat banyak aplikasi dan laman web di luar sana yang mendakwa dapat memberikan wang kepada penggunanya dengan meminta mereka menonton video YouTube dan sebagainya.

  Hati-hati kerana tidak semua laman web mengatakan yang sebenarnya , dan anda mungkin hanya menggunakannya, bahkan data yang anda depositkan dapat diambil bersamanya.

  Kali ini Jaka akan berkongsi cara menonton YouTube dengan wang yang boleh anda praktikkan di rumah dan dianggap selamat kerana laman web dan aplikasinya adalah rasmi.

  Cara Menonton Youtube Menjana Wang melalui Laman Web

  Cara menonton Youtube boleh menjadi wang pertama yang dibincangkan Jaka dapat diakses melalui PC atau melalui penyemak imbas di telefon bimbit anda, geng.

  Cara pertama adalah dengan memanfaatkan perkhidmatan laman Swagbucks di mana laman web ini memberikan perkhidmatan kepada penggunanya untuk mengisi tinjauan, melihat iklan, atau menonton video dan mendapat bayaran.

  Dari laman web ini anda dapat menukar mata yang anda dapat setelah menyelesaikan serangkaian tugas dengan baucar Amazon atau kredit dari Paypal.

  Laman web ini telah diterbitkan di pelbagai media antarabangsa, jadi tidak perlu bimbang tentang keselamatan. Berikut adalah langkah-langkah yang harus anda ikuti untuk menonton YouTube yang dibayar dalam dolar.

  • Langkah 1 - Buka laman Swagbucks melalui pautan //www.swagbucks.com/ di penyemak imbas yang anda gunakan.

  • Langkah 2 - Sekiranya anda tidak mempunyai akaun Swagbucks, daftar terlebih dahulu untuk dapat mengakses laman web ini.

  • Langkah 3 - Ketuk menu Discover di sebelah kiri untuk mengetahui tawaran apa yang ada sekarang.
  • Langkah 4 - Tetingkap baru akan dibuka dan anda boleh memilih iklan yang ingin anda lihat untuk mendapatkan mata yang akan ditukar dengan dolar.
  • Langkah 5 - Sekiranya anda ingin mencari video Youtube untuk ditonton, buka satu persatu tawaran yang tersedia untuk mencarinya.

  Pilihan iklan video Youtube tidak selalu tersedia di laman web ini, tetapi dibandingkan dengan laman web lain yang tidak semestinya selamat Swagbucks menawarkan perkhidmatan yang lebih baik.

  Walaupun pilihan untuk menonton YouTube dibayar dalam dolar tidak tersedia, anda masih boleh mendapatkan wang di laman web ini dengan mengisi tinjauan ringkas.

  Poin yang anda dapat dari tinjauan dan menonton YouTube dibayar tidak terlalu berbeza, jadi tidak ada salahnya mencuba.

  Cara Menonton Youtube Dibayar melalui Aplikasi

  Cara menonton Youtube untuk wang kedua ini memerlukan aplikasi khas, jadi anda perlu memuat turun dan memasang aplikasi ini terlebih dahulu.

  Tenang saja, geng aplikasi ini selamat kerana anda masih boleh memuat turunnya secara langsung di PlayStore yang bermaksud ia masih memenuhi standard keselamatan yang diguna pakai oleh Google .

  Ingin membuat aplikasi menonton YouTube berbayar untuk yang satu ini? Mari lihat bagaimana menggunakannya berikut.

  • Langkah 1 - Muat turun dan pasang aplikasi Tv-Two, dan bagi anda yang tidak mempunyai aplikasi ini, anda boleh memuat turunnya secara langsung melalui pautan di bawah.

  Muat turun Aplikasi Tv-Two

  • Langkah 2 - Buka aplikasi Tv-Two untuk mula menonton Youtube yang dibayar dolar 2020. Pilih dari banyak video yang tersedia yang ingin anda tonton.
  • Langkah 3 - Apabila anda menemui video yang ingin anda tonton, klik butang Putar untuk mula menonton YouTube untuk mendapatkan wang dengan mengumpulkan mata.
  • Langkah 4 - Ketik ikon dompet untuk melihat berapa banyak mata yang anda kumpulkan melalui menonton Youtube berbayar.
  • Langkah 5 - Untuk mendapatkan wang dari mata yang telah dikumpulkan, tekan menu pembayaran permintaan di mana anda boleh mula menukar wang setelah poin mencapai 50,000.

  Aplikasi menonton YouTube berbayar ini menukar mata dalam aplikasinya dengan mata wang kripto TTV. Dengan menukar 50,000 mata anda akan mendapat 50 mata wang TTV.

  Jika ditukar menjadi USD, 1 TTV bernilai 0,0006 USD, jadi setelah mengumpulkan 50,000 mata, anda akan mendapat 0,03 USD atau sekitar 470 rupiah.

  Nilai ini boleh berubah pada bila-bila masa, tetapi Jaka mengesyorkan mencari alternatif lain jika anda benar-benar ingin mencari penambahan.

  Ganjaran pada aplikasi YouTube YouTube berbayar terlalu kecil buat masa ini, dan boleh menjadi pilihan apabila nilai TTV meningkat.

  Begitulah cara anda menonton Youtube menghasilkan wang yang boleh anda praktikkan sekarang. Walaupun benar-benar memperoleh wang, Jaka mencadangkan mencari alternatif lain, kumpulan itu.

  Terutama jika anda mengakses laman web dan aplikasi ini menggunakan kuota selular, pendapatan yang anda perolehi masih jauh lebih rendah daripada kos kuota terpakai.

  Semoga maklumat yang dikongsi Jaka kali ini dapat bermanfaat untuk anda semua, dan sampai jumpa di artikel seterusnya.

  Artikel Berkaitan