Sssst, Inilah Cara Mengetuk Pacar Android Tanpa Root!

Contohnya, anda boleh menggunakan cara mengetuk Android teman wanita anda, hingga panggilan masuk ke Androidnya. Adakah anda ingin tahu bagaimana mengetuk Android ini?

Sering merasa curiga dan ingin tahu tentang aktiviti yang dilakukan oleh teman lelaki anda melalui telefon pintar Androidnya? Jika demikian kali ini JalanTikus akan memberikan tutorial untuk teman lelaki teman wanita anda, iaitu bagaimana mengetuk Android teman wanita anda tanpa memerlukan akses root. Adakah anda ingin tahu bagaimana?

Berbeza dengan cara menggodam telefon pintar, cara mengetik telefon pintar Android berguna untuk mengetahui siapa yang menghantar SMS, BBM, WhatsApp dan lain-lain. Contohnya, anda boleh menggunakan cara mengetuk Android teman wanita anda, hingga panggilan masuk ke Androidnya. Adakah anda ingin tahu bagaimana mengetuk Android ini?

BACA JUGA
  • Cara mengetuk telefon pintar Android (Diuji 100% Kerja)
  • Mengetuk Aplikasi Telefon bimbit untuk Anda Yang Mencurigakan Ditipu
  • Cara Merakam Aktiviti Pacar Anda di Android Menggunakan Keylogger

Cara mengetuk Teman wanita Android tanpa Root

Jangan repot-repot membuat root Android untuk mengetuk telefon pintar orang. Dengan tutorial ini memanfaatkan telefon pintar teman lelaki tanpa akses root, teman wanita anda tidak dapat menyembunyikan sesuatu daripada anda! Ikuti kaedah di bawah!

Pasang AirDroid

Untuk mula mengintip Android teman wanita anda, yang perlu anda lakukan ialah memasang aplikasi AirDroid pada telefon pintar teman lelaki anda terlebih dahulu. Kemudian sila daftar akaun baru atau gunakan akaun lama jika anda mempunyai akaun AirDroid sebelumnya.

Aplikasi Produktiviti Sand Studio DOWNLOAD

Seterusnya, jangan lupa untuk memasang AirdDroid Desktop juga pada PC atau komputer riba anda. Dan log masuk menggunakan akaun yang sama dengan yang digunakan di AirDroid pada Android teman wanita anda.

Aplikasi Produktiviti Sand Studio DOWNLOAD

Baiklah, persiapan sudah selesai. Terus ke peringkat seterusnya.

Hidupkan Pemberitahuan Cermin di AirDroid

Ciri AirDroid yang akan kami gunakan untuk mengetuk teman wanita Android adalah ciri Pemberitahuan Cermin . Ini membolehkan pemberitahuan yang masuk ke Android muncul di AirDroid desktop anda yang disambungkan ke akaun yang sama.

Untuk mengaktifkan ciri Pemberitahuan Cermin di AirDroid, anda mesti memberi AirDroid akses kepada pemberitahuan pada Android teman wanita anda. Caranya, pergi ke Tetapan> Pemberitahuan> Akses Pemberitahuan . Periksa bahagian Cermin Pemberitahuan AirDroid . Selesai.

Langkah seterusnya,

Pasang Hola Launcher pada Android Girlfriend anda

Sekiranya peringkat persediaan AirDroid selesai, maka pasang Hola Launcher pada Android teman wanita anda. Apabila ditanya mengapa Hola Launcher, katakan sahaja Hola Launcher ringan dan mudah disesuaikan! Dijamin tidak curiga.

Holaverse DOWNLOAD Aplikasi Peningkatan Desktop

Harap maklum, salah satu ciri menarik dari Hola Launcher adalah kemampuan menyembunyikan aplikasi, dan menguncinya. Oleh itu, sebaik sahaja memasang Hola Launcher, sembunyikan aplikasi AirDroid yang dipasang pada Android teman wanita anda . Atau anda boleh menggunakan aplikasi lain untuk menyembunyikan AirDroid.

Mengetuk bermula!

Sekiranya semua persiapan selesai, sekarang anda boleh mengetuk teman wanita Android. Anda boleh mengetahui kandungan sembang dan menelefon sesiapa sahaja yang pergi ke Android teman lelaki anda. Selagi Android teman lelaki anda disambungkan ke internet , anda boleh terus memeriksa pemberitahuan yang datang ke Android teman wanita anda melalui Desktop AirDroid anda. Atau anda juga boleh menggunakan laman web //web.airdroid.com/.

Kemudian, anda akan mengetahui semua aktiviti. Sebagai contoh, banyak kali kunci buka kunci, BBM yang masuk, WhatsApp yang masuk, SMS, e-mel, aktiviti penyemak imbas ke panggilan telefon. Aplikasi seperti WhatsApp yang boleh anda balas melalui AirDroid Desktop apabila pemberitahuan tiba. Hebat, bukan?

Oh ya, anda juga boleh mengakses fail di Android teman lelaki anda. Bukan hanya fail, anda juga boleh mengaktifkan kamera teman lelaki anda dari jauh tanpa diketahui oleh teman lelaki anda. Menariknya, teman wanita anda tidak akan mengetahui bahawa aplikasi kamera yang anda gunakan. Jadi, anda dapat mengetahui sama ada dia benar-benar berada di rumah atau tidak dengan mengintip lokasinya dari kamera.

Nah, bagaimana anda sudah tahu bagaimana mengetuk Android teman wanita anda? Dan sekarang anda juga tahu bagaimana menggunakan AirDroid? Aplikasi yang pada awalnya digunakan untuk mempermudah Anda menghubungkan antara telefon pintar Android dan PC sebenarnya dapat digunakan sebagai aplikasi ketuk Android .

Semoga berjaya!

Artikel Berkaitan