10 Permainan Pengubahsuaian Motosikal Terbaik dan Percuma, Tidak Perlu Modal!

Adakah anda suka automotif tetapi tidak mempunyai kos untuk membelinya? Jangan sedih, anda boleh mencuba permainan modifikasi motosikal terbaik yang percuma untuk anda. Ayuh, lihat permainan!

Adakah anda suka mengubah suai kenderaan dan mencari permainan modifikasi motosikal?

Membeli aksesori tambahan untuk kenderaan memerlukan banyak kos, dan juga keperluan untuk menjaga kenderaan yang mesti dilakukan secara rutin.

Mengganggu bukan? Nah, sekarang anda boleh memiliki kenderaan impian anda seperti motosikal dan boleh mengubahnya tanpa mengeluarkan modal.

Anda melakukannya dengan bermain permainan modifikasi motor terbaik berikut yang percuma untuk anda muat turun di Android. Mari, lihat senarai penuh!

 • Cafe Racer
 • Death Moto 3: Fighting Bike Rider
 • Simulator Mekanik Motosikal
 • Berbasikal!
 • Permainan Pengubahsuaian Motosikal Lain. . .
 • 10 Permainan Pengubahsuaian Motosikal Terbaik

  Bagi peminat automotif, mengubahsuai kenderaan adalah salah satu aktiviti yang biasa dilakukan. Terutama jika anda dapat membuat ciri unik yang tidak dimiliki oleh orang lain.

  Walau bagaimanapun, membeli aksesori untuk kenderaan dan memasangnya memerlukan banyak wang. Sebenarnya, pengubahsuaian penuh kadangkala setara dengan harga kenderaan itu sendiri.

  Meminta wang kepada ibu bapa bukanlah pilihan yang tepat, alternatif untuk menyalurkan hobi anda ialah bermain permainan modifikasi motosikal.

  Bukan hanya percuma, anda boleh memiliki kenderaan impian hanya dengan modal rajin untuk bermain.

  Untuk mendapatkan pengalaman pengubahsuaian maksimum, anda mesti memilih permainan Android yang tepat. Berikut adalah permainan pengubahsuaian motosikal yang disyorkan Jaka yang sesuai untuk anda mainkan.

  Lihat senarai lengkap di bawah:

  1. Perlumbaan Basikal Percuma

  Pertama adalah Bike Race Free yang akan memberi anda pengalaman untuk mengubah motosikal, kemudian menggunakannya dalam perlumbaan.

  Anda boleh memilih pelbagai kenderaan dan aksesori sokongan, dan mengubah suai motor agar sesuai dengan gaya pemanduan anda.

  Bukan itu sahaja, terdapat juga banyak jenis motosikal yang boleh anda pilih. Permainan ini anda boleh bermain dalam talian atau luar talian.

  Bike Race Free menyediakan mod kejohanan, sehingga anda dapat melawan pemain lain di seluruh dunia secara dalam talian. Ayuh, tunjukkan kesejukan motosikal yang anda ubah dan kalahkan musuh.

  Permainan Arked Permainan Percuma Teratas. MUAT TURUN
  PerincianPerlumbaan Basikal Percuma
  Penarafan 4.5 (2,757,818)
  Saiz Permainan 28MB
  Android minimum 4.2 dan ke atas
  Sekatan umur 3+

  2. Cafe Racer

  Seterusnya adalah Cafe Racer yang akan memberi anda pelbagai jenis motosikal klasik dengan sejumlah pilihan untuk mengubahnya menjadi lebih kecil.

  Anda boleh menukar mesin dan aksesori mengikut kehendak anda. Bukan itu sahaja, anda juga dapat menyesuaikan rupa motosikal. Setelah mengubah suai motosikal, inilah masanya untuk memandu dan menyelesaikan pelbagai misi!

  Dengan permainan yang sangat realistik, menjadikan permainan ini sangat disyorkan untuk anda!

  DOWNLOAD Permainan
  PerincianCafe Racer
  Penarafan 4.7 (82,290)
  Saiz Permainan Berbeza
  Android minimum Berbeza
  Sekatan umur 3+

  3. Death Moto 3: Fighting Bike Rider

  Sekarang, jika permainan Death Moto 3: Fighting Bike Rider akan memberi anda pengalaman modifikasi kenderaan dengan gaya yang berbeza.

  Tidak hanya menambahkan aksesori ke motosikal, anda juga dapat memilih senjata untuk digunakan melawan musuh. Buat kenderaan yang kukuh dengan kemampuan mengejar musuh, geng.

  DOWNLOAD Permainan
  PerincianDeath Moto 3: Fighting Bike Rider
  Penarafan 4.2 (161,643)
  Saiz Permainan 28MB
  Android minimum 4.0.3 dan ke atas
  Sekatan umur 16+

  4. Simulator Mekanik Motosikal

  Motorcycle Mechanic Simulator adalah permainan modifikasi motosikal dengan grafik yang sangat baik. Anda boleh memasang kenderaan secara manual dan mengikut gaya yang diinginkan.

  Jangan berhenti di situ, anda juga boleh membenarkan kenderaan dan melakukan pelbagai penyelenggaraan. Anda juga boleh melakukan pemacu ujian, anda tahu!

  Untuk mendapatkan banyak wang, anda mesti dapat memperbaiki atau mengubahsuai kenderaan seperti yang dikehendaki oleh pengunjung. Adakah anda menerima cabaran itu, bukan?

  DOWNLOAD Permainan
  PerincianSimulator Mekanik Motosikal
  Penarafan 3.9 (270)
  Saiz Permainan 19MB
  Android minimum 5.0 dan ke atas
  Sekatan umur 3+

  5. Berbasikal!

  Adakah anda mahukan permainan yang lebih santai?

  Sekiranya ada, Bike Up! ini dapat memenuhi keperluan anda dengan memberikan pilihan untuk mengubah suai motosikal mengikut gaya anda sendiri.

  Bukan hanya pengubahsuaian enjin, anda juga boleh mengubah bentuk kenderaan menjadi lebih menarik untuk dilihat. Trek lumba dalam permainan ini sangat melampau dan menyeronokkan untuk dimainkan.

  Lebih dari itu, terdapat lebih dari 100 tahap yang dapat anda mainkan dengan pelbagai tema menarik.

  DOWNLOAD FunGenerationLab Racing Games
  PerincianBerbasikal!
  Penarafan 4.6 (165,241)
  Saiz Permainan 69MB
  Android minimum 5.0 dan ke atas
  Sekatan umur 3+

  Permainan Pengubahsuaian Motosikal Lain. . .

  6. Drag Racing: Bike Edition

  Seperti, motosikal yang diubahsuai mendapat bahagian dalam perlumbaan drag race. Drag Racing: Bike Edition akan membawa anda ke dunia permainan lumba motor dan modifikasi kenderaan.

  Anda boleh memilih 20 motosikal dengan pelbagai modifikasi enjin dan bahagian yang dapat meningkatkan kelajuan motor. Setelah siap, jemput rakan anda untuk bermain dalam talian.

  Anda boleh bermain dengan 3 pemain lain dan menunjukkan bahawa anda adalah yang terpantas antara yang lain.

  Permainan Sukan Permainan Percuma Teratas. MUAT TURUN
  PerincianDrag Racing: Bike Edition
  Penarafan 4.2 (412,138)
  Saiz Permainan 21MB
  Android minimum 3.0 dan ke atas
  Sekatan umur 3+

  7. Highway Rider Motosikal Racer

  Sekiranya anda ingin mencuba melulu, bukan di jalan raya. Anda boleh melakukannya dalam permainan Highway Rider Motorcycle Racer . Di samping itu, anda juga boleh mengubah suai motosikal anda dengan gaya anda sendiri.

  Anda boleh memilih pelbagai warna dan model motosikal, serta mengubah suai enjin dan aksesori untuk menjadikan motosikal anda lebih sejuk dan pantas.

  Permainan modifikasi motosikal ini anda boleh bermain dalam talian dan mencabar pemain lain untuk berlumba dengan anda di jalan raya. Namun, jangan memukul kenderaan lain, ya!

  DOWNLOAD Permainan
  PerincianPelumba Motosikal Highway Rider
  Penarafan 4.3 (420,971)
  Saiz Permainan 49MB
  Android minimum 4.4 dan ke atas
  Sekatan umur 16+

  8. Motocross Kemahiran Gila 2

  Ingin mempunyai motocross untuk perlumbaan motosikal di lorong yang melampau?

  Anda boleh melakukannya dengan mudah dan percuma di Mad Skills Motocross 2 , geng. Anda hanya memilih motor yang paling sesuai untuk anda, ubah suai, kemudian berlumba dengan pemain lain di PVP.

  Permainan ini menyediakan lebih dari 10 motor yang boleh anda pilih, kemudian anda dapat mengatur bentuk dan mesin yang digunakan.

  Sekiranya anda yakin dengan pengubahsuaian anda, melawan musuh dalam perlumbaan untuk mendapatkan anugerah dan pelbagai hadiah menarik.

  DOWNLOAD Permainan
  PerincianMotocross Kemahiran Gila 2
  Penarafan 4.2 (443,767)
  Saiz Permainan 90MB
  Android minimum 4.1 dan ke atas
  Sekatan umur 3+

  9. Dunia Motor: Kilang Basikal

  Berlainan dengan permainan modifikasi motosikal yang lain, Motor World: Bike Factory akan menjadikan anda bos kilang pembuatan motosikal yang mempunyai lebih dari 100 jenis reka bentuk motosikal.

  Tidak berhenti dalam pengeluaran, anda juga boleh merancang motosikal anda sendiri yang berasal dari gabungan pelbagai reka bentuk motor. Apabila anda berpuas hati dengan motor yang dihasilkan, sudah tiba masanya untuk pergi ke lumba lumba.

  Motosikal yang anda buat dapat dibandingkan dengan basikal lain untuk mendapatkan anugerah dan hadiah yang menarik. Adakah anda bersedia untuk menjadi bos syarikat motosikal?

  DOWNLOAD Permainan
  PerincianMotor World: Kilang Basikal
  Penarafan 4.5 (27,982)
  Saiz Permainan Berbeza
  Android minimum Berbeza
  Sekatan umur 3+

  10. Betulkan Motosikal Saya

  Akhirnya, Fix My Motorcycle , permainan modifikasi motosikal dengan grafik yang cukup bagus. Permainan ini akan mengundang anda untuk merancang dan membuat motosikal dari awal.

  Fix My Motorcycle adalah permainan simulator yang memberi anda lebih daripada 90 misi dalam membuat motosikal impian. Anda boleh memilih pelbagai peralatan dan aksesori motosikal seperti yang dikehendaki.

  DOWNLOAD Permainan
  PerincianBetulkan Motosikal Saya
  Penarafan 4.0 (122)
  Saiz Permainan 100MB
  Android minimum 4.0.3 dan ke atas
  Sekatan umur 12+

  Itulah permainan modifikasi motosikal terbaik yang boleh anda mainkan secara percuma di Android. Anda tidak perlu mengeluarkan wang untuk percubaan pengubahsuaian, geng.

  Tuliskan pendapat anda di ruangan komen, ya. Jumpa di artikel seterusnya!

  Baca juga artikel mengenai Permainan Android atau artikel menarik lain dari Daniel Cahyadi

  Artikel Berkaitan