5 Jenis Penipu PUBG Mudah Alih Terkini Yang Sering Digunakan oleh Pemain | Nombor 4 Undang-Undang & Rasmi?

Kehilangan coretan dan ingin menggunakan aplikasi cheat PUBG Mobile? Ayo, periksa dulu cara menipu PUBG Mobile terbaru yang sering digunakan seperti berikut.

Adakah anda sering kehilangan alias mengalami kehilangan rentak walaupun anda pernah bermain dengan rakan sepasukan yang mantap? Mungkin anda boleh bertemu dengan penipu, geng!

Sehingga kini, nama penipu pasti sukar untuk dielakkan dari permainan berbilang pemain dalam talian. Bermula dari era Point Blank , CS: GO , untuk beralih ke platform mudah alih seperti PUBG Mobile dan COD Mobile .

Setelah mengetahui perkara ini, adakah anda sembuh atau berminat menggunakan cheat untuk menaikkan pangkat dengan cepat?

Sebelum itu, baca koleksi cheat PUBG Mobile terbaru yang sering digunakan oleh pemain untuk mendapatkan kemenangan dalam perlawanan. Lihat ini!

 • Aimbot + No Recoil
 • Antena + Magic Bullet / Auto Headshot
 • Penipuan Bergerak PUBG lain ...
 • Bahaya Aplikasi Penipu Bergerak PUBG: Penggodam Dapatkan Ban Pan!
 • Petua & Trik: Inilah Cara Menangani Penipu di PUBG Mobile
 • Video: Bukan menipu! 5 Aplikasi ini untuk Permainan Bergerak PUBG Lanjutan
 • Koleksi cara PUBG Mobile Cheat yang paling kerap digunakan

  Beberapa cheat PUBG Mobile di bawah ini sangat biasa untuk anda temui dalam pelbagai jenis permainan genre penembak, baik dalam mod FPS dan mod TPS.

  Hingga kini, terdapat sekurang-kurangnya 7 jenis cheat atau cheat yang biasanya dilakukan oleh pemain PUBG Mobile untuk mendapatkan Winner Winner Chicken Dinner!

  Apa benda itu? Ayuh, lihat ulasan Jaka yang telah diringkaskan secara lengkap di bawah, geng.

  1. Penggodaman Dinding + Tiada Pemulihan

  Cheat Wall Hack boleh dikatakan salah satu penipu legenda dalam dunia permainan FPS dalam talian, seperti Point Blank dan Crossfire.

  Dengan menggunakan cheat ini, pemain dapat mengetahui lokasi musuh yang berada di belakang objek lain, seperti dinding, rumah, kenderaan, dan lain-lain dengan warna yang berbeza.

  Kemudian anda boleh melepaskan tembakan melalui tembok untuk menyelesaikan musuh yang bersembunyi.

  Bahkan ini dapat digabungkan dengan cheat No Recoil sehingga tembakan anda akan selalu lurus yang berlaku untuk semua jenis senjata, geng

  2. Aimbot + No Recoil

  Mengapa harus bosan dengan menjarah Red Dot, Holo, atau Scope x8 untuk dapat mengarahkan musuh dengan tepat? Walaupun anda boleh menggunakan cheat PUBG Mobile terbaik yang dipanggil Aimbot .

  Tanpa perlu menggunakan skop, rambut silang anda secara automatik akan diarahkan ke musuh di depan tablet.

  Terutama jika anda menggabungkannya dengan cheat No Recoil . Senjata yang dijamin dengan kerosakan tetapi mempunyai kemerosotan buruk seperti AKM boleh menjadi sangat mematikan!

  3. Antena + Peluru Ajaib / Auto Headshot

  Bersenjata dengan peta besar, pemain PUBG Mobile diharuskan memiliki pengetahuan pemetaan yang kuat dalam menentukan lokasi musuh terdekat yang bersenjatakan tembakan dan langkah.

  Tetapi ini ternyata ditipu oleh penipu yang disebut Antena , yang akan memberi anda lokasi dan jarak musuh yang tepat dengan anda.

  Caranya cheat antena akan meletakkan musuh dengan menggunakan garis lurus yang berasal dari kompas di bahagian atas.

  Kemudian anda boleh menggabungkannya dengan cheat Magic Bullet yang membolehkan anda menembak ke arah mana pun, tetapi tepinya masih akan menyerang musuh terdekat.

  Atau juga supaya anda dapat melakukan satu-satu-bunuh, juga dapat menggabungkan cheat Antena dengan Auto Headshot di mana tembakan akan langsung menuju ke kepala lawan.

  Sangat menarik bagi penipu PUBG Mobile yang tidak dapat menempatkan musuh, bukan?

  Penipuan Bergerak PUBG lain ...

  4. Emulator Hack Mudah Alih PUBG

  Memang cheat ketiga di atas berkaitan dengan senjata. Namun, anda tahu bahawa sebenarnya pembangun PUBG Mobile telah melakukan kesalahan yang digunakan oleh penipu.

  Semasa pertama kali melepaskan PUBG Mobile Emulator untuk memainkan permainan ini di PC atau komputer riba, ada kemungkinan pemain desktop dan mudah alih bertemu satu sama lain, geng.

  Hasilnya jelas pemain PC atau komputer riba akan lebih baik daripada pemain mudah alih. Selain mempunyai paparan yang lebih besar, kawalan anda akan jauh lebih fleksibel daripada menggunakan layar sentuh.

  Di sini anda boleh memainkan PUBG Mobile dengan tetapan papan kekunci dan PC seperti permainan FPS terbaik, seperti Battlefield dan Call of Duty.

  Berita baiknya, kini pembangun Tencent Games telah memperbaiki bug PUBG Mobile yang satu ini dan memisahkan pelayan antara pemain desktop (emulator) dan mudah alih.

  5. Hack Berkelajuan

  Pernah melihat seseorang berlari super pantas secara tidak wajar? Lebih-lebih lagi daripada ketika anda melucutkan senjata anda dan menggunakan barang peningkatan, geng?

  Sebenarnya ada dua kemungkinan. Mula-mula dia menggunakan cheat Speed ​​Hack untuk dapat memperbodohkan musuh dan mengelakkan menembak musuh lawan.

  Biasanya cheat Speed ​​Hack juga digabungkan dengan cheat HP Tanpa had sekiranya berlaku sekiranya tembakan musuh kadang-kadang berjaya menyerang.

  Atau kemungkinan kedua, pemain lain mengalami gangguan rangkaian alias ketinggalan yang menjadikan pergerakannya rosak dan nampaknya berjalan dengan pantas.

  Kalau begitu, pastinya cheat Speed ​​Hack akan sukar untuk anda mengesan sendiri, bukan?

  6. Tanpa Rumput

  Salah satu kelebihan peta Erangel dan Sanhok dalam permainan PUBG Mobile ialah ia memiliki padang dengan rumput yang cukup tinggi yang berfungsi untuk bersembunyi dari musuh.

  Lebih-lebih lagi, anda boleh menjadi penyamaran ketika menggunakan barang-barang yang jarang berlaku, seperti Ghillie Suit.

  Sekarang, dengan menggunakan cheat PUBG Mobile yang disebut No Grass, anda akan secara automatik menghilangkan elemen rumput di dalam peta dan mengetahui musuh-musuh yang rentan.

  Sekiranya anda mempunyai ini, anda boleh mengucapkan selamat tinggal pada nama "permainan cacing", geng.

  7. Lompat Tinggi Ultra

  Akhirnya terdapat satu lagi cheat PUBG Mobile yang popular yang disebut Ultra High Jump , yang seperti namanya membolehkan anda melompat tinggi secara tidak wajar.

  Bayangkan anda boleh melakukan lompatan yang begitu tinggi daripada normal bahkan boleh mencapai 40 meter. Melompat di bangunan tiga tingkat tidak menjadi masalah!

  Dengan cara ini anda dapat segera menyerang musuh yang bersembunyi di bumbung bangunan dengan mudah, geng.

  Bahaya Aplikasi Penipu Bergerak PUBG: Penggodam Dapatkan Ban Pan!

  Set cheat di atas biasanya Anda dapat secara percuma menggunakan skrip yang diaktifkan dengan aplikasi cheat Android, seperti Game Guardian .

  Terdapat juga beberapa aplikasi cheat berbayar yang menjanjikan ciri anti larangan, seperti Cit Pekalongan atau PUBG Mobile VIP Hack .

  Untuk tidak berdiam diri, pengembang PUBG Mobile juga menindak pelaku yang menggunakan cheat melalui kempen yang disebut Hacker Get the Ban Pan .

  Setiap minggu, PUBG Mobile mengeluarkan senarai sejumlah akaun yang dilarang kerana aktiviti mencurigakan.

  Tencent Games setelah pengembang mengaku mempunyai Pasukan Keselamatan Permainan yang bekerja 24 jam terus menerus untuk memantau, mengenal pasti, dan menghapus penipu dalam permainan.

  Bagi pengguna cheat berbayar yang dilarang, Tencent Games tidak membuat pengecualian.

  Tidak kira berapa banyak wang yang dibelanjakan oleh penipu untuk menipu, larangan ini tetap berlaku.

  Petua & Trik: Inilah Cara Menangani Penipu di PUBG Mobile

  Bermain satu bilik dengan penipu pastinya akan mendapat bencana yang mengerikan bagi anda yang bermain dengan jujur.

  Walaupun anda tidak dapat menghindarinya, sebenarnya ada beberapa cara untuk menangani penipu di PUBG Mobile yang boleh anda gunakan. Berikut adalah sebahagian daripadanya.

  • Jangan bermain di peta Erangel , kerana banyak penipu menggunakan peta ini untuk menguji aplikasi menipu mereka. Lebih-lebih lagi cheater biasanya menggunakan akaun baru dan berpotensi bermain di Erangel sebagai peta lalai.
  • Lompat jauh ketika anda melihat cheat atau pemain yang mencurigakan, kerana walaupun anda menipu anda pasti akan mempunyai jarak minimum untuk menembak. Langsung menghindari ke kedudukan paling jauh sehingga pilihan yang tepat.
  • Laporkan pemain yang mencurigakan , sama ada anda menang atau kalah dalam satu perlawanan, jangan berdiam diri ketika anda mendapat penipu. Laporkan terus kepada pembangun supaya pemain ini mendapat sekatan sehingga larangan tersebut kekal.

  Video: Bukan menipu! 5 Aplikasi ini untuk Permainan Bergerak PUBG Lanjutan

  Itulah koleksi cheat PUBG Mobile terbaru pada tahun 2019 yang digunakan cheater dalam pertandingan. Sekiranya anda lebih suka menggunakan cheat atau tidak?

  Lebih baik jika anda bermain semangat kesukanan! Ingin membayar sebarang jumlah dan menggunakan aplikasi cheat VIP PUBG Mobile, masih ada risiko larangan kekal dari pembangun.

  Silakan juga berkongsi dan mengulas artikel ini untuk mendapatkan maklumat, tip & trik, dan berita mengenai teknologi dari JalanTikus.com.

  Baca juga artikel mengenai PUBG Mobile atau artikel menarik lain dari Naufaludin Ismail .

  Artikel Berkaitan