Cara Menggunakan Internet HTTP Injector, Dapatkan Internet Percuma!

Kini internet percuma dapat dirasakan oleh sesiapa sahaja. Dengan menggunakan HTTP Injector, anda boleh melayari internet secara percuma di mana sahaja anda mahu. (100% berfungsi)

Anda memerlukan internet tetapi tidak mempunyai kuota? Anda harus segera membeli kredit dan mengisi kuota.

Tetapi, jika anda benar-benar tidak mempunyai wang, tetapi apa yang anda perlukan sambungan internet?

Baiklah, kali ini Jaka akan memberikan petua menarik untuk anda semua. Petua menarik ini adalah internet tanpa had percuma untuk anda semua yang tidak mempunyai wang untuk membeli pakej kuota.

Kaedah ini berjaya dilakukan pada semua penyedia dengan menggunakan bug di dalamnya. Inilah cara menggunakan HTTP Injector untuk internet percuma!

Cara Internet Percuma Tanpa Had Dengan HTTP Injector

Sememangnya harga kuota internet akhir-akhir ini menjadikan anda, terutama mereka yang masih bersekolah, mencapai poket anda. Walaupun keperluan untuk internet selalu ada, sama ada untuk melakukan pekerjaan, keperluan untuk mencari pendapatan tambahan, dan lain-lain.

Sekiranya anda memilikinya, suka atau tidak, anda harus mencari jalan untuk melayari internet dengan lancar walaupun pada tarikh lama. Tetapi, Jaka mengesyorkan agar tidak selalu bergantung pada yang percuma.

Sekiranya anda mempunyai wang, penting untuk membeli dan menyimpan kuota anda, supaya anda masih mempunyai inventori kuota internet pada masa akan datang. baik untuk akses internet percuma, rujuk saja ulasan Jaka.

Segera, Jaka di sini menggunakan HTTP Injector sebagai aplikasinya. Berikut adalah langkah-langkahnya:

Langkah 1 - Muat turun Penyuntik HTTP

  • Anda pertama kali memuat turun HTTP Injector di PlayStore .

Langkah 2 - Buka HTTP Injector

  • Buka HTTP Injector, kemudian anda klik titik tiga di sudut kanan atas .

Langkah 3 - Masukkan konfigurasi

  • Klik config, kemudian import (masukkan config yang ada). Anda boleh mencari Config di internet dan dalam kumpulan FB HTTP Injector.

Langkah 4 - Klik mula

  • Kemudian anda klik 'Mula' . Pada fasa ini, anda boleh menyambung ke internet. Sekiranya disambungkan, akan ada pemberitahuan dari HTTP Injector yang menyatakan bahawa HTTP Injector disambungkan ke internet.

Langkah 5 - Selesaikan

  • Setelah mengklik 'Mula', anda akan mendapat pemberitahuan seperti ini .

Kelebihan yang anda gunakan menggunakan HTTP Injector ialah anda boleh melayari secara percuma dan tanpa had dan praktikal. Kekurangannya, anda kemudian dapat membiasakan diri dengan membebaskan barang.

Sudah tentu ini boleh membahayakan pembekal, dan anda mungkin dihubungi oleh penyedia kerana penggunaan haram.

Jaka hanya memberikan trik bagaimana menggunakan internet percuma tanpa had ini, tetapi tidak memberitahu anda untuk menggunakannya. Jaka tidak bertanggungjawab atas apa yang berlaku sekiranya anda menggunakan aplikasi ini.

Jaka sendiri tidak lagi menggunakan HTTP Injector kerana dia sedar bahawa kaedah ini boleh membahayakan penyedia yang berkenaan.

Sekiranya anda mempunyai cara alternatif yang lebih selamat dan tidak merosakkan sesiapa sahaja untuk internet percuma apabila anda tidak mempunyai wang, anda boleh membagikannya di ruangan komen, okey?

Artikel Berkaitan