Cara mengetuk teman wanita Instagram tanpa terperangkap, kejayaan dijamin!

Kaedah ini bukan untuk tujuan jahat yang anda tahu, hanya untuk mengintip teman wanita anda. Inilah kaedah mudah untuk mengetuk teman wanita Instagram tanpa terperangkap. (100% Kerja)

Instagram kini menjadi salah satu platform media sosial paling popular yang banyak digunakan selain Facebook atau Twitter.

Ini tentunya tidak terlepas dari pelbagai ciri menarik yang dipersembahkan di dalamnya, sehingga membuatkan pengguna merasa di rumah kerana lama bermain Instagram.

Saya begitu selesa, adakah anda pernah merasa tidak selesa dengan teman lelaki yang selalu menatal IG setiap masa, geng? Atau adakah anda ingin tahu tentang apa yang dilakukan teman wanita anda di IG?

Nah, untuk mengatasi rasa ingin tahu anda, kali ini Jaka akan membincangkan beberapa kaedah berkesan untuk mengetuk Instagram untuk anda gunakan kepada teman lelaki anda. Ingin tahu?

 • Cara Ketuk Teman Lelaki Instagram Menggunakan Perisik Kebenaran
 • Koleksi Cara Ketuk Instagram Dengan Mudah
  • Teka Kata Laluan Instagram Sasaran
  • Klon Akaun Instagram
  • Cara memanfaatkan Instagram lain ...
 • Cara Paling Berkesan untuk Mengetuk Teman Lelaki Instagram

  Walaupun tanpa mengetuk, anda masih dapat melihat foto / video dan kisah IG yang diunggah, masih ada ciri pesanan langsung (DM) yang hanya dapat diakses oleh pemilik akaun Instagram itu sendiri.

  Itulah sebabnya di sini anda memerlukan maklumat mengenai memanfaatkan Instagram , geng orang lain .

  MUAT TURUN Aplikasi Foto & Pengimejan Instagram

  Bukan untuk tujuan jahat, tetapi hanya untuk mengetahui sama ada teman lelaki anda berselingkuh atau tidak dengan melihat mesejnya dalam DM.

  Anda juga dapat mengetahui minat teman lelaki anda dengan melihat sejarah carian, foto / video yang anda suka, dan akaun yang paling kerap anda kunjungi.

  Nah, untuk bagaimana mengetik Instagram itu sendiri di sini, anda boleh melakukannya dengan dua cara, alias kaedah paling kuat di bawah.

  1. Cara mengetahui kata laluan Instagram Girlfriend

  Cara paling berkesan untuk mengetik adalah dengan mengetahui kata laluan alias yang digunakan oleh teman lelaki anda.

  Dalam kaedah ini, anda boleh menggunakan perisian komputer yang disebut Instagram Hacker atau mengunjungi laman InstaLeak . Berikut adalah langkah-langkah lengkap.

  Langkah 1 - Buka perisian

  • Pastikan anda telah memasang perisian pada komputer riba berasaskan Windows. Sekiranya anda tidak memilikinya, anda boleh memuat turunnya secara langsung dari pautan yang disediakan di bawah:
  DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti

  Langkah 2 - Masukkan nama pengguna sasaran

  • Langkah seterusnya, masukkan nama pengguna akaun Instagram teman wanita anda ke lajur Alamat Instagram .

  • Tunggu sehingga proses pengimbasan yang dilakukan oleh perisian selesai.

  Sumber gambar: JalanTikus (Anda hanya perlu memasukkan nama pengguna sasaran untuk mengetik IG menggunakan perisian ini).

  Setelah proses selesai, anda akan mendapat maklumat lengkap mengenai akaun Instagram teman lelaki anda, termasuk kata laluan. Selesai, bagaimana mengetuk Instagram.

  Tetapi ingat! Sekiranya anda sudah mempunyai kata laluan, gunakan dengan bijak! Jangan biarkan anda menggunakannya untuk membahayakan teman lelaki anda sendiri.

  2. Cara Ketuk Teman Lelaki Instagram Menggunakan Perisik Kebenaran

  Kaedah kedua adalah menggunakan salah satu aplikasi mengetuk telefon bimbit terbaik untuk Android yang dipanggil The Truth Spy .

  Sekiranya anda tidak memilikinya, anda boleh memuat turun aplikasi secara percuma di pautan yang disediakan oleh Jaka di bawah.

  Produktiviti Apl DOWNLOAD Pengintip Kebenaran

  The Truth Spy itu sendiri sebenarnya adalah aplikasi yang digunakan untuk mengetuk seluruh kandungan telefon pintar orang lain. Tetapi, anda juga boleh menggunakannya untuk mengintip Instagram teman wanita anda yang mengetuk alias.

  Adakah anda ingin mengetahui cara mengetuk IG menggunakan aplikasi ini? Inilah langkahnya.

  Langkah 1 - Daftar untuk akaun The Truth Spy

  • Pertama, pinjam telefon pintar Android teman wanita anda dan pastikan bahawa telefon itu sudah mempunyai aplikasi Truth Spy.

  • Buat akaun baru dengan segera dengan memilih butang Daftar . Kemudian, masukkan alamat e-mel dan kata laluan yang anda mahukan di ruang yang disediakan.

  Langkah 2 - Sembunyikan aplikasi

  • Sekiranya anda berjaya mendaftar, sembunyikan aplikasi dari telefon bimbit mangsa atau teman wanita anda agar tidak terperangkap. Anda melakukannya dengan memilih butang Sembunyikan Aplikasi & Mula Monitor .

  Sumber gambar: JalanTikus (Jangan lupa menyembunyikan aplikasinya sehingga kaedah mengetuk IG menggunakan aplikasi The Truth Spy berjaya).

  Langkah 3 - Pantau hasil mengetuk

  • Akhirnya, untuk melihat alias memantau hasil ketukan, anda hanya perlu melayari laman web The Truth Spy (//my.thetruthspy.com) melalui aplikasi penyemak imbas.

  • Selepas itu, log masuk menggunakan e-mel dan kata laluan yang sebelumnya anda gunakan untuk mendaftar dari telefon bimbit teman lelaki anda.

  • Sekiranya berjaya, maka anda dapat melihat pelbagai sejarah aktiviti yang telah dilakukan oleh mangsa di telefon bimbitnya.

  Koleksi Cara Ketuk Instagram Dengan Mudah

  Selain mengikuti langkah-langkah bagaimana mengetuk Instagram di atas, Jaka juga masih mempunyai koleksi petua tentang cara mengetuk IG lain yang mudah untuk anda cuba, geng.

  Daripada ingin tahu, mari kita lihat beberapa petua untuk cara berikut!

  1. Teka Kata Laluan Instagram Sasaran

  Sumber foto: IDN Times (Walaupun terdengar mustahil, tetapi bagaimana mengetuk Instagram dengan meneka kata laluan sering berjaya, anda tahu).

  Sekiranya kaedah ini tentunya sangat sering dilakukan oleh pemula yang ingin mengetuk IG orang lain, tetapi tidak tahu kaedah alternatif apa yang harus digunakan.

  Di sini anda hanya perlu meneka alias meneka jenis kata laluan yang mungkin digunakan oleh sasaran atau dalam hal ini teman wanita anda.

  Sama ada hari jadi teman lelaki, nama, idola, objek atau tempat kegemaran, dan lain-lain.

  Walaupun kedengarannya agak mustahil, tetapi pada kenyataannya ada juga banyak orang yang berjaya mengetuk IG teman wanitanya menggunakan kaedah ini kerana sasarannya menggunakan kata laluan yang terlalu lemah.

  2. Klon Akaun Instagram

  Cara seterusnya untuk mengetik Instagram adalah dengan mengklon akaun Instagram teman lelaki pada peranti lain sama ada telefon pintar atau komputer riba.

  Tidak seperti WhatsApp yang tidak membenarkan pengguna log masuk menggunakan nombor yang sama di beberapa peranti, untungnya di Instagram anda boleh melakukan ini, geng.

  Anda boleh mengetahui kata laluan Instagram teman wanita anda menggunakan kaedah pertama yang dijelaskan oleh Jaka sejak awal.

  Selepas itu, anda gunakan untuk log masuk dari peranti lain untuk memantau secara langsung aktiviti apa yang dilakukan teman wanita anda di media sosial Instagramnya.

  Cara memanfaatkan Instagram lain ...

  3. Kaedah Lupa Kata Laluan

  Sumber foto: SAB (Anda juga boleh menggunakan kaedah lupa kata laluan untuk mengetuk teman wanita Instagram).

  Masih belum menemui cara mengetik teman wanita Instagram yang hebat tetapi juga senang dilakukan? Sekiranya demikian, mungkin anda boleh mencuba alternatif lain, menggunakan kaedah lupa kata laluan , geng.

  Anda boleh menggunakan ciri ini untuk dapat mengubah kata laluan Instagram sasaran sehingga anda dapat mengetuknya.

  Tetapi, kaedah ini hanya dapat dilakukan dengan jayanya dengan nota bahawa anda mempunyai akses ke alamat e-mel yang digunakan ketika Instagram mengirim pemberitahuan lupa kata laluan.

  Nah, itulah koleksi cara orang lain mengetuk Instagram , termasuk teman lelaki yang kuat yang boleh anda cuba sendiri, geng.

  Tetapi, Jaka mengingatkan anda lagi agar anda tidak menyalahgunakan kaedah di atas untuk perkara negatif!

  Terutama sekarang anda boleh diancam dengan kesalahan jenayah jika terbukti melakukan jenayah siber, alias jenayah dalam talian. Semoga berjaya!

  Baca juga artikel mengenai Instagram atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

  Artikel Berkaitan