JOMBLO KHAS! 7 Teman lelaki maya ini yang boleh anda mainkan di Android

Lelaki bujang, mesti sering merasa kesunyian, kerana tidak ada kekasih. Atau mungkin sukar untuk mendapatkan teman wanita, kerana teknik pedekate yang buruk.

Single lelaki , anda perlu sering berasa kesepian, kerana tidak ada kekasih. Atau mungkin sukar untuk mendapatkan teman wanita, kerana teknik pedekate yang buruk.

Tenang, anda boleh mempelajarinya atau hanya mengisi kekosongan hati anda dengan teman wanita maya di Android. Jaka telah mengumpulkan 7 teman lelaki maya yang boleh anda mainkan di Android . Berikutan kajian semula.

BACA JUGA
  • Pasang dengan segera! 5 Aplikasi Ini Menjadikan Teman Lelaki Anda Lebih Seksi
  • Hukum Melihat Gambar Seksi atau Lucah Secara Tidak sengaja di Internet
  • 5 Fakta Mai Shiranui, Karakter Permainan Paling Seksi Dapat Membuat Mimisan!

7 teman lelaki maya yang boleh anda mainkan di Android

1. Teman wanita impian

Sekiranya anda perlu mengisi kekosongan hati, atau memang anda adalah wanita anime moe, anda sesuai untuk permainan Dream Girlfriend .

Permainan ini membawa anda ke hati anda untuk membuat dan merancang teman wanita maya yang anda mahukan, dari gaya rambut, ketinggian, warna kulit, dan perkara-perkara lain yang berkaitan.

2. Teman wanita VR

Bosan dengan teman wanita maya dua dimensi dan merasakan ada had pada skrin telefon bimbit 'rata' anda. Anda boleh merasakan sensasi 'lebih banyak', dalam VR Girlfriend .

Dengan pelengkap 'VR', tentu anda tahu, suasana akan terasa seperti bersendirian , menggunakan peranti VR. Mereka bahkan boleh menari untuk anda dan sensasi yang semakin 'membakar' semakin meningkat.

3. Teman wanita nakal

Girlfriend yang nakal akan membawa anda teman wanita maya 3D yang mempunyai tingkah laku yang lebih 'sengit'. Sudah tentu, pelengkap 'nakal' di dalamnya akan menjadikan permainan ini lebih 'panas' .

Anda hampir boleh melakukan apa sahaja dengan watak kegemaran anda. Berbual dengannya, menukar pakaiannya, dan bermain dengannya. Semakin anda mencintainya semakin dia akan menyayangi anda.

4. VGAR

Anda tidak begitu menyukai watak Moe , dan lebih suka watak 3D yang disesuaikan daripada gadis Kaukasia? Anda boleh mencuba bermain VGAR .

Dengan peranti maya, anda dapat merasakan sensasi mendalam dengan teman wanita maya anda. Anda juga boleh menyesuaikannya dengan gaya yang anda impikan.

5. Bercakap Teman wanita Cantik

AI atau Artificial Intelligence, yang bermaksud kecerdasan buatan , kini sedang berkembang. Kali ini AI disematkan dalam bentuk teman wanita maya.

Dia boleh bercakap dengan anda secara langsung, malah kelihatan seperti wanita cantik sebenar. Luangkan masa untuk berbual dengannya, agar tidak sunyi.

6. Teman wanita maya saya Julie

AI lain hadir dengan nama Julie . Dia kelihatan sangat cantik dan seksi, walaupun hanya maya, dia dapat menggoda hati lelaki yang 'bermain'.

Anda juga boleh mengubah penampilan Julie mengikut keinginan dan keinginan tersembunyi anda . Jemput dia untuk membicarakan perkara-perkara romantis, dan dia akan membalas kasih sayang yang sama.

7. Teman wanita Maya

Sekiranya telefon bimbit anda mempunyai spesifikasi yang kurang berkualiti, tenangkan anda masih boleh mendapatkan teman wanita maya yang lain. Maya Girlfriend , hadir dengan sedikit lebih minimalis daripada penampilan wataknya, tetapi tetap memberikan 'feel' yang sama.

Menariknya, permainan ini juga dapat menyesuaikan dan merancang watak teman wanita yang anda mahukan. Selain itu anda juga boleh mengajaknya keluar seperti teman wanita sejati.

Itulah 7 teman lelaki maya yang boleh anda mainkan di Android . Sudah tentu permainan ini, hanya boleh dimainkan oleh lelaki dewasa. Tuliskan pendapat anda di ruangan komen di bawah!

Artikel Berkaitan