10 laman web untuk menonton rancangan TV berbayar di luar negara secara percuma

Semua filem atau siri TV keren yang kini anda dapat tonton di mana sahaja hanya melalui internet. Nah, berikut adalah senarai laman web yang boleh anda gunakan untuk mencari dan bahkan menonton TV langsung di luar negara.

Adakah anda suka menonton siri TV berjam-jam? Dan adakah anda kadang-kadang bosan apabila ** stok filem anda habis ? Kemudian tanyakan kepada rakan anda cadangan filem, tetapi malangnya rakan anda sudah ** tidak mempunyai cadangan lagi. Jangan risau! Kali ini Jaka akan meninjau 10 laman web untuk mencari rancangan TV yang dapat kita tonton seterusnya yang akan segera menghilangkan kebosanan anda.

Dalam era digital moden ini , terdapat banyak laman web dan aplikasi streaming yang menjadikan anda dapat menonton siaran TV di dalam dan luar negara melalui alat kegemaran anda . Semua filem atau siri TV keren yang kini anda dapat tonton di mana sahaja hanya melalui internet . Nah, berikut adalah senarai laman web yang boleh anda gunakan untuk mencari dan bahkan menonton TV langsung di luar negara.

BACA JUGA
  • Inilah Cara Menonton Filem di Netflix Tanpa Sambungan Internet
  • Tanpa Internet Tiada Masalah! Berikut adalah 10 Aplikasi Luar Talian Android Terbaik 2016

10 laman web untuk menonton rancangan TV berbayar di luar negara secara percuma

1. Panduan Penstriman Vulture

Situs hiburan Vulture , mempunyai halaman yang mereka buat khusus untuk streaming filem. Dan tidak sedikit halaman yang mereka buat untuk rancangan siri TV. Rancangannya diambil dari Netfilx, Amazon Prime, Hulu, HBO Go, dan Showtime , anda akan mendapat beberapa cadangan filem keren yang sedang disiarkan.

Apabila anda membuka halaman streaming di web Vulture, anda akan menemui pelbagai filem yang sedang ditayangkan. Arahkan penunjuk tetikus anda ke bahagian ** Acara TV Terbaik ... ** untuk melihat senarai filem terbaik yang boleh anda tonton di sini. Dan bahagian ** Lihat Semua Kegemaran Semasa ** mengandungi artikel yang mengulas secara ringkas pelbagai cadangan filem yang mungkin dapat anda tonton.

2. TasteDive

Di TasteDive semuanya dibuat sesederhana mungkin. Mungkin anda telah menonton sesuatu yang anda suka, maka anda ingin menonton sesuatu yang lain seperti sebelumnya. Kemudian tanyakan kepada TasteDive dan anda akan mendapat jawapannya dengan segera .

Di sini anda akan senang mencari rancangan yang anda mahukan. Paparan grid terapung yang mengandungi cadangan filem akan membantu anda mencari perkara yang anda suka. Klik salah satu cadangan filem yang muncul di sana untuk melihat penerangan dan treler filem ini.

Di samping itu, TasteDive juga mempunyai komuniti sendiri , yang membolehkan anda melihat jumlah suka atau tidak suka untuk filem yang disyorkan. Laman web ini praktikal lengkap, selain anda dapat mencari cadangan filem, anda juga dapat menggunakan perkhidmatan serupa untuk mencari buku, muzik , dan permainan.

3. ReelGood

Bagi anda yang lebih gemar menonton rancangan TV dalam talian, ReelGood adalah laman web yang sesuai dengan anda. Semasa pertama kali mendaftar di laman web ini, anda akan diminta untuk memilih salah satu perkhidmatan yang ingin anda langgani, seperti Netflix, Amazon, Hulu , dan lain-lain. Selepas itu anda akan mendapat cadangan acara berdasarkan perkhidmatan yang anda langgani. Tetapi sayangnya, anda hanya akan mendapat cadangan dari apa yang anda langgani.

Anda boleh melayari siri TV popular dan siri TV baru dalam sumber yang anda pilih sebelumnya. Setiap siri akan memaparkan penilaian IMDB apabila anda mengarahkan kursor tetikus ke atasnya, dan klik untuk melihat treler atau kadang-kadang bahkan episod pertama jika ia disediakan secara percuma.

ReelGood disambungkan ke Trak.TV untuk merakam apa yang telah anda lihat dan sukai di pelbagai platform. Ini juga membolehkan anda mencari mengikut genre , selain itu terdapat juga senarai rancangan tertinggi dari IMDB atau siri TV geek terbaik.

4. Apa yang Perlu Ditonton oleh CableTV

Sekiranya penstriman bukan gaya anda, anda masih boleh kembali ke era TV kabel klasik untuk menonton pelbagai rancangan di sini. Sistem dari CableTV s What To Watch dibuat untuk mencari cadangan untuk program yang masih berjalan.

Masukkan tiga atau lebih rancangan yang telah anda tonton atau sukai, dan algoritma pintar akan mula berfungsi untuk mencari cadangan yang mungkin anda sukai. Setiap cadangan akan memaparkan penerangan ringkas, penilaian IMDB, jumlah musim dan treler.

Klik butang ** Cari Saluran Ini ** agar anda mendapat pemberitahuan ketika program yang anda sukai dijalankan. Berita baiknya ialah anda masih boleh menggunakan mesin cadangan ini untuk mencari rancangan untuk menonton streaming.

5. Filem yang Baik untuk Ditonton

Sekiranya anda lebih suka menonton filem daripada rancangan TV, maka ini adalah laman web yang sesuai untuk anda. Filem yang Baik Untuk Menonton (AGMTW) akan sentiasa menemui sesuatu yang anda sukai. Seperti namanya, satu-satunya agenda AGMTW adalah menggali maklumat filem yang sesuai dengan usia anda .

Klik pada bar alat Netflix kemudian tetapkan wilayah agar sesuai dengan lokasi semasa anda, jadi anda akan mendapat cadangan berdasarkan apa yang ada di negara anda. Memang, kita masih dapat menonton apa sahaja di Netflix tidak kira di negara mana kita berada, tetapi itu semestinya memerlukan sedikit bantuan dengan VPN sekarang.

AGMTW mengemas kini filem terbaru setiap hari Jumaat, jadi buat masa ini anda boleh mencari filem yang sudah ada yang mungkin anda sukai. Klik pada ** mood ** dan AGMTW akan dengan bijak mencari cadangan berdasarkan mood anda sekarang.

Oleh kerana semua filem disyorkan oleh manusia bukan dengan algoritma mesin pencari, anda lebih cenderung untuk mencari apa yang anda suka di sini.

6. Penentu

Decider adalah blog yang unik kerana memfokuskan sepenuhnya pada apa yang dapat anda tonton sekarang dengan kandungan berdasarkan permintaan. Sudah tentu, ini bermaksud bahawa fokus utama adalah pada Netflix, Hulu, Amazon Prime , dan perkhidmatan serupa yang lain. Sebagai platform penstriman terbesar sekarang, Netflix secara semula jadi mendapat lebih banyak perhatian.

Seperti laman web lain yang serupa, Decider mencatat apa yang baru di Netflix setiap minggu, dan dikemas kini setiap hari untuk menghiburkan anda. Setiap minggu, Decider Streamline mengesyorkan satu atau lebih item menarik untuk disiarkan di Netflix. Dan kemudian ada bahagian Apa yang Perlu Ditonton Malam Ini , yang mempunyai cadangan bersama dengan sinopsis ringkas mengapa anda harus menontonnya.

7. FlickSurfer: Carian Netflix berasaskan Penapis utama

Katakan anda mahu menonton filem komedi yang dilancarkan pada tahun 1990 , yang telah menguasai atau memenangi Oscar dan mendapat penarafan melebihi 80% di IMDb dan Rotten Tomatoes (RT) , dua laman penyedia penilaian terbaik di internet. Oh ya, dan semestinya ia boleh didapati di Netflix untuk kawasan anda.

Di FlickSurfer , anda dapat menetapkan semua parameter ini sebagai penapis dan pelbagai pilihan filem akan muncul dalam proses pencarian segera. Kaedah terbaik untuk mencari perkara tertentu untuk dilihat di Netflix.

8. VPN terbaik untuk Netflix

VPN terbaik untuk Netflix atau yang sebelumnya disebut What Is On Netflix? ia mempunyai satu tujuan: untuk mencari filem di Netflix yang berada di kedudukan teratas yang diambil dari IMDB, Rotten Tomatoes, dan Metacritic . Setiap perkhidmatan mempunyai butang tersendiri, bersama dengan dua butang lain untuk mencari siaran terbaru di Netflix.

Klik butang dan anda akan melihat senarai filem yang mendapat kedudukan tertinggi dari yang paling rendah. Anda juga boleh menyusun mengikut genre , tahun, atau hanya dengan mencari tajuknya.

Perkhidmatan ini juga mempunyai tab untuk menyaring senarai mereka lebih jauh . Contohnya, dalam senarai Tomato Rotten, anda boleh menyusunnya mengikut penilaian Tomatometer **, pengkritik terkenal atau berdasarkan penilaian khalayak sahaja. Anda tidak memerlukannya lagi ** Tambah untuk mendapatkan penilaian RT di Netflix. Selain perkhidmatan web, perkhidmatan ini juga tersedia di aplikasi mudah alih seperti Android dan iOS .

9. / r / IFYourLikeBlank

Sesungguhnya semua perkara di atas dapat memudahkan kita mencari cadangan filem yang mungkin kita suka dengan menggunakan algoritma mesin carian pintar. Namun, cadangan langsung dari orang adalah yang terbaik. Biasanya dengan meminta cadangan secara langsung dari orang, kami juga akan mendapat ulasan yang jelas mengenai filem yang diminta. Oleh itu, anda harus cuba menyertai komuniti ini di Reddit, IfYouLikeBlank .

Seperti namanya, semua subreddit ini dibuat untuk memberikan cadangan berdasarkan apa yang anda suka. Ini adalah salah satu komuniti Reddit yang hebat di luar sana. Walaupun begitu, tetap beretika ketika mengemukakan soalan dan cuba teliti terlebih dahulu apa yang ingin anda ajukan. Kerana kemungkinan besar orang lain telah bertanya perkara yang sama .

Tetapi jika anda masih tidak menemui jawapan walaupun telah mencari semuanya, jangan ragu untuk bertanya atau meminta cadangan. Dan jangan lupa untuk menambahkan tag [TV] supaya orang tahu apa yang anda cari.

10. / r / BestOfNetflix

Sekiranya anda mencari komuniti penggemar filem yang suka membincangkan bersama apa yang ada di Netflix, Reddit adalah jawapannya. Forum BestOfNetflix di Reddit adalah semata-mata mengenai cadangan, berita dan perbincangan lain yang berlaku di Netflix.

Dalam tajuk posting, biasanya akan memberitahu anda apa yang perlu anda ketahui mengenai cadangannya, dan mengklik tajuk tersebut akan mengarahkan anda ke filem di penyemak imbas atau aplikasi Netflix. Sekiranya anda ingin membincangkannya, anda boleh mengklik Komen . Sebilangan besar cadangannya adalah untuk Netflix USA , tetapi beberapa catatan akan mempunyai bendera negara masing-masing untuk menunjukkan bahawa produk tersebut terdapat di wilayah mereka .

Itu adalah beberapa senarai laman web yang dapat membantu anda mencari cadangan filem yang boleh anda tonton. Kira-kira yang akan anda gunakan untuk mencari senarai filem yang akan anda tonton seterusnya? Atau mungkin anda mempunyai cadangan laman web lain? Sila kongsi di ruangan komen di bawah.

Artikel Berkaitan