Seru Abis! 7 Cara Nobar Dalam Talian Dengan Teman lelaki / Rakan Anda Ketika Menjauhkan Sosial

Ingin tahu bagaimana untuk berbaring secara online dengan teman lelaki ketika berjauhan? Jaka mempunyai cara yang tepat untuk menonton bersama-sama onlien tanpa aplikasi. Anda boleh menggunakan telefon bimbit anda!

Ramai orang menjalani Hubungan Jarak Jauh dengan teman wanita dan rakan mereka kerana wabak sekarang ini.

Fasa ini adalah perkara sukar yang mesti dijalani oleh banyak orang. Namun, teknologi komunikasi yang semakin canggih memudahkan anda melalui fasa ini, geng.

Namun, ada satu kesedihan yang dialami oleh pasangan LDR, iaitu mereka tidak dapat mempunyai waktu yang berkualiti seperti menonton filem bersama.

Nah, Jaka ada penyelesaian untuk anda pasangan LDR yang ingin mengalami menonton filem bersama tanpa perlu bertemu. Ingin tahu? Pertimbangkan artikel Jaka berikut.

 • Kast
 • MyCircleTV
 • Pandangan: Malam Filem Jarak Jauh
 • Pesta Netflix
 • & sejuk
 • Kosmi
 • 5 Aplikasi & Tapak untuk Menonton Filem dengan Teman lelaki LDR

  Waktu yang berkualiti dengan teman lelaki adalah penting dalam menjaga hubungan yang harmoni. Walau bagaimanapun, sangat sukar untuk mendapatkan masa yang berkualiti pada masa sekarang.

  Nasib baik, teknologi dapat memenuhi keperluan anda yang satu ini. Anda boleh menonton bersama teman wanita atau orang terdekat anda tanpa keluar dari bilik.

  Pada masa ini, terdapat beberapa cara untuk menonton filem bersama dalam talian yang boleh anda lakukan, jadi tetap boleh menjadi intim walaupun karantina.

  Cara laman web tontonan ini tidak seperti laman streaming filem biasa, geng. Pasti lebih menggembirakan kerana anda dapat menonton sambil berkomunikasi di platform yang sama.

  1. Watch2Gether (Laman Menonton Paling Popular)

  Watch2Gether (//www.watch2gether.com/) adalah laman tontonan yang paling popular di internet. Jaka sangat mengesyorkan anda menggunakan laman web ini.

  Untuk menggunakan ciri ini, anda tidak perlu mendaftar terlebih dahulu, geng. Anda hanya perlu membuat bilik, kemudian salin ruangan pautan. Malangnya, tidak ada aplikasi untuk menonton bersama dari jarak jauh dari laman web ini.

  Anda hanya perlu berkongsi pautan dengan teman wanita anda atau anda juga boleh dengan rakan anda, geng. Bagaimanapun, ia sangat mudah dan praktikal.

  Cara bermain video di watch2gether juga mudah. Anda hanya perlu menyalin pautan video yang anda mahukan dari laman web lain seperti YouTube , Vimeo , atau Dailymotion .

  2. Kast

  Sekiranya anda mencari laman menonton bersama yang boleh diakses melalui desktop atau telefon pintar, anda boleh menggunakan kumpulan Kast (//w.kast.live/).

  Dengan Kast, anda boleh menonton bersama teman wanita anda di mana sahaja dan bila-bila masa . Anda juga boleh memuat turun aplikasi Kast untuk telefon pintar anda.

  Aplikasi jam tangan bersama ini mempunyai kelebihan tersendiri yang boleh anda gunakan, geng. Anda bukan sahaja dapat menonton bersama, tetapi juga mengakses laman streaming melalui Kast sebagai penyemak imbas anda.

  Laman menonton filem ini sebenarnya merupakan kesinambungan dari aplikasi Rabbit yang menamatkan tempoh perkhidmatannya pada tahun 2019 yang lalu.

  3. MyCircleTV

  Masih bingung bagaimana menonton bersama dalam talian tanpa aplikasi? Cuba MyCircleTV, geng! MyCircleTV (//www.mycircle.tv/) adalah laman menonton percuma yang boleh anda gunakan seterusnya.

  Cara online nobar di laman web ini juga mudah, anda dan teman lelaki anda hanya perlu mendaftar terlebih dahulu. Setelah mendaftar, anda boleh menggunakan semua ciri MyCircleTV secara percuma, geng.

  Salah satu ciri uniknya ialah anda dapat menyimpan video yang ingin anda tonton di storan awan dengan kapasiti 5GB. Anda boleh menonton video dengan lebih praktikal.

  Selain itu, MyCircleTV juga dilengkapi dengan fitur sembang suara yang diintegrasikan dengan streaming video di layar. Anda boleh berbual atau berbincang mengenai filem yang anda tonton.

  4. Pandangan: Malam Filem Jarak Jauh

  Gaze (//letsgaze.com/) adalah laman menonton dalam talian yang direka khusus untuk pasangan LDR. Antaramuka yang sangat manis akan membuatkan anda lebih merindui teman lelaki anda.

  Anda boleh menonton video dari laman streaming seperti YouTube secara percuma, geng. Anda tidak perlu memuat turun aplikasi untuk menonton filem bersama dari jauh, anda boleh menontonnya secara langsung dari penyemak imbas.

  Salah satu perkara unik yang dimiliki Gaze ialah anda dapat memanggil video kekasih anda sambil menonton video bersama . Laman web ini sesuai untuk anda yang ingin melepaskan.

  Sekiranya anda bosan menonton filem yang dimainkan, yang harus anda lakukan hanyalah menonton wajah teman lelaki anda yang serius menontonnya, geng. Bukankah itu menyeronokkan, bukan?

  5. Pesta Netflix

  Siapa yang tidak mengenali Netflix, perkhidmatan streaming filem berbayar dengan pengguna terbanyak di dunia? Netflix menyediakan koleksi filem dan siri terbaik yang boleh anda tonton.

  Pesta Netflix (//www.netflixparty.com/) adalah lanjutan untuk penyemak imbas Google Chrome yang membolehkan anda menonton filem yang sama dengan teman wanita atau rakan anda di laman Netflix.

  Pesta Netflix hanya dapat diakses oleh orang yang melanggan Netflix atau yang mempunyai akses ke akaun Netflix. Berlaku, tidak bebas, geng.

  Selain itu, orang yang menyertai ruangan mesti menggunakan penyemak imbas Google Chrome yang telah memasang pelanjutan Parti Netflix. Pesta Netflix adalah salah satu kaedah terbaik untuk online sekarang.

  6. & sejuk

  Laman web ini menawarkan cara untuk online dengan rakan dan pasangan anda dengan sensasi yang serupa dengan menonton di pawagam .

  Di laman web & bersantai (//andchill.tv/)anda boleh membuat bilik anda sendiri, di mana di ruangan ini anda akan diarahkan ke layar tontonan yang berbentuk seperti layar pawagam.

  Anda boleh menguruskan video yang ingin anda tonton di sini sekaligus mengajak rakan atau teman lelaki anda untuk menonton bersama, berbual bersama, dan ketawa bersama.

  Belum ada versi aplikasi untuk ditonton bersama dari satu laman web ini, tetapi Anda dapat mengakses perkhidmatan web kapan saja .

  7. Kosmi

  Cadangan terakhir untuk menonton bersama dari Jaka adalah mengakses laman Kosmi (//kosmi.io/). Di laman web ini, anda boleh membuat bilik maya dan menjemput rakan atau teman lelaki anda.

  Anda bukan sahaja dapat menonton, melalui laman web ini, anda juga dapat bermain permainan bersama dan melepaskan satu sama lain dengan berbual bersama-sama di dalamnya.

  Terdapat juga banyak ciri lain yang ditawarkan oleh menonton laman web bersama-sama, yang seperti jadual kad maya, arena terbuka, tangkapan skrin, dan banyak lagi.

  Anda boleh mengakses perkhidmatan dari laman web ini secara percuma, jadi anda tidak perlu mengeluarkan modal tambahan untuk berbahagia dengan teman wanita atau rakan anda yang lain.

  Di tengah-tengah keadaan pengasingan dan jarak sosial seperti sekarang ini, laman tontonan yang diberikan Jaka kepada anda dapat menjadi alternatif bagi mereka yang tidak dapat mencarinya.

  Akses percuma juga membuatkan anda tidak perlu mengeluarkan lebih banyak wang untuk menikmati ciri-ciri laman web dalam senarai ini.

  Demikianlah artikel Jaka di 7 laman web untuk menonton filem dengan teman lelaki atau rakannya yang merupakan LDR . Semoga artikel Jaka dapat membantu anda menjaga keharmonian dalam hubungan LDR anda.

  Baca juga artikel mengenai Streaming Movies atau artikel menarik lain dari Padmanaba Prameswara

  Artikel Berkaitan