10 Aplikasi Pengetikan Telefon Android Terbaik 2020, Tidak Akan Dijumpai!

Adakah anda ingin mengetuk telefon bimbit teman lelaki anda? Tidak perlu meminjam telefon bimbit, berikut adalah 10 aplikasi mengetuk telefon bimbit terbaik untuk mengesan dan mengetuk telefon pintar teman lelaki anda. (100% Kerja)

Adakah anda pernah curiga dengan teman wanita anda yang sering membalas sembang lama? Kadang-kadang kita curiga dengan teman wanita yang tidak memberitahu kita di mana mereka berada.

Anda tidak perlu takut! Hari ini pelbagai aplikasi dibuat dengan pelbagai fungsi, termasuk aplikasi untuk mengetuk telefon bimbit orang lain.

Kali ini, Jaka akan memberi tahu anda sepuluh aplikasi mengetuk telefon Android terbaik yang patut anda cuba.

 • TheTruthSpy
 • Pengesan Pasangan
 • Penjejak Mudah Alih
 • Pencari Keluarga
 • Penjejak SMS
 • Penjejak Sel
 • Agen rahsia
 • 10 Aplikasi Mudah Alih Mengetik di Android tanpa Root

  Walaupun APK ini mengetuk telefon bimbit terdengar seperti sesuatu yang tidak sah, rangkaian aplikasi yang anda cadangkan ini dapat digunakan untuk tujuan yang baik juga.

  Bagi mereka yang mempunyai adik lelaki dan ingin bimbang jika dia pergi jauh, dengan aplikasi untuk mengetuk telefon bimbit ini, anda dapat mengetahui lokasinya dan perkara lain di telefon bimbitnya sehingga anda tidak perlu risau lagi.

  Berikut adalah aplikasi terbaik yang boleh anda cuba jika anda ingin mengetuk telefon pintar Android orang lain. Bersantai sahaja, anda tidak memerlukan root telefon pintar untuk dapat menggunakan aplikasi ini.

  1. AirDroid

  AirDroid adalah aplikasi mengetuk telefon bimbit yang membolehkan pengguna mengetuk telefon bimbit orang lain dan mengetahui sejarah telefon mereka , kandungan teks ke mesej dalam aplikasi sembang seperti WhatsApp dan LINE.

  Aplikasi ini, yang dibuat oleh pemaju Sand Studio, dapat mengetuk telefon pintar Android orang lain dan memantau mereka dari PC atau peranti komputer riba .

  Tambahan lain, aplikasi ini juga dapat mengendalikan telefon yang diketuk dari jarak jauh ke kamera, tetapi anda mesti mempunyai akses dan izin terlebih dahulu di telefon bimbit yang ingin anda pasang aplikasi ini.

  MaklumatAirDroid
  Pemaju STUDIO SAND
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.3 (585,502)
  Saiz Berbeza
  Pasang 10,000,000+
  Android Minimum 4.0

  Muat turun Aplikasi AirDroid di sini!

  Aplikasi Produktiviti Sand Studio DOWNLOAD

  2. TheTruthSpy

  The Truth Spy dapat merakam semua aktiviti HP seseorang dengan tepat dan tepat. Anda cukup memasang aplikasi ini ke sel sasaran yang ingin anda pantau.

  Seterusnya, anda hanya perlu mendaftarkan telefon bimbit dan mengakses halaman TheTruthSpy pada peranti lain untuk memantau telefon bimbit.

  Sifat aplikasi ini yang mengharuskan anda mengakses telefon bimbit sasaran, menghendaki anda terlebih dahulu meminta izin dari pengguna telefon bimbit yang ingin anda pantau.

  Aplikasi untuk mengetuk telefon bimbit ini lebih sesuai untuk anda gunakan untuk memantau ahli keluarga anda yang memerlukan pengawasan seperti anak kecil dan seumpamanya.

  MaklumatTheTruthSpy
  Pemaju TheTruthSpy
  Kaji semula 4.3
  Saiz 2MB
  Pasang -
  Android Minimum -

  Muat turun Aplikasi TheTruthSpy di sini!

  Produktiviti Apl DOWNLOAD Pengintip Kebenaran

  3. Pengesan Pasangan

  Seperti namanya, Couple Tracker adalah aplikasi yang sesuai untuk anda yang ingin terus memantau kegiatan pasangan melalui telefon pintar yang mereka gunakan.

  Anda boleh menggunakan aplikasi bugging Android ini untuk mengelakkan prasangka terhadap pasangan anda, dan jika anda berdua bersetuju untuk memasang aplikasi ini, tidak ada hal yang disebut sebagai rahsia.

  Selain pemantauan, aplikasi lanjutan ini juga memungkinkan anda untuk melacak lokasi dan menghapus panggilan atau mesej yang tidak diingini yang anda tahu!

  MaklumatPengesan Pasangan
  Pemaju BytePioneers sro
  Kaji semula 4.7
  Saiz 3MB
  Pasang -
  Android Minimum -

  Muat turun Aplikasi Pasangan Penjejak di sini!

  DOWNLOAD Aplikasi Produktiviti

  4. Penjejak Mudah Alih

  Salah satu aplikasi mengetuk telefon bimbit yang boleh anda andalkan untuk mengetahui lokasi orang lain dengan mengesan telefon pintarnya.

  Bug telefon bimbit ini direka khas untuk mengesan lokasi telefon bimbit seseorang dalam masa nyata dan tepat . Koordinat ini dapat dikongsi dengan orang terdekat yang anda daftarkan.

  Aplikasi Android ini juga membolehkan anda melihat di mana telefon bimbit anda berada melalui pelbagai mod peta yang tersedia.

  MaklumatPenjejak Mudah Alih
  Pemaju Penjejak Mudah Alih
  Ulasan (Bilangan pengulas) 4.4 (17,619)
  Saiz 5.8MB
  Pasang 1,000,000 +
  Android Minimum 4.0

  Muat turun Aplikasi Penjejak Mudah Alih di sini!

  Penjejak Mudah Alih

  5. Pencari Keluarga

  Seperti namanya, Family Locator digunakan secara khusus untuk setiap ahli keluarga untuk dapat mengetuk dan memantau lokasi anggota keluarga yang lain.

  Dengan aplikasi ini, ibu bapa dapat memantau dan mengetahui di mana anak-anak mereka berada . Sehingga dalam keadaan kecemasan, mereka dapat menjemput anak secara langsung.

  Ciri mengetuk telefon bimbit percuma yang disediakan oleh aplikasi yang satu ini cukup lengkap dan tepat . Anda boleh lebih tenang dalam memantau kehadiran ahli keluarga lain dengan aplikasi ini.

  MaklumatPencari Keluarga
  Pemaju Family Locator LLC
  Ulasan (Bilangan pengulas) 3.8 (47,365)
  Saiz 33MB
  Pasang 1,000,000 +
  Android Minimum 4.1

  Muat turun Aplikasi Penjejak Keluarga di sini!

  Penjejak Keluarga

  6. Penjejak SMS

  SMS Tracker adalah salah satu aplikasi bugging yang paling lengkap , dan juga sangat mudah digunakan.

  Aplikasi Android bugging ini direka khas untuk ibu bapa yang sering risau akan anak mereka .

  Dengan adanya fitur pemantauan yang disediakan dalam aplikasi ini, ibu bapa dapat mengetahui dengan lebih terperinci mengenai aktiviti harian anak mereka dari lokasi di mana mereka berada, hingga kandungan mesej WhatsApp di telefon bimbit mereka.

  MaklumatPenjejak SMS
  Pemaju Gizmoquip
  Kaji semula 4
  Saiz 2MB
  Pasang -
  Android Minimum -

  Muat turun Aplikasi Penjejak SMS di sini!

  MUAT TURUN Apl

  7. Penjejak Sel

  Cell Tracker boleh dikatakan aplikasi mengetuk telefon bimbit termudah untuk mengesan dan mengetuk lokasi telefon pintar lain.

  Aplikasi ini dikenali sebagai salah satu yang dapat mengesan lokasi masa nyata dengan tepat dan cepat. Maklumat penjejakan dapat dilihat pada telefon pintar, PC atau komputer riba pengguna.

  Aplikasi ini tidak dapat digunakan secara diam-diam kerana setiap kali dihidupkan, Cell Tracker akan memunculkan pemberitahuan pada telefon pintar yang menggunakannya.

  MaklumatPenjejak Sel
  Pemaju ShreeK
  Kaji semula 4.4
  Saiz 3.8MB
  Pasang 10,000+
  Android Minimum 4.0

  Muat turun Aplikasi Cell Tracker di sini!

  MUAT TURUN Apl

  8. Ejen Rahsia

  Bagi anda yang mempunyai fantasi sebagai ejen rahsia, aplikasi mengetuk HP Secret Agent boleh menjadi aplikasi menarik untuk dimuat turun.

  Aplikasi ini dapat mengetahui frekuensi isyarat Wi-Fi , menghidupkan kamera inframerah , dan banyak lagi ciri menarik lain yang boleh anda gunakan.

  Ejen Rahsia hanya dapat diaktifkan melalui telefon bimbit yang anda gunakan, dan hanya menyediakan pelbagai ciri ejen rahsia untuk anda yang ingin memantau orang lain.

  MaklumatPenjejak Sel
  Pemaju ShreeK
  Kaji semula 4.4
  Saiz 3.8MB
  Pasang 10,000+
  Android Minimum 4.0

  Muat turun Aplikasi Ejen Rahsia di sini!

  DOWNLOAD Utiliti Aplikasi

  9. WhatsLog

  Kerap dalam hantu atau rakan yang sama? WhatsLog dapat membantu anda untuk mengetahui selang masa dalam talian orang dalam kenalan WhatsApp anda.

  Aplikasi ini bahkan akan memberikan statistik terperinci mengenai kapan orang mahu anda berada dalam talian, berapa lama mereka berada dalam talian, dan juga masa mereka dalam talian.

  Ciri-ciri yang disediakan dalam aplikasi ini anda boleh mencuba secara percuma, dan jika anda berminat untuk terus menggunakannya, anda boleh melanggan perkhidmatan mereka.

  MaklumatWhatsLog
  Pemaju Syarikat WhatsLog
  Kaji semula 4.3 (95,703)
  Saiz 13MB
  Pasang 100,000+
  Android Minimum 4.1

  Muat turun Aplikasi WhatsLog di sini!

  WhatsLog

  10. Penjejak Nombor Telefon

  Aplikasi yang satu ini dapat mengesan dan mengetuk lokasi telefon pintar lain hanya dengan nombor telefon bimbit yang mereka gunakan.

  Cukup daftarkan nombor telefon bimbit yang ingin anda lacak, aplikasi akan segera diproses dan mencari lokasi telefon bimbit.

  Selain dapat mengetahui lokasi berdasarkan nombor telefon, aplikasi mengetuk telefon bimbit ini juga dapat melihat identiti nombor yang memanggil ke telefon bimbit anda .

  MaklumatPenjejak Nombor Telefon
  Pemaju Pemanggil Telefon Sejati
  Kaji semula 4 (3,492)
  Saiz 7.4 MB
  Pasang 500,000+
  Android Minimum 4.0.3

  Muat turun Aplikasi Penjejak Nombor Telefon di sini!

  Penjejak Nombor Telefon

  Itulah tujuh aplikasi bugging HP terbaik yang boleh anda gunakan di Android. Walaupun anda boleh mengetuk, tetap gunakan aplikasi di atas untuk tujuan positif, geng

  Meskipun disebut sebagai aplikasi bugging, rangkaian aplikasi yang disarankan oleh Jaka juga tetap sesuai dengan protokol privasi yang dilaksanakan di negara maju.

  Aplikasi mengetuk telefon bimbit ini lebih sesuai untuk tujuan memantau anggota keluarga yang terdedah kepada bahaya, bukan kerana melakukan perkara buruk.

  Baca juga artikel mengenai aplikasi atau artikel menarik lain dari Reynaldi Manasse .

  Artikel Berkaitan