Cara Merangka T-Shirt Distro di Mudah Alih Hanya 5 Minit!

Ingin membuat baju dengan rekaan tersuai? Mudah, tidak perlu bersusah payah menggunakan aplikasi penyuntingan foto yang rumit. Kerana anda boleh merancang pakaian menggunakan lelaki telefon bimbit Android. Hanya memerlukan beberapa minit, ini adalah cara untuk merancang pakaian di telefon Android.

Bosan dengan rekaan t-shirt itu sahaja? Mengapa tidak merancang baju sendiri. Tidak perlu menjadi pereka sehingga anda boleh merancang pakaian lelaki. Kerana anda dapat merancang pengedaran t-shirt secara langsung dari telefon Android anda .

Jaka akan memberikan petua bagaimana merancang pakaian di telefon bimbit Android untuk anda. Ia mudah dan pastinya cepat. Selain dapat merancang baju untuk diri sendiri, ini juga boleh digunakan jika anda ingin merancang baju yang seragam dengan rakan-rakan.

BACA JUGA
  • 10 Aplikasi Reka Bentuk Grafik Terbaik untuk Android dan PC | Muat turun percuma!
  • 10 Aplikasi Reka Bentuk Rumah Terbaik untuk Membuat Pelan 3D & Percuma!
  • 10 Aplikasi Penyuntingan Foto Terbaik untuk Android 2020 | Buat Foto Sekarang!

Inilah Cara Merangka Pakaian di Android Hanya 5 Minit

Oleh itu, anda boleh merancang t-shirt distro di telefon bimbit anda, anda memerlukan aplikasi khas, yang disebut Snaptee . Dengan aplikasi ini anda boleh menjadi kreatif dan membuat baju dengan reka bentuk anti-arus utama. Anda boleh memuat turun aplikasi melalui pautan dari Jaka di bawah:

Aplikasi Produktiviti Snaptee Limited DOWNLOAD

Cara menggunakan aplikasi ini juga sangat mudah dan tentunya praktikal. Anda boleh merancang t-shirt dengan gambar anda sendiri, reka bentuk tipografi dan sebagainya. Segera, kawan-kawan, kami memulakan peringkat reka bentuk t-shirt di telefon Android.

Langkah 1

Mula-mula anda mesti membuat akaun Snaptee lelaki pertama. Boleh langsung menggunakan akaun Facebook atau Twitter. Sekiranya anda sudah mengetuk ikon Kamera di bawah untuk mula merancang pakaian.

Langkah 2

Pilih reka bentuk yang anda mahukan, Jaka akan memilih Teks . Selepas itu, pilih model pakaian, kali ini Jaka ingin merancang Men's Crew . Anda boleh memilih mengikut keperluan anda.

Langkah 3

Mula mengedit rekaan t-shirt anda sendiri, boleh menambah perkataan atau gambar yang anda mahukan. Alat mengenai cara merancang pakaian Snaptee Jaka, terangkan melalui gambar di bawah.

Langkah 4

Setelah reka bentuk selesai, ketik ikon semak untuk menyimpan. Selepas itu, ketik Simpan . Anda juga boleh berkongsi reka bentuk di media sosial anda.

Langkah 5

Seterusnya, pilih Go to Locker untuk melihat hasil reka bentuk anda. Sekarang reka bentuk t-shirt anda sudah siap. Sangat mudah untuk merancang!

Itulah cara merancang pakaian di android dari Jaka. Anda boleh mencuba pelbagai reka bentuk dengan aplikasi Snaptee. Sayangnya, Snaptee tidak membuka perkhidmatan di Indonesia, jadi anda tidak dapat langsung memesan t-shirt. Hanya boleh sampai ke tahap reka bentuk baju. Tetapi, anda boleh membawa reka bentuk ini ke syarikat percetakan skrin sebagai rujukan .

Baca juga artikel mengenai Cara Merangka Pakaian atau artikel menarik lain dari Chaeroni Fitri .

Artikel Berkaitan